FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 234

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2023, 14:23

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jan 2023, 14:19
MortemHz je napisao/la:
24 jan 2023, 14:16
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jan 2023, 14:13

Po meni bolja opcija samo jer naše papire ima. Ostalo sve ide na stranu Nemanje. Ovaj ima 33 god, a uslove koji traži su žara..
Sve je na strani Pavlovića osim godina.
ma za te igrace, profi od 32+ godine, sto traze kule vile i gradove. Izvoli jarane max ugovor na godinu dana. I to direktno vezano za rezultate, lupam.. primljene golovi, clean shetovi i tako. Pa kad tvrdis da si ti taj van dajk nece ti biti problem dokazati a i naplatiti. To su godine, jedno lose zagrijavanje i odose krizni ligamenti.
Anicic - da Bog da se oporavio sto prije - opstao na terenu jedan minut i tridesetsedam sekundi
100%, kod njih je nekad problem ta motivacija ali nemamo šta prigovoriti za dosadašnju karijeru jbg. I ja bi isto na jednu godinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:25

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2023, 14:23
MortemHz je napisao/la:

ma za te igrace, profi od 32+ godine, sto traze kule vile i gradove. Izvoli jarane max ugovor na godinu dana. I to direktno vezano za rezultate, lupam.. primljene golovi, clean shetovi i tako. Pa kad tvrdis da si ti taj van dajk nece ti biti problem dokazati a i naplatiti. To su godine, jedno lose zagrijavanje i odose krizni ligamenti.
Anicic - da Bog da se oporavio sto prije - opstao na terenu jedan minut i tridesetsedam sekundi
100%, kod njih je nekad problem ta motivacija ali nemamo šta prigovoriti za dosadašnju karijeru jbg. I ja bi isto na jednu godinu.
upitan je motivacija kad nadjes da prosti boliqurca. Ako ces trazis tako starijeg provjerenijeg igraca onda nadji neku karakternu gromadu. Tipa Benke, a ne TSS smlatu i slicne.
Naravno karijea dobra, cv dobar ali idemo po ucinku koji treba da zvizdi i onda si siguran
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jan 2023, 14:26

A sto je u qurcu, kad ga vodi uspjesan poslovni covjek, sa menadzmentom kojeg je on birao?
Horde krive zbog baklji :zzz:
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2023, 14:27

24 jan 2023, 14:25
MortemHz je napisao/la:

upitan je motivacija kad nadjes da prosti boliqurca. Ako ces trazis tako starijeg provjerenijeg igraca onda nadji neku karakternu gromadu. Tipa Benke, a ne TSS smlatu i slicne.
Naravno karijea dobra, cv dobar ali idemo po ucinku koji treba da zvizdi i onda si siguran
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 24 jan 2023, 14:28

napoleon72 je napisao/la:
24 jan 2023, 14:10
DBR1987 je napisao/la:
24 jan 2023, 13:27
Lucas je napisao/la:
24 jan 2023, 08:06
Butmirska škola rođo moj :rol: :rol: :rol:

slika
E ja to ovako gledam....mozda grijesim ....al ja bi to tako uradio...

Lik nece da ode bez para.... gurni info kroz neke novine i imas medijski linc koji ce pravit pritisak na njega da ode bez para....
Aad se racuna na Horde ili simpatizere da ga prozivaju na ulici i da ga prozivaju medijski.....super taktika iskreno.... znaju oni to na svojoj kozi kako je.....i Ajla i Hadjija il Varesanovic ....td....

Al zasto se to ne uradi isto kad je u pitanju neko iz kancelarije a ni oni ne odu bez para 10000% .....ovo mi je krajnje licemjerno.....

Ja se smijem kladit da je ova info stigla direktno iz kluba.... moj grijeh ako grijesim.....al predobro je da bi bilo slicajno...

Sto druge info nisu iscurile...kolika je plata ovim novim....koliko para se dalo za otkupe ugovora itd.....kako je ovo iscurilo ....

