MdS ubaceni element

Italija ozbiljna zemlja, Italija i pravda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MdS ubaceni element
A može li objašnjenje zašto se onda samo Juventus kažnjava a ta ista barselona stitiarminz je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:27@Juventinisimo
prvo da ti kazem da ti je format pisanja uzasno tezak za citat, a drugo ispiso si dva pasusa sto je moglo bit jedno pitanje.
U slucaju Pjanic, ne bi bio problem da je neko doso i platio 80m za njega kako je Chelsea platio Lukakua, nego je problem sto su se dva kluba dogovorila da napusu cijene igraca koji su u zamjeni kako bi prikazali ogromnu dobit. Al ti to il ne kontas il neces da skontas. Tako da ne mislim udarat glavom u zid i objasnjavit ti, a pogotovo mi ne pada napamet prolazit kroz svaki transfer pojedinacno, imaju ljudi zaduzeni za to.
Barcelona inace klub sa Juga Italije al u sjedecoj odbojcilol89 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:37A može li objašnjenje zašto se onda samo Juventus kažnjava a ta ista barselona stitiarminz je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:27@Juventinisimo
prvo da ti kazem da ti je format pisanja uzasno tezak za citat, a drugo ispiso si dva pasusa sto je moglo bit jedno pitanje.
U slucaju Pjanic, ne bi bio problem da je neko doso i platio 80m za njega kako je Chelsea platio Lukakua, nego je problem sto su se dva kluba dogovorila da napusu cijene igraca koji su u zamjeni kako bi prikazali ogromnu dobit. Al ti to il ne kontas il neces da skontas. Tako da ne mislim udarat glavom u zid i objasnjavit ti, a pogotovo mi ne pada napamet prolazit kroz svaki transfer pojedinacno, imaju ljudi zaduzeni za to.
Joj al seres navodim primjer, dva kluba "muljaju" samo se jedan kažnjava zar ne bi trebao i ovaj drugiGG3 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:44Barcelona inace klub sa Juga Italije al u sjedecoj odbojcilol89 je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:37A može li objašnjenje zašto se onda samo Juventus kažnjava a ta ista barselona stitiarminz je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:27@Juventinisimo
Komična je u nas čitava ekipa još od kraja prvog dijela sezone
Upali ste u neku letargiju. Debakl protiv intera, i veceras je isto moglo biti nakon samo 45min da je ne spasi Kjaer. Calabria je jedan od onih igraca za koje ne razumijem kako zivi od fudbala, kao i Romin BC4 npr.
Pa bit ce zalba. Ceka se ako se ne varam kraj mjeseca gdje ce se izaci u javnost sa 'dokazima' i sa cim se Juve tereti pa onda tece 30 d za žalbu.RollingPaper je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:51Italija je ozbiljna država, nije to neki Vijetnam. Iza Juventusa stoji ozbiljan tim adovokata koji bi putem žalbe ublažio barem malo kaznu, da su ta vaša pisanja tačna.
Ovo se kod nas naziralo još prije pauze, al prosto se čovjek zapita sta su radili u pauzi.