FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 25 jan 2023, 12:49

Miljacka je napisao/la:
25 jan 2023, 12:43
Shategabri je napisao/la:
25 jan 2023, 12:07
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 jan 2023, 11:59

Kako rupa? Opet imaš Avdiju koji je za naše lige i više nego dobar, i Mulalić koji je pokazao da može i zna.
U Mulalića se ne bih pouzdao.
Avdija ja sa mnogo upitnika. Dobar, al je pitanje koliko može izdržati da i njega ne izgubimo.
Ma gurao bih ja Mulalića životom.
Tu priču sa Akademijom smo mnogo puta pričali.
Samo eto ne vidim kako se uklapa, a dovedeš toliko stranaca?!
Nema tu vremena za projekte.
Samo instant uspjeh, inače ide raspad sistema.
Gledamo toliko godina FKS, znamo kako stvari stoje.
Koševo Zapad

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 jan 2023, 13:01

Ako Mirza preferira 4-2-3-1 onda bi sastav trebao izgledati ovako: Sahinovic, Radovic, ? , Crnogorac, Musa, Cirjak, Djokanovic(C), Avramovski, Ziljkic, Ikic i Renan.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 jan 2023, 13:03

25 jan 2023, 12:49
Miljacka je napisao/la:
25 jan 2023, 12:07

U Mulalića se ne bih pouzdao.
Avdija ja sa mnogo upitnika. Dobar, al je pitanje koliko može izdržati da i njega ne izgubimo.
Ne pričam o akademiji, pričam o Mulaliću. Za mene je do sada on odigrao sasvim pristojno, a mlad je i ima još puno toga za naučiti.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 jan 2023, 13:06

esprit24 je napisao/la:
25 jan 2023, 13:01
Ako Mirza preferira 4-2-3-1 onda bi sastav trebao izgledati ovako: Sahinovic, Radovic, ? , Crnogorac, Musa, Cirjak, Djokanovic(C), Avramovski, Ziljkic, Ikic i Renan.
6 stranaca, Dal umjesto Avrama rješava situaciju :D
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 jan 2023, 13:13

Miljacka je napisao/la:
25 jan 2023, 13:03
25 jan 2023, 12:49
Miljacka je napisao/la:

Ne pričam o akademiji, pričam o Mulaliću. Za mene je do sada on odigrao sasvim pristojno, a mlad je i ima još puno toga za naučiti.
Vidjećeš, završiće u visočkoj Bosni ili tako nešto.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jan 2023, 13:35

Hoće na YouTube biti prenos danas?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 25 jan 2023, 13:42

Piše sport 1
Prijenos

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 jan 2023, 14:07

DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 18:54
napoleon72 je napisao/la:
24 jan 2023, 14:10
DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 13:27

E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...

Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....

Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....

Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...

Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....

Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....

Meni je ovo trenutno sa bojkotom nidje veze eto....
Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...

Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....
Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog. :rol: :rol: :rol:
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?

Jos jedan sa referencom na Horde u nicku koji pljuje po hordama. Interesantno.

Ti "Random" ljudi su nekad bili taj famozni sjever koji " ti zastupas" ovdje, su danas na tom istoku i zapadu....vj mi uvijek tu ....manje na gostovanjima al tu....
Al taj sjever je bio sjever .... nije bilo 300 ljudi koji moraju 5 redova ostavit dole prazno jer se toboze nebi ni vidjeli od transa.... " rasirite se malo " covjek pa 2 syolice pa covjek...
Sto ne radite na tome ? To je "vas posao" i moj je bio nekad...
Taj sjever ste vi razjebali sa 100 nekih podgrupa....svadja itd...vi se ne mozete dogovorit izmedju sebe ne sa nekim dr....

Hocete sastanak sa Mirvicem ? Prozivate lika sto je pojeo cevape i sjeo na meso kod Brajlovica 🤣
Ko ce vas ozb shvatit ?
Jel vam 15god ? Jeste li svjesni da nam je bankrot ako taj covjek ode ?
Vidi gdje zivimo ? Da ti imas pare bil ulagao pare u FKS ? Svake god ode 8 miliona a vratis 2...3 mozda....

