Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la Imajednabrigada » 22 jan 2023, 10:49

Zanimljivo,... kažu izabrat bosnju da se napokon zadovolji Bošnjacka komponenta i odaberu rukfasa s kojim su zadovoljniji ustase a posebno odmetnuti srbi vise od nas.

Zasto npr nije izabran Bajramovic ill Vedo ako se islo da se zadovolji hujhudski Bosnjacki korpus.

Ustase i cetnici mogu izabrat podobnog bosnju a Bosnje ne mogu izabrat 'podobnog' Hrvata i Srbina. Jer to vodi unitarnoj i centralistickoj BiH.

Svako se piša po nama.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 22 jan 2023, 10:51

Imajednabrigada je napisao/la:
22 jan 2023, 10:49
Zanimljivo,... kažu izabrat bosnju da se napokon zadovolji Bošnjacka komponenta i odaberu rukfasa s kojim su zadovoljniji ustase a posebno odmetnuti srbi vise od nas.

Zasto npr nije izabran Bajramovic ill Vedo ako se islo da se zadovolji hujhudski Bosnjacki korpus.

Ustase i cetnici mogu izabrat podobnog bosnju a Bosnje ne mogu izabrat 'podobnog' Hrvata i Srbina. Jer to vodi unitarnoj i centralistickoj BiH.

Svako se piša po nama.
Šta ćeš bošnjo, tako vam je kako vam je.
Bolje neće biti.....može samo gore.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 jan 2023, 11:06

Trebaju izlapjelog Hadžiju naučit da lajka po instagramu i twitteru, ko Miske, da može reći da je uradio sve da dovede igrače :D
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 22 jan 2023, 11:29

Mi imamo već 10 od 11 iz prve postave. Jedina pozicija koja bi se po meni možda mogla unaprijediti je pozicija golmana ako bi Kovačević branio namjesto Šehića. I to ja mu ne bih dao da bude prvi golman iz poljske lige. Predji u neku od 5 najjačih liga pa se tamo dokaži pa ćeš stati na gol.

Huseinbašić, Tahirović su još uvijek sirovi talenat i dobro bi bilo da budu medju 23 igrača i da budu prve izmjene ali oni po mom mišljenju nisu za prvih 11, barem ne još. I Amir i Pjanić i Krunić su zreliji igrači od njih i igraju konstantno i igraju za dobre klubove i imaju neko iskustvo i rutinu.

Huseinbašića sam gledao protiv Partizana, Augsburga i juče utakmicu protiv Werdera i ono što sam ja vidio iz toga je da se zna ubaciti iz drugog plana i dobro čita situacije. Nedostatak mu je igranje odbrane, ima nediscipline u igri i nije me nešto ubijedio u igri na malom prostoru. Meni se svidja ali mora proći malo kilometara kroz bundesligu da sazrije i postane još bolji.

Tahirovića sam gledao protiv Bologne. Kvalitet i sirov talenat su po meni neupitni. Ako se nastavi razvijati može i do Real Madrida. Meni je izgledalo kao da ima malu tremu, posebno prva dodavanja, ali mogu ga zamisliti kroz dvije sezone kao igrača koji ima mirnoću u igri. Jednostavni pasovi su ono što je mene kupilo. Imam osjećaj da mu je tokom igre u glavi stalno zvonilo šta mu je trener rekao da radi pa su njegove kretnje bile previše robotske, premalo intuitivne što meni više govori o tome da je pametan i spreman da uči nego o njegovoj igri. Dvadesetak utakmica i on će biti neizostavan član prvih 11 u Romi.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jan 2023, 21:56

Gledam sad dosao Sergej Jakirovic sa trenera Rijeke i otpisao 11igraca izmedju ostalog Marija Vrancica pojacanje iz Stoke Citya i Alena Halilovica nekadasnju zvijezdu Barselone ,a nas Hadzibegic kaze moramo ispostovat starije igrace hehe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jan 2023, 22:05

Nije Halilovic sigurno zvijezda Barce bio nikad. To sto su ga Hrvati nahajpovali da je za Barcelonu, druga je prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 23 jan 2023, 10:12

Faruk bi bar trebao Huseinbasica posjetiti i privoliti ga za BiH, po meni, jer je od ove trojke vjerovatno najkvalitetniji a i najvise pokazuje za sada.
Hamulic svakako nema opciju NL jer oni ga ne bi nikad zvali, osim da da 10 golova u Francuskoj do maja sto nije realno. Sada ce svakako na klupu i privikavanje sto ce hadzi Faruku biti dovoljno da ga ne zove u martu. Bar meni tako izgleda njegova spika o momcima iz dijaspore.:(
Tahirovic bi jedini mogao biti izgubljen zbog svedskog slucaja s Anelom i Dennisom.
Vi koji bolje pratite Bundesligu mozete potvrditi ima li uporista prica da Svabe zovnu u prvi tim Huseinbasica samo da ga uzmu od nas. Po meni, ne bas, oni to i ne rade tek tako a neka momka u U21 Elfa.
Treba racunati da Prevljak i Demirovic imaju neki kredit i zasluge i ne mozes momke izbaciti tek tako. Ipak, cetvrto napadacko mjesto bi, ako je papirologija zavrsena, morao imati Huseinbasic zbog buducnosti i odlaska Dzeke naredne godine.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2023, 10:20

