Letss gooooo!!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
S Tahirovićem se nalaze u salzburgu, ako budu imali benzina neka svrate i do Jašića.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
To sam i ja htjeo napisati, ako su vec u austriji, eto im jasica, omica i huskovica.
Doduse nevjerujem da „fali novca za benzina“, jer bili su napr. vec u italiji a nisu obisli tahirovica i nezirevica… ili se ima dovoljno para ili nevalja logistika…
Zadnja izmjena: EdinjoBos, dana/u 25 jan 2023, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Zna li ko sta za ovog malog Dzenana iz Wolfsburga nisam nesto informiasan s njim
-
19vendetta87
- Kontakt:
Crnogorac je, igrace sigurno za njih ako ne bude imao sansu kod Svaba
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
@ReX i @brigadir su relevantni izvori, oni to trebaju malo pročačkatManijakalnost99 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 14:42Zna li ko sta za ovog malog Dzenana iz Wolfsburga nisam nesto informiasan s njim
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Huskovic je nas 100%, ova druga dvojica 50-50
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Govorilo se nesto i za Hadzikadunica koliko se sjecam Crnogorac i bila mu je Crnogorska zastava na transfermarktu, treba i Dzenana provjerit, predobre brojke za 17godina.
BašČelik!🖤❤️
Mislim i da ima neke sanse da igra za nas da ova dijaspora iz crnogorskog sanzdaka vole vise Crnu Goru nego pravi Crnogorci, a i vole vise nego sto mi volimo Bosnu
govori se i za albance tako za kosovo/albaniju stalno pa se konstantno desava da ih ljudi od.J***.
Ma neka voli i Zambiu njegov izbor.
Provjerit, zahvalit se i cao.
BašČelik!🖤❤️
Ovdje raja kukaju kako nismo patriote, al mi smo ex yu država koja ima možda i najvjerniju dijasporu. Još uzeti u obzir i da smo neatraktivni, non stop u haosu i korupciji. Koliko je kvalitetnih Srba ispalilo Srbiju? Evo sada ovaj Bjčetić iz Liverpoola, Samardžić će za njih igrati samo ako popuši kod Švaba. Prije toga Krkić, Aernautović, Dragović...Pričamo o Albancimo ko nekim patriotama, a niko neće da igra za Kosovo. Hrvate je ispalio Pulišić, world class igrač.
Mi smo poljednjih 15-20 godina izgubili Seferovića da valja. Srbe i Hrvate ne računam, jer smo im C opcija u najboljem slučaju.
Mi smo poljednjih 15-20 godina izgubili Seferovića da valja. Srbe i Hrvate ne računam, jer smo im C opcija u najboljem slučaju.
Prije neki dan je bio u savezu
92:48 - La Decima
Hvala puno. Bice to jos bolje u buducnosti aBd.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 jan 2023, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
@rajvoSa03 @ edinjoBos i jos neki..
Jesi siguran ili si samo lose prenosis ono što je vec neko ranije rekao. Nista vise necu reci
Jbg ja ne znam vi neki kao da ste tek od danas na forumu svake swdmice ista prica o Jasicu i Huskovicu jel naš, jel kontaktiran pa to smo konstatirali jos prije Nove godine da žele igrat za nas ..ali eto izgleda samo neka se pise bilo sta taman presipanje iz supljeg u prazno i jedne te iste info.
Opet cu ponovit, Jasic od svih je mozda najzagrijaniji da igra za nas ali jos ga Miske nije kontaktirao i čekat ce jos, Huskovic je kontaktiran davno, bilo je tu i nekih glupih i nelogicnih poziva od misketa.. ali ova povreda je sve usporila i preokupiran je da se oopet vrati u staru formu ako Bog da i onda ako sve prodje ok ide procedura.
Nije tacno da je Muki bio u savezu ali je tacno da je pricao s covjekom sluzbenik Parlamenta koji poznaje zakon kako najbrze i najlakse doci do potrebne dozvole za eventualni nastup.
Omić isto nije upitan voljan je promjenit dres ali istina tu postoji jos kod oca mu nedoumica on bas nije za to da igra za nas u slucaju da zasluzi poziv.
Njih trojica nisu bili u planu za razgovor ovom prilikom..ali vidjecu hoce li se sta u medjuvremenu promijenit da se i sa njima sjedne.
Jesi siguran ili si samo lose prenosis ono što je vec neko ranije rekao. Nista vise necu reci
Jbg ja ne znam vi neki kao da ste tek od danas na forumu svake swdmice ista prica o Jasicu i Huskovicu jel naš, jel kontaktiran pa to smo konstatirali jos prije Nove godine da žele igrat za nas ..ali eto izgleda samo neka se pise bilo sta taman presipanje iz supljeg u prazno i jedne te iste info.
Opet cu ponovit, Jasic od svih je mozda najzagrijaniji da igra za nas ali jos ga Miske nije kontaktirao i čekat ce jos, Huskovic je kontaktiran davno, bilo je tu i nekih glupih i nelogicnih poziva od misketa.. ali ova povreda je sve usporila i preokupiran je da se oopet vrati u staru formu ako Bog da i onda ako sve prodje ok ide procedura.
Nije tacno da je Muki bio u savezu ali je tacno da je pricao s covjekom sluzbenik Parlamenta koji poznaje zakon kako najbrze i najlakse doci do potrebne dozvole za eventualni nastup.
Omić isto nije upitan voljan je promjenit dres ali istina tu postoji jos kod oca mu nedoumica on bas nije za to da igra za nas u slucaju da zasluzi poziv.
Njih trojica nisu bili u planu za razgovor ovom prilikom..ali vidjecu hoce li se sta u medjuvremenu promijenit da se i sa njima sjedne.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.