Opet ponavljam nisam za ovaj bojkot nikako....jer je u pogresnom trenutku.... i sto mi je sad naj smijesnije bojkotujes clanstvo u klubu a pozivas na clanstvo u grupi....ko je lud o dje....ko da se navija za grupu ne za klub ....

Meni je ovo trenutno sa bojkotom nidje veze eto....
Sve je na stetu kluba....ionako smo kao grupa rastrkani... bruka ne bude 3000 ljudi na tekmi....treba radit na tome da se ujedine svi navijaci vrate na tribine, ne jos vece raskole radit...

Nezz evo to je moje misljenje .... ja mislim da treba tjerat ako se neko treba tjerat kao i dosad....ne na stetu kluba....
Sto bi Horde popustile i stale uz neke random ljude sa istoka i zapada koji dodju na stadion 3-4 puta godisnje, ono kad je lijepo vrijeme i kad nema ni daska vjetra.
Malo ti je glupa ova priča. Eto navijači sa istoka i zapada su random padobranci a Horde su pravi navijači, vazda tu… Kao što na sjeveru imaš bazu ljudi koji dolaze svaku utakmicu, tako imaš i na istoku i na zapadu ljude koji su tu uvijek. Jel navijač Sarajeva manje vrijedi ako nije član Hordi?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:29

Hajdeee je napisao/la:
24 jan 2023, 14:26
A sto je u qurcu, kad ga vodi uspjesan poslovni covjek, sa menadzmentom kojeg je on birao?
Horde krive zbog baklji :zzz:
u qurcu je radi viseeee faktora ali se moze izvaditi.. Ako mi ne zakucamo posljedni ekser.. I arsenal je haman ispo pa ljudi odlucili drugacije suprotno misljenju 99% navijaca u tom momentu 100%.

Pa sad svi likuju.. E to je taj posao, donijeti tesku odluku, ne posijes danas da sutra zanjes brate.. neko vrijeme treba proci :D inace prokockas sve kada zuris
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:31

MortemHz je napisao/la:
24 jan 2023, 14:27
24 jan 2023, 14:25
MortemHz je napisao/la:

:thumbup:
:salut: :bih: Morto kraljuuu
- 1 9 4 6 -

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 24 jan 2023, 14:31

Platiti Vukotića koliko god traže, sve ostale opcije su rizične i panic-buy.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 14:33

MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:
24 jan 2023, 14:07
Pavlovic nam je svakako bolja opcija. E sad nam ostaje da se nadamo narednih 7 dana.
Po meni bolja opcija samo jer naše papire ima. Ostalo sve ide na stranu Nemanje. Ovaj ima 33 god, a uslove koji traži su žara..
Pa to je dovoljno da ga ne dovedemo. I ja sam se na prvu obradovao kad je ssba objavio za njega, ali pogledaš da ima 33 godine, traži bruku para, Jakirović ga otjerao iz Rijeke( sigurno ne slučajno ). Da ne pričam da je lik Izet Hajrović broj 2 koji je modni guru, ko da gledam krenuo bi se od početka vući po terenu,ne bi dugo trebalo da mu se mater spominje. Daj Bože da on dođe i bude najbolji stoper lige, nikog sretnijeg od mene.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:34

ŠTA_JE je napisao/la:
24 jan 2023, 14:06
24 jan 2023, 13:55
kenoHZ je napisao/la:
24 jan 2023, 13:49

Pročitali na forumu :D :D :D

A za Suljketa, mislim da je neko prije par dana napisao ovu informaciju za Suljića na forumu, i vjerujem da je to i izvor strašnim novinarima. Ja npr. ne volim Suljića ne lično, nego kao igrača jer ne volim njegovu igru ali svejedno nije uredu što su stavili ovakav naslov. Prvo jer mislim da nije istina, drugo nije zaslužio jer traži svoje, treće bespotrebno stavljaju zvono na momka. Lako je praznih džepova mlatiti kako bi svi halalili klubu pare, a realnost je drugačija. Nije Suljić Edin Džeko pa da ima milione, nego šta će. Nije on kriv što traži svoje, nego onaj ko mu je dao ugovor do februara 2025.

vala situacija sa suljicem bezveze totalno. Prvo krenuvsi od njega, pao je pod pritiskom.. nije bio los kad se tek vratio. Trebao je da bude svjestan kluba u kojem je, grada, navijaca, i kao neko ko je bio u sarajevu prije 10 godina pa evo ponovo, da bude primjer ostalima.

