Ljepota

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hajde odgovori mi na jedno pitanje , ako ti nije problem.
driblinzi ziljkića imaju smisla jer ide prema golu, suljić bi došao u 16 i vratio se na 25 metaraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:41Ovo sto sam do sad vidio od ziljkica suljic s aliexpresa :/
Onda ne vidiš dobroLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:41Ovo sto sam do sad vidio od ziljkica suljic s aliexpresa :/
Bas vratio bi golmanu ili stoperumnon46 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:43driblinzi ziljkića imaju smisla jer ide prema golu, suljić bi došao u 16 i vratio se na 25 metaraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:41Ovo sto sam do sad vidio od ziljkica suljic s aliexpresa :/
Da ne znam da smo doveli ziljkica i rastali se od suljica za sad isto… ali proslo je 12 minuta ce da vidimomnon46 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:43driblinzi ziljkića imaju smisla jer ide prema golu, suljić bi došao u 16 i vratio se na 25 metaraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:41Ovo sto sam do sad vidio od ziljkica suljic s aliexpresa :/
Nije, valjda frajer kapu stavio, i meni se učiniJavierBosnia je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:45Jel ovo iza gola famosa gore u crnoj jakni sa kapuljacom neki tamnoputi lik?
edit nije mescini
Bilo ko ili bilo sta umjesto mladunceta.pitara je napisao/la: ↑25 jan 2023, 15:35Hajde odgovori mi na jedno pitanje , ako ti nije problem.
S obzirom na ograničen broj stranaca, kojih imamo već 7 i najavljen dolazak još jednog koga bit ti izbacio iz zapisnika za utakmice? Ako već prizivao Avrama umjesto Varešanović a ostaju ti 4 mjesta, Martinović i Čirjak su sigurni jer nema ko drugi tu, Renan i Musa su također manje više sigurni. Ispadaju Ikić, Gruzijac i ako dođe Kyemoreh.
Opcije za napad u tom slučaju su:
Ziljkić/Renan/Dal/Ikić
Ziljkić/Renan/Avramovski/Džafić
Ziljkić/Čataković/Avramovski/Guliashvili
Sad iskreno ako bi se Varešanović izbacio iz igre, gubiš automatski ili najboljeg igrača iz prve polusezone ili Renana kojeg si doveo kao nekog ko će da isporuči određen broj golova. Mene Dal isto nervira, ali iskreno bi prije varijantu njega i Ikića/Avramovskog uz Renana nego Ikića i Džafića ili Čatakovića sa Ikićem i Avramom iza
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Hajdeee, Kaunas, rimljanin90 i 31 gost.