svratis do najbliže pekare i upitaš prvog Albanca ima li nekog rodjaka na Kosovu da ti proda dio svete zemlje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ko "zna" kockat kladionica je zanimljiva, licno mi je interesantnije dole gledat tekme uz listic, a usput dok odigram listic odigram i koji bingo, sve ukupno me nikad nije izaslo vise od cvaje. A ljudi koji se ugrizu pa pola plate potrose to je vec problem.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 jan 2023, 17:05Ja sam jednom išao po sitan novac u kladionicu, tamo sjedi 4-5 lokalnih kockara.
I fakat sam vidio ovo što ovaj gore pise.
Pocese neki kerovi trčati, onaj jedan poce psovati, kaže pao sam sad će neki ker broj 3 pobijediti.
Lik naučio napamet trke kerova![]()
![]()
Steta. Radi par dana koristenja, bit ce zauvijek izgubljen
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U Austriji ima više kladionica nego u BiH
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
"To je zbog onih zapovijedi jel da"

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
matanisunje
- Kontakt:
-
JasminAgic
- Kontakt:
Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ceka se neka nova bruka mladog gorecke. Jedino tako nestane na par mjeseci. Valjda tad osjeti malo srama, iako bi toga trebalo biti ako nista nakon 50og bana. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
matanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- CrniParatici
vas dvojica ste sjajni kakvih imaJasminAgic je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:33Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
CrniParatici je napisao/la: ↑24 jan 2023, 20:52vas dvojica ste sjajni kakvih imaJasminAgic je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:33Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nocima ga dav'o
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakvo se drustvo skupilo 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Logično, kada je dva i pol puta veća...
Dobrodošao novi korisniče foruma.CrniParatici je napisao/la: ↑24 jan 2023, 20:52vas dvojica ste sjajni kakvih imaJasminAgic je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:33Ne seri Nikola, nismo ni nas dvojica nista boljimatanisunje je napisao/la: ↑24 jan 2023, 19:31samo tri stvari u životu su sigurne: smrt, porez i Goretzka sa milion nickova na forumu
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Čak dva univerziteta istočni susjedi imaju u prvih 1000, Hrvati nijedan, Slovenci jedan. O nama je izlisno pričati, mislim sa sarajevski nije ni u prvih 1500.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.