Ono već ste bili, a vidi nešto vam nisu čisti papiri (dok ostalima jesu

Pogotovo ako ne bude više nikakvih kazni, onda je to to.
Evropski fudbal je postao prćija šeika i oni to brane na sve moguće načine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sta se ima diskutovat s nekim ko misli da Inter ima veze s ovim sto se desava JuventusuJuventinisimo je napisao/la: ↑23 jan 2023, 02:43Mene bi sramota bilo takve odgovore davati...nadam se da nisi stariji od 13 godina...zreli ljudi diskutuju sa argumentima i cinjenicama..GG3 je napisao/la: ↑22 jan 2023, 20:32Jbg. Kad smo opet mi krivi i onaj nas senilni presjednik (ups, cekaj pa on nije vise presjednikJuventinisimo je napisao/la: ↑22 jan 2023, 20:12Divim se odgovorima interista, pametno, inteligentno, u srz...![]()
![]()
)
Medjutim, nije cudo, mentor vam je siamo, bolje i ne moze..
Romi se otvorio put do LŠ gdje ce i završit.Denno je napisao/la: ↑21 jan 2023, 15:01Napoli bi u svakom slucaju zavrsio ispred juventusa, Roma u najboljem slucaju ce doci do le. Je juve dobio kaznu i iskljucen iz top4, ali i da nije bilo kazne upitno je da li bi uspjeli zavrsiti ispred Atalante.RollingPaper je napisao/la: ↑21 jan 2023, 14:47Kako je ovaj pad Juventusa svima dobrodošao iz TOP 6, od Napolia do Rome
Ako dovedu kakvo pojacanje u januaru. Prvenstveno u veznom redu. Nekog ko moze napraviti razliku i ponuditi kreativnosti.
Tako je momcino , fudbalski pismeno je poredit centralnog veznog i napadaca . Pogotovo centralnog veznog s kojim je Real uzeo 5 klempi. Posto vidim da si 99 godiste vjerovatno si puzao dok je Ronaldo dominirao i osvajao razno razne nagrade izmedju kojih i Balon D'or. Kad vec poredis statistiku ajde navedi koliko je meceva Ronaldo odigrao u Ligama petice i koliko je golova zabio ? Haaland, Dzeko, Lewanodwski i ostali mogu zabiti 1000 golova , ali cinjenica ostaje da je Ronaldo Phenomeno bio najbolja i nakompletnija 9ka u historiji i jedan od najboljih igraca ikad. Da nije bilo problema sa zdravljem i povreda boga pitaj gdje bi mu bio kraj.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 13:32Ma mogu oni driblat do sutra al Dzeko ima vise golova nego svi zajedno
Pa dzeko ima 170 asistencija sto znaci vise od Luke Modrica koji ima 143
Vi ste fudbalski nepismeni, a vidim i gramaticki
Vase izjave se u fazonu vise volim vidjeti pokvaren ferrari nego bmw koji ide
Necu dalje svakako dugo citam ovaj forum intera i davno sam skonto koliko ima neznalica
Dzeko je poslije Srkinjara i Bastonija najbolji odbrambeni igrac otkad je doso u Inter
Treci najbolji asistent poslije Barele i Hakana
I najbolji strijelac interu
Al sta ce balija drugo nego svoje da pljuje **** bam adriano tetku u slezenu
Jos spominju nekakve Diskusije i Argumente, kao da ja nesto imam s tim i da zelim da diskutujem. Dodjem ovdje da ih malo prc prc sada kad imaju sranje. Kao sto ce mnogi doci recimo kad Inter kiksa da malo se nasladjiva.
Pa tako dodje, forum je da pisemo, zezamo se i podyebajemo naravno kad mozemo. I ovdje se godinama unazad pisalo svasta o Milanu dok smo bili u kanalu, pa niko to ne shvati toliko ozbiljno kao ovi par bolesnika koji odmah pocnu vrijedjati, nekad se covjek suzdrzi da im ne odgovori ali nekada neGG3 je napisao/la: ↑23 jan 2023, 11:58Jos spominju nekakve Diskusije i Argumente, kao da ja nesto imam s tim i da zelim da diskutujem. Dodjem ovdje da ih malo prc prc sada kad imaju sranje. Kao sto ce mnogi doci recimo kad Inter kiksa da malo se nasladjiva.
Razlika je samo sto ja ne vrijedjam i nisam stručan da procijenjujem neciju Inteligenciju kao oni.
Pa eto sve se vise spominje Ziyech, on bi zaista bio bomba. Vidim i vi se raspitujete za Zaniola, nosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.