NerminFatic je napisao/la:
23 jan 2023, 10:12
Faruk bi bar trebao Huseinbasica posjetiti i privoliti ga za BiH, po meni, jer je od ove trojke vjerovatno najkvalitetniji a i najvise pokazuje za sada.
Hamulic svakako nema opciju NL jer oni ga ne bi nikad zvali, osim da da 10 golova u Francuskoj do maja sto nije realno. Sada ce svakako na klupu i privikavanje sto ce hadzi Faruku biti dovoljno da ga ne zove u martu. Bar meni tako izgleda njegova spika o momcima iz dijaspore.:(
Tahirovic bi jedini mogao biti izgubljen zbog svedskog slucaja s Anelom i Dennisom.
Vi koji bolje pratite Bundesligu mozete potvrditi ima li uporista prica da Svabe zovnu u prvi tim Huseinbasica samo da ga uzmu od nas. Po meni, ne bas, oni to i ne rade tek tako a neka momka u U21 Elfa.
Treba racunati da Prevljak i Demirovic imaju neki kredit i zasluge i ne mozes momke izbaciti tek tako. Ipak, cetvrto napadacko mjesto bi, ako je papirologija zavrsena, morao imati Huseinbasic zbog buducnosti i odlaska Dzeke naredne godine.
sve fino napises i onda zayebes u zadnjoj recenici:-)
hamulic moze mijenjati dzeku a nikako igrac sredine terena, huseinbasic.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 jan 2023, 10:26

Ljudi ce se tek buditi kada Hamulic bude zabijao par ekspresnih golova do Marta.

Kao da im nije bio dovoljan uzorak iz Poljske.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 jan 2023, 10:33

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
23 jan 2023, 10:26
Ljudi ce se tek buditi kada Hamulic bude zabijao par ekspresnih golova do Marta.

Kao da im nije bio dovoljan uzorak iz Poljske.
Cekaju prvo da ga pocne pratiti neki scout Holandske reprzentacije

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jan 2023, 10:45

Novi trener golmana reprezentacije BiH govorio o čuvarima mreže Zmajeva, nije spomenuo Vladana Kovačevića

Prateći formu Šehića i momaka koji su iznijeli posljednja dva-tri ciklusa kvalifikacija, tu su bili i Vasilj i Pirić, mislim da su golmani bili bolji dio tima. Mislim da tu Bosna i Hercegovina neće imati problema, tu je i mali Zovko koji je trenutno član Spezije i nastupa u Seriji A. Imamo Omeragića koji brani za Servette, ima tu još momaka koji brane po Austriji i zemljama zapadne Evrope koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine i mislim da BiH neće imati problema na toj poziciji, kazao je Mrkobrada i propustio priliku da spomene Vladana Kovačevića, golmana Rakowa koji je dobio poziv selekcije Srbije.

Mrkobrada smatra da i u m:tel Premijer ligi BiH postoje golmani koji bi jednog dana mogli da stanu na gol A tima.

- Naravno, tu su i momci koje ne smijemo zaboraviti, koji su mlade snage i neko ko bi mogao da se ravnopravno umiješa za mjesto na golu. Ćetković iz Banjaluke ima 20 godina, ne spominjem ga zato što ga ja treniram, već zato što stvarno smatram da ima kvalitet. Tu je i Šahinović iz Sarajeva, koji ima 19 godina i koji je isto tako jako kvalitetan i obećava puno. Mislim da je BiH uvijek imala dobre golmane i da će tako i ostati. Uvijek je tako bilo, da se ne vraćam unazad 30-40 godina. BiH je uvijek imala kvalitetne golmane, iako mogu slobodno da kažem da rad sa golmanima nije na najviše nivou. To je neki kuriozitet, a to ipak dokazuje da smo talentovan narod, da se lako možemo prilagoditi i da imamo kvalitet za najviše domete, rekao je Mrkobrada.

sport 1

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 23 jan 2023, 11:25

Sve vlah zna gdje ima te djece bez obzira sto su to tek kadeti iili juniori samo vlaha Vladana ne spominji jer on pokazuje neki kvakitet, njega ne diraj jer on kako tako ima neke nade za Srbiju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 23 jan 2023, 11:47

Gledam intervju kod Bahe, ovoliki hvalospjevi o Luxemburgu i Islandu, nemam riječi. Baho u biti sav se uvukao u Faruka.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 23 jan 2023, 12:06

Ovako to rade pametni ljudi sa iskrenom namjerom i postenim radom, ovako to radi moderan selektor koji istinski voli svoju državu bez interesa.

Zamisli viceprvak svijeta u fudbalu i cijelo rukovodstvo saveza sa skautima, ode na drugi kontinent tamo gleda neku djecu koja su tek prohodala i igraju sa kengurima.

A u nas ubleha koji nije osvojio ni mejtafski turnir a glumi neko ime i turbo razbijač asortimana minhenskih restorana zahtjevaju dodatno dokazivanje skoro formiranih igraca i srce puno patriotizma iako cine sve da ga nema.

I jos se neki usude reci da ovo nije njihova dužnost...ehh

slika

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 23 jan 2023, 12:41

23 jan 2023, 12:06
Ovako to rade pametni ljudi sa iskrenom namjerom i postenim radom, ovako to radi moderan selektor koji istinski voli svoju državu bez interesa.

Zamisli viceprvak svijeta u fudbalu i cijelo rukovodstvo saveza sa skautima, ode na drugi kontinent tamo gleda neku djecu koja su tek prohodala i igraju sa kengurima.

A u nas ubleha koji nije osvojio ni mejtafski turnir a glumi neko ime i turbo razbijač asortimana minhenskih restorana zahtjevaju dodatno dokazivanje skoro formiranih igraca i srce puno patriotizma iako cine sve da ga nema.

slika
Mi smo sila i nikoga nećemo moliti, neka dokažu želju i igraće. Neka