Pa evo opet dodjosmo do uprave, gdje nisu mogli naci pravo rjesenje i dogovor na obostrano zadovoljstvo i za slucaj suljic. najlakse je ovako ratova medijski. 100 posto da ga se uzme na zub u javnost. Zao mi je sto nije ustrajao... nema on jos mnogo karijere pred sobom.. neko ga je lose posavjetovao svakako...
Slazem se s tobom, ali lose procjene se jednostavno desavaju svima. Najjednostavnije je da sjednu i "prebiju" taj dug i nek on ide dalje. (Nama se ne isplati drzati ga a da ne igra a ni samom igracu se ne isplati ne igrati).

Nisu mu nikad ni trebali dati kapitensku. To su ti potezi, koji ne mogu donijeti nista dobro. Dati mu kapitensku, onda mu je radi nekih razloga koji su i opravdani mozda oduzimas.. Dobijas uvrijedjenog igraca koji ako je prepotentan bio sigurno ne moze preci preko toga.. i cao amore
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:35

24 jan 2023, 14:33
MortemHz je napisao/la:

Pa to je dovoljno da ga ne dovedemo. I ja sam se na prvu obradovao kad je ssba objavio za njega, ali pogledaš da ima 33 godine, traži bruku para, Jakirović ga otjerao iz Rijeke( sigurno ne slučajno ). Da ne pričam da je lik Izet Hajrović broj 2 koji je modni guru, ko da gledam krenuo bi se od početka vući po terenu,ne bi dugo trebalo da mu se mater spominje. Daj Bože da on dođe i bude najbolji stoper lige, nikog sretnijeg od mene.
ma gospodine moj. Samo ucinak - hos nes ... ali zato neki dobri bonusi, platis ga kad sa njim u ekipi ne primis gol 5 utakmica. Tad mu platis sta hoce, a ako to nece onda je obicni placenik koji je prepoznao priliku
- 1 9 4 6 -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 jan 2023, 14:36

24 jan 2023, 14:14
ne razumijem te nekad, sta je tvoj cilj? Znam da su se Horde ocitovale, ne mogu se sad pepelom posuti to je jasno ko dan. Moraju odrzati imidz grupe i neka istraju... ali sta je tvoje rjesenje? Pitao sam te vec jednom nisi mi odgovorio. Sta da danas mirzu otjeramo - koga bi to ti doveo za trenera? Ne mogu da shvatim odredjenje forumase, koji bi da nesto djeluju a nemaju plan sta nakon toga?

Ok- Horde bojkutuju i neka bojkotuju, slazemo se svi?

hoces ti meni reci da nije bilo ugradjivanja u ugovore igraca i prije mirvica i ajle? Jel to sve bilo preposteno u nasem klubu do 2022?
Da nije bilo afera seata? I mi sad zagrizli sto kaze neko od forumasa, lik ce sjesti u avion i reci ja sam sve pokusao nije islo..

