Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Idemo Janiče bolji si
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cici doktoree
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Šteta, Sinneru nedostaje kontinuitet i igra u bitnim trenucima gdje se još gubi, sve drugo je tu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
e moj Janice..
bacis ga na konopce, lik u nokdaunu i ti sve bacis niz vodu..
dva servise gema 0-40, bas se prepao pobjede.
ubijes ga dvorucnim na njegov, los, jednorucni bekend i prestanes to raditi:-)
bacis ga na konopce, lik u nokdaunu i ti sve bacis niz vodu..
dva servise gema 0-40, bas se prepao pobjede.
ubijes ga dvorucnim na njegov, los, jednorucni bekend i prestanes to raditi:-)
- Felixians4
- Kontakt:
Tsitsi na AO i RG lav,na W i USO jazavac. 5-1 H2H protiv Sinnera? Veoma sličan match i rezultat kao polufinale RG 21 Tsitsi-Zverev-
Korda i Lehečka nisu senzacije,dečki su jako fino izgrađeni,tehnički beleca na BH posebice,a ove newgenere koje su izdobijali,pa njih namuči svatko,jedva prođu u drugi tjedan. Ne čeka nikog prijestolje,nadolaze stalno klinci,a valja biti najpraviji kad ti se ukaže šansa
Korda i Lehečka nisu senzacije,dečki su jako fino izgrađeni,tehnički beleca na BH posebice,a ove newgenere koje su izdobijali,pa njih namuči svatko,jedva prođu u drugi tjedan. Ne čeka nikog prijestolje,nadolaze stalno klinci,a valja biti najpraviji kad ti se ukaže šansa
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
https://www.flashscore.com/match/dnjpPK ... ch-summary
Čuj Shelton i Wolf, 1/8 finala AO
Ko su ova dvojica? Sheldon iz Big Bang Theory?
Čuj Shelton i Wolf, 1/8 finala AO

Koševo Zapad
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji glumac sa ovom povredom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa koga bi ti? Neće isti igrati do kraja života.Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2023, 08:57https://www.flashscore.com/match/dnjpPK ... ch-summary
Čuj Shelton i Wolf, 1/8 finala AO![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Neobično mi, istina ne pratim baš aktivno tenis posljednjih godinaOikamid je napisao/la: ↑23 jan 2023, 10:32Pa koga bi ti? Neće isti igrati do kraja života.Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2023, 08:57https://www.flashscore.com/match/dnjpPK ... ch-summary
Čuj Shelton i Wolf, 1/8 finala AO![]()

Koševo Zapad
Kazes De Minaur ozbiljniji protivnik, ovako ce isto i Rublev proci, taj protiv top tenisera skine gace u svlacionici, a onda u 1/2 recimo Shelton uhh kakav ce to okrsaj biti
-
- Kontakt:
Tezej ubiVa Minotaura 

Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
Ne vidim sta je poenta omalovazavanja turnira, sve i da mi s foruma igramo?! Kao, bilo bi puno drugacije da su Nadal, Medvedev itd u full formi?! Novaka ovde moze izbaciti samo eventualno pogorsanje povrede, protivnici su nebitni. Covjek je trenutno na AO i WB ono sto je Nadal u prajmu na RG...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako jadan turnir što se kvaliteta tiče.
Gledaj ovih u polufinalu što će biti u Novakovom dijelu zrijeba.
Može se već upisati novi AO.
Gledaj ovih u polufinalu što će biti u Novakovom dijelu zrijeba.
Može se već upisati novi AO.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo bi sigurno drugačije.marconato je napisao/la: ↑23 jan 2023, 11:49Ne vidim sta je poenta omalovazavanja turnira, sve i da mi s foruma igramo?! Kao, bilo bi puno drugacije da su Nadal, Medvedev itd u full formi?! Novaka ovde moze izbaciti samo eventualno pogorsanje povrede, protivnici su nebitni. Covjek je trenutno na AO i WB ono sto je Nadal u prajmu na RG...![]()
De Minaur i Shelton ili Nadal i Medvedev? Baš dilema.
Koševo Zapad
Kakav manipulatorĐoković: Danas uopšte nisam osjećao povredu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa bilo bi da bi uzeli eventualno set i to je to...Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2023, 11:57Bilo bi sigurno drugačije.marconato je napisao/la: ↑23 jan 2023, 11:49Ne vidim sta je poenta omalovazavanja turnira, sve i da mi s foruma igramo?! Kao, bilo bi puno drugacije da su Nadal, Medvedev itd u full formi?! Novaka ovde moze izbaciti samo eventualno pogorsanje povrede, protivnici su nebitni. Covjek je trenutno na AO i WB ono sto je Nadal u prajmu na RG...![]()
De Minaur i Shelton ili Nadal i Medvedev? Baš dilema.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Kad je Nadal igrao na RG povredjen (problem sa petom) i pod injekcijama, tad su se divili, kakav heroj, junak...
Je li opet povrijeđen bio?

Australijan vrhunski defanzivac?

A još veoma brz.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.