Kredibilitet ste izgubili totalno...i ja razumijem da bojkot sad ne mozete povuc jer bi pojeli **** koje ste posrali, vec morate istrajat....
Al problem jer sto niko ne podrzava taj bojkot... jer jarane bojkotujes vlastiti klub ... svi su oni prolazni .... to ti je jarane ko da bojkotujes rucak sto su ti kuci skuhali jer su kupili krompir od Hame sa Markala....

Vise vi licite na taj SDA KOJI SPOMINJES sto vas 400 ne stane uz Istok koji broji 2..3 milje svaku tekmu....sto npr istok ne pitate za misljenje ? Gdje su ostale tribine vama ?
Jel mi nismo navijaci ?
Ti imas SDA pricu mitomansku....3 tekme godisnje...kako nas zovete ...Gledaoci ? Gosti? Simpatizeri? Turisti?

Jel ti mislis da "zaluta" na istok par milja ?
"Krenuli ljudi prosetat pa vidjeli guzva pa hajmo vidjet sta je ono tamo"
KAKVA TI JE TO PRICA ???
I TEBE OZB NEKO DA SHVATI JEL ????

NEMOJ ME POGRESNO SHVATIT i treba da tjerate uhljebe uvijek smo ih i tjerali, al nikad na stetu kluba...
Dodji na istok samnom 3 sata prije tekme....ispricat cu ti unaprijed gdje ko sjedi ...ko ce donijet novine za pod guzicu ko ce povest djecu...ko zenu...ko ima uvijek kisobran... itd....isti ljudi godinama na istim stolicama....
Jarane znao sam kome je dijete keca dobilo iz matematike...
Ja prvi nisam sad tu al kad sam tu ko kod kuce sam....idem na "svoje mjesto"....al stacu ja sam samo jedan random lik...ti si kicma kluba i veliki navijac...ti predstavljas grupu... klanjam ti se :bow:

PS meni ne treba referenca meni je dovoljno da svi koji me poznaju znaju da sam raspolozen onako kako mi Sarajevo igra te hefte ...meni to jarane dosta....ti ganjaj reference trebat ce ti 😉
Malo citam par dana sto sam propustio, pa na ovaj post moam replicirati sa AFERIM !
Najvjernija tribina u smislu dugogodišnjeg praćenja utakmica FK Sarajevo kod kuce, a mnogi od nas i na strani. Nismo tu kao masa raje sa Sjevera koja kad ih prodje ta furka na sjeveru vise i ne prate klub. Znam o cemu pričam zivim u naselju koje je 5 minuta pješke udaljeno od stadiona Koševo Ima momaka bili redovni na sjeveru sad ih nema ni na istoku ni zapadu, kazu j.ebo nasu ligu. Ovi pojedini momci sto pisu, a i ne zive u Sarajevu a samim tim nisu redovni na tekmama na Istoku i ne znaju ovu situaciju koju spominjes a to je da vise decenijama unazad znamo ko gdje sjedi, nego samo po defaultu ponavljaju kako se sa Istoka urlice ovo ono, a jel klub zapadne u rezultatsku krizu priziva se lijepi Istok.
Neka odluci svako za sebe hoce li ili nece u bojkot, niko nikog ne moze natjerati na nesto.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jan 2023, 14:14

Osttribine je napisao/la:
25 jan 2023, 14:07
DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 18:54
napoleon72 je napisao/la:
24 jan 2023, 14:10

Cuj one SDA price "rasipate nas i razjedinjujete, ukinute svog predstavnika za vlast da ujedinimo Bosnjake", a oni nece da ukinu svog. :rol: :rol: :rol:
Ili, u ovom slucaju, sto se ostale dvije tribine ne ujedine uz Horde pa da niko ne ode na utakmicu? Hajmo pokazat snagu, ne odlazit na tekme, nego da se svi uclanimo u grupu? Da na stadionu budu samo zastitari i gostujuci navijaci. Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra. Kako je lahko bilo izbojkotovat Grbavicu 2017., ili pola gostovanja ove sezone na koja se nije islo radi toga sto Savez ne tretira sve gradove isto. Gdje su tad bili veliki navijaci da se ujedine i odu sami u Trebinje da bodre svoje Sarajevo?