pa se mi vadimo narednih 10-15 godina iz govana u koja svjesno idemo izgleda sa zeljom.. ne kontam te
Nije moj licni cilj nista, moj cilj je cilj grupe, da se smijene Mirza, Ajla i Hadzija, da se Mirvic vec jednom odazove na taj sastanak.
Ja nisam zaduzen za postavljanje trenera, al i pisao sam X puta, da su Seju s istoka postavili da trenira ekipu, manja bi reakcija bila. Hajde reci mi koje to reference ima Mirza Varesanovic? I da zanemarimo.tucu na zapadu i njegove izjave kako Sarajevo ima sudije i kako ima 100 hiljada navijaca koji su uz njega itd, kakve su njegove trenerske reference? Na ulici je mogao naci bolje, mogao si opet Dzenu kontaktirat koji, ma kakav bio, ima 15ak trofeja u svim kategorijama i za Mirzu je Venger licno. Mogao si Hasancica dovest, koji godinama radi strasne rezultate s akademcima i koji igra dobar i moderan fudbal. Pa dovest Trivunovica, nista gori trener od Mirze nije a bez mrlje u proslosti, jos veliki autoritet.
Dovodjenje Mirze bio je veliki samar navijacima. Mirvic je dobro znao da samo jedno ime navijaci nikako nece podrzat i odlucio je da postavi bas tog trenera.
Niko nije rekao da prije nije bilo kriminala, al zar to treba da nam bude utjeha ili sta? Ono, nema veze, kradite, krali su oni prije vas, krast ce i oni sutra. Ja koliko vidim, Jahic je bivsi zbog seata, Sabrina je bivsa, Billy je bivsi, Dino, Kantardzic, Kusta... Sto su to Aylah i co. bolji od njih pa da njih pustamo da kradu i da nas brukaju? Covjece, uz sve uslove koje imamo, na pragu smo toga da drugu godinu zaredom ostanemo bez Evrope. Ako to nije znak za uzbunu, ne znam sta je.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 14:38

24 jan 2023, 14:35
24 jan 2023, 14:33
MortemHz je napisao/la:

ma gospodine moj. Samo ucinak - hos nes ... ali zato neki dobri bonusi, platis ga kad sa njim u ekipi ne primis gol 5 utakmica. Tad mu platis sta hoce, a ako to nece onda je obicni placenik koji je prepoznao priliku
Ma otprilike se mahala koliko traži Pavlović. Ne bi mudao te pare koje trenutno traži makar igrali opet s Andrejom. Ako hoće osnovicu neku razumnu uz brutalne bonuse, bujrum. U suprotnom hvala lijepo - prijatno.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:44

24 jan 2023, 14:36
ne razumijem te nekad, sta je tvoj cilj? Znam da su se Horde ocitovale, ne mogu se sad pepelom posuti to je jasno ko dan. Moraju odrzati imidz grupe i neka istraju... ali sta je tvoje rjesenje? Pitao sam te vec jednom nisi mi odgovorio. Sta da danas mirzu otjeramo - koga bi to ti doveo za trenera? Ne mogu da shvatim odredjenje forumase, koji bi da nesto djeluju a nemaju plan sta nakon toga?

hoces ti meni reci da nije bilo ugradjivanja u ugovore igraca i prije mirvica i ajle? Jel to sve bilo preposteno u nasem klubu do 2022?
Da nije bilo afera seata? I mi sad zagrizli sto kaze neko od forumasa, lik ce sjesti u avion i reci ja sam sve pokusao nije islo..

pa se mi vadimo narednih 10-15 godina iz govana u koja svjesno idemo izgleda sa zeljom.. ne kontam te
Nije moj licni cilj nista, moj cilj je cilj grupe, da se smijene Mirza, Ajla i Hadzija, da se Mirvic vec jednom odazove na taj sastanak.
Ja nisam zaduzen za postavljanje trenera, al i pisao sam X puta, da su Seju s istoka postavili da trenira ekipu, manja bi reakcija bila. Hajde reci mi koje to reference ima Mirza Varesanovic? I da zanemarimo.tucu na zapadu i njegove izjave kako Sarajevo ima sudije i kako ima 100 hiljada navijaca koji su uz njega itd, kakve su njegove trenerske reference? Na ulici je mogao naci bolje, mogao si opet Dzenu kontaktirat koji, ma kakav bio, ima 15ak trofeja u svim kategorijama i za Mirzu je Venger licno. Mogao si Hasancica dovest, koji godinama radi strasne rezultate s akademcima i koji igra dobar i moderan fudbal. Pa dovest Trivunovica, nista gori trener od Mirze nije a bez mrlje u proslosti, jos veliki autoritet.
Dovodjenje Mirze bio je veliki samar navijacima. Mirvic je dobro znao da samo jedno ime navijaci nikako nece podrzat i odlucio je da postavi bas tog trenera.
Niko nije rekao da prije nije bilo kriminala, al zar to treba da nam bude utjeha ili sta? Ono, nema veze, kradite, krali su oni prije vas, krast ce i oni sutra. Ja koliko vidim, Jahic je bivsi zbog seata, Sabrina je bivsa, Billy je bivsi, Dino, Kantardzic, Kusta... Sto su to Aylah i co. bolji od njih pa da njih pustamo da kradu i da nas brukaju? Covjece, uz sve uslove koje imamo, na pragu smo toga da drugu godinu zaredom ostanemo bez Evrope. Ako to nije znak za uzbunu, ne znam sta je.
Da sam se mogao kako snimiti taj dan izraz lica kad je dosla obavijest da je Mirza trener sve bi ti jasno bilo... Sok i nevjerica blago receno
Ja nesto mislim da su dvije tri tacke odlucile
1. Uspjeh sa olimpikom
2. projekat dal - igrajuci na kartu napadac, ofaznivni vezni, mlad ,liverpul, prodaj ga za 10 Miliona. Babo ce ga usmjeriti
3. domaci strucni stab
4. Mirvic je u kooperaciji sa haman svima radio, slusao, davao otkaze, dovodio igrace, trenere, i vidio covjek da kola samo idu brze ali nizbrdo i odlucio da presjece i pojede jezika milion. Zato je ovo jedna od kljucnih polusezona za sve nas.

Ne treba nam biti utjeha da je i prije bilo pa neka ga i danas, ali mirvic je dokazao ovim transfer rokom (pazi zimski je, nakon nikad losije polusezone, mogao je reci nek igraju akademci i to sto imamo svakako necemo u evropu, ali nije - ulozio je i to dobro. Izmedjuostalog, kad si dozivio u sarajevu cistku 10 igraca? Jel to nasa zajednicka zelja bila svima na forumu?

Postujem tvoje misljenje ali mislim da se trebamo skupiti svi zajedno koliko mozemo i dodjemo do evrope. Sve ostalo mi je malo fazon sado mazo, green street hooligans, itd.. a vjerujem da ne bi niko bio sretniji od tebe utorkom, srijedom od 21:00 ili cetvrtokm neki termin biti na kosevu KONACNO HAIRLI AKO BOG DA INSALLAH DA DOCEKAMO DA SVE IZGORI :bih:
- 1 9 4 6 -

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 24 jan 2023, 14:45

neko sa strane kad cita nase komentare uglavnom smo svi botovi

slika

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 24 jan 2023, 14:48

ako ne dovedemo jakog stopera nece nam pomoci ni 3 Halanda u napadu

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jan 2023, 14:50

Antikloc je napisao/la:
24 jan 2023, 10:52
Lucas je napisao/la:
24 jan 2023, 08:06
Butmirska škola rođo moj :rol: :rol: :rol:

slika
Covjek ,hoce svoje pare. Posteno,preposteno. Jbg ,to je biznis,surova realnost :urnebes: Nema tu sentimentalnosti. Uljagac dovodi,uljagac placa !! Mi se smijemo :urnebes: :mrgreen: :urnebes:
Neka uljagac ,gazdurina pojede sva hovna sto je izasrao. I neka plati covjeka,kojeg je doveo.
I onda neki levat dode i kaze kako horde izbijaju pare klubu iz dzepa sa bakljadama :puke:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jan 2023, 14:54