Jos jedan sa referencom na Horde u nicku koji pljuje po hordama. Interesantno.

Ti "Random" ljudi su nekad bili taj famozni sjever koji " ti zastupas" ovdje, su danas na tom istoku i zapadu....vj mi uvijek tu ....manje na gostovanjima al tu....
Al taj sjever je bio sjever .... nije bilo 300 ljudi koji moraju 5 redova ostavit dole prazno jer se toboze nebi ni vidjeli od transa.... " rasirite se malo " covjek pa 2 syolice pa covjek...
Sto ne radite na tome ? To je "vas posao" i moj je bio nekad...
Taj sjever ste vi razjebali sa 100 nekih podgrupa....svadja itd...vi se ne mozete dogovorit izmedju sebe ne sa nekim dr....

Hocete sastanak sa Mirvicem ? Prozivate lika sto je pojeo cevape i sjeo na meso kod Brajlovica 🤣
Ko ce vas ozb shvatit ?
Jel vam 15god ? Jeste li svjesni da nam je bankrot ako taj covjek ode ?
Vidi gdje zivimo ? Da ti imas pare bil ulagao pare u FKS ? Svake god ode 8 miliona a vratis 2...3 mozda....

Kredibilitet ste izgubili totalno...i ja razumijem da bojkot sad ne mozete povuc jer bi pojeli **** koje ste posrali, vec morate istrajat....
Al problem jer sto niko ne podrzava taj bojkot... jer jarane bojkotujes vlastiti klub ... svi su oni prolazni .... to ti je jarane ko da bojkotujes rucak sto su ti kuci skuhali jer su kupili krompir od Hame sa Markala....

Vise vi licite na taj SDA KOJI SPOMINJES sto vas 400 ne stane uz Istok koji broji 2..3 milje svaku tekmu....sto npr istok ne pitate za misljenje ? Gdje su ostale tribine vama ?
Jel mi nismo navijaci ?
Ti imas SDA pricu mitomansku....3 tekme godisnje...kako nas zovete ...Gledaoci ? Gosti? Simpatizeri? Turisti?

Jel ti mislis da "zaluta" na istok par milja ?
"Krenuli ljudi prosetat pa vidjeli guzva pa hajmo vidjet sta je ono tamo"
KAKVA TI JE TO PRICA ???
I TEBE OZB NEKO DA SHVATI JEL ????

NEMOJ ME POGRESNO SHVATIT i treba da tjerate uhljebe uvijek smo ih i tjerali, al nikad na stetu kluba...
Dodji na istok samnom 3 sata prije tekme....ispricat cu ti unaprijed gdje ko sjedi ...ko ce donijet novine za pod guzicu ko ce povest djecu...ko zenu...ko ima uvijek kisobran... itd....isti ljudi godinama na istim stolicama....
Jarane znao sam kome je dijete keca dobilo iz matematike...
Ja prvi nisam sad tu al kad sam tu ko kod kuce sam....idem na "svoje mjesto"....al stacu ja sam samo jedan random lik...ti si kicma kluba i veliki navijac...ti predstavljas grupu... klanjam ti se :bow:

PS meni ne treba referenca meni je dovoljno da svi koji me poznaju znaju da sam raspolozen onako kako mi Sarajevo igra te hefte ...meni to jarane dosta....ti ganjaj reference trebat ce ti 😉
Malo citam par dana sto sam propustio, pa na ovaj post moam replicirati sa AFERIM !
Najvjernija tribina u smislu dugogodišnjeg praćenja utakmica FK Sarajevo kod kuce, a mnogi od nas i na strani. Nismo tu kao masa raje sa Sjevera koja kad ih prodje ta furka na sjeveru vise i ne prate klub. Znam o cemu pričam zivim u naselju koje je 5 minuta pješke udaljeno od stadiona Koševo Ima momaka bili redovni na sjeveru sad ih nema ni na istoku ni zapadu, kazu j.ebo nasu ligu. Ovi pojedini momci sto pisu, a i ne zive u Sarajevu a samim tim nisu redovni na tekmama na Istoku i ne znaju ovu situaciju koju spominjes a to je da vise decenijama unazad znamo ko gdje sjedi, nego samo po defaultu ponavljaju kako se sa Istoka urlice ovo ono, a jel klub zapadne u rezultatsku krizu priziva se lijepi Istok.
Neka odluci svako za sebe hoce li ili nece u bojkot, niko nikog ne moze natjerati na nesto.

bas Aferim.

"to ti je jarane ko da bojkotujes rucak sto su ti kuci skuhali jer su kupili krompir od Hame sa Markala...." hahaha nista bolje od dobrog poredjenja
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jan 2023, 14:54

Protiv Famosa: Šahinović, Vršajević, Martinović, Trako, Salčin, Đokanović, Čirjak, Ziljkić, Ikić, Varešanović, Oliveira

Polako se naziru konture prvog tima, nedostaju Musa, novi štoper i Radović, ovo ostalo započinje utakmicu protiv Zrinjskog 25. februara.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jan 2023, 14:55

Lucas je napisao/la:
25 jan 2023, 14:54
Protiv Famosa: Šahinović, Vršajević, Martinović, Trako, Salčin, Đokanović, Čirjak, Ziljkić, Ikić, Varešanović, Oliveira

Polako se naziru konture prvog tima, nedostaju Musa, novi štoper i Radović, ovo ostalo započinje utakmicu protiv Zrinjskog 25. februara.
Ko umjesto Salcina?
- 1 9 4 6 -

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 25 jan 2023, 15:02

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
25 jan 2023, 14:55
Lucas je napisao/la:

Ko umjesto Salcina?
Radovic
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jan 2023, 15:04

Lucas je napisao/la:

Ko umjesto Salcina?
Protiv Zrinjskog će umjesto Vršajevića vjerovatno upasti Musa, a umjesto Salčina Radović, a očekujemo i novog štopera koji će igrati umjesto Trake. To će biti jedan sasvim ok sastav, eto ostat će taj "žulj u cipeli" zbog igranja Dala, ali valjda nas nece toliko koštati.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 25 jan 2023, 15:08

Morate imat razumijevanja i za strance, ne mogu nikako svi odjednom u prvih 11, pa cak i ako imaju kvalitete.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 jan 2023, 15:09

Lucas je napisao/la:
25 jan 2023, 15:04
Lucas je napisao/la:

Ko umjesto Salcina?
Protiv Zrinjskog će umjesto Vršajevića vjerovatno upasti Musa, a umjesto Salčina Radović, a očekujemo i novog štopera koji će igrati umjesto Trake. To će biti jedan sasvim ok sastav, eto ostat će taj "žulj u cipeli" zbog igranja Dala, ali valjda nas nece toliko koštati.
ma nemamo sta trpiti. Sve ce ti biti jasno vec danas - decko vjerujem da moze, ali ako bude iskreno mislio na tim. Ako bude nesebican, bude razigravao, igrao odbranu, i ne IZMISLJATI TOPLU VODU!

jel njima iko kaze da je prilblizno savrsenom fudbalu - jednostavan fudbal.
- 1 9 4 6 -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2023, 15:15

ZutiFKS je napisao/la:
25 jan 2023, 15:14
:salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jan 2023, 15:16

Lucas je napisao/la:
25 jan 2023, 15:04
Lucas je napisao/la:

Ko umjesto Salcina?
Ako je 5 stranaca, onda štoper mora biti domaći.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2023, 15:17

Ja vazda zaboravim da je nama Avdija u klubu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jan 2023, 15:21

MortemHz je napisao/la:
25 jan 2023, 15:17
Ja vazda zaboravim da je nama Avdija u klubu
Kad bi trener zaboravio da je Dal u klubu :mrgreen:
Dobar sastav se moze iskombinovati, kad se ne bi guralo mladunce. Pored zdravog Avrama nema sta traziti u prvih jedanaest. Tu je i Gruzijac svakako.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.