Sve je to divno, krasno, lijepo rečeno i skročeno bez nekih većih zamjerki. Samo se nažalost opet vraćamo na ono da je bar po meni nakon svih događaja neizbježno da ćemo uskoro biti opet u finansijskoj krizi shodno tome da sam ubijeđen u odlazak Mirvića. E tu kreće naš raspad. I ne, ne branim ni Aylu, ni Mirzu ni postavljanje navedenih od strane Mirvića, samo kažem šta će nas kao klub veoma brzo dočekati. Novog investitora čisto sumnjam da će biti, dovoljno je da jedan stranac otvori internet i 45 minuta istraži o FKS i BiH kao državi i da iste sekunde kaže da je to samo bacanje para.
I da, klub neće propasti jer ja mislim da je Mirvić neki spasioc i jedini pravi put, nego kad on ode ostaju iza njega svi oni igrači koje je on do sada plaćao, sa ugovorima po 2-3 godine. Ma otprilike išto što se desilo i kad je Nam zavrnuo pipu, samo što smo sreće imali tada pa nas Bog pogledao bar da ne bankrotiramo.
A što se tiče sastanka i ja sam se zagovarao za tu soluciju kao najbezbolniju, ali evo neko moje mišljenje što neće doći do toga:
- HZ traže odlazak troje ljudi, to odmah u startu otpada jer se može zaboraviti na otkaz čičkovom.
- Mirvić mislim da ni nije zainteresovan za sastanak, jer po onome što vidim on se našao užasno uvrijeđenim u onih par rečenica gdje govore da ima egocentrične nastupe i cirkusanje po instagramu.
Nemam nikakve info da je on nešto ljut ili tako nešto, nego mi je to neki zdrav razum govori, prvo otpratio sve živo s instagrama u vezi Hordi Zla, a drugo i onaj komentar što je lajkovao neki dan je pokazatelj njegovog mišljenja.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jan 2023, 14:59

24 jan 2023, 14:54

Sve je to divno, krasno, lijepo rečeno i skročeno bez nekih većih zamjerki. Samo se nažalost opet vraćamo na ono da je bar po meni nakon svih događaja neizbježno da ćemo uskoro biti opet u finansijskoj krizi shodno tome da sam ubijeđen u odlazak Mirvića. E tu kreće naš raspad. I ne, ne branim ni Aylu, ni Mirzu ni postavljanje navedenih od strane Mirvića, samo kažem šta će nas kao klub veoma brzo dočekati. Novog investitora čisto sumnjam da će biti, dovoljno je da jedan stranac otvori internet i 45 minuta istraži o FKS i BiH kao državi i da iste sekunde kaže da je to samo bacanje para.
I da, klub neće propasti jer ja mislim da je Mirvić neki spasioc i jedini pravi put, nego kad on ode ostaju iza njega svi oni igrači koje je on do sada plaćao, sa ugovorima po 2-3 godine. Ma otprilike išto što se desilo i kad je Nam zavrnuo pipu, samo što smo sreće imali tada pa nas Bog pogledao bar da ne bankrotiramo.
A što se tiče sastanka i ja sam se zagovarao za tu soluciju kao najbezbolniju, ali evo neko moje mišljenje što neće doći do toga:
- HZ traže odlazak troje ljudi, to odmah u startu otpada jer se može zaboraviti na otkaz čičkovom.
- Mirvić mislim da ni nije zainteresovan za sastanak, jer po onome što vidim on se našao užasno uvrijeđenim u onih par rečenica gdje govore da ima egocentrične nastupe i cirkusanje po instagramu.
Nemam nikakve info da je on nešto ljut ili tako nešto, nego mi je to neki zdrav razum govori, prvo otpratio sve živo s instagrama u vezi Hordi Zla, a drugo i onaj komentar što je lajkovao neki dan je pokazatelj njegovog mišljenja.

to je surova realnost. Nemoj da budemo popovi kada ima masla :guz: Nego moliti Boga da se ovo ustima, da Brazilac zabije jedno 15 komada. Da udjemo u Evropu prodamo Dala I Andreja za 3,5 Miliona Marki.. i napadnemo tu evropu. Nek se sve strane izmire .. hajmo Mirvicu, hajmo Horde ... svako u afektu kaze nesto sto ne treba, nek se ne ljuti niko niti nas predsjednik @Mirvic
- 1 9 4 6 -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 jan 2023, 15:13

za zatvora je ko je istetoviranom kosturu dao ugovor do 2025
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ventilateur i 32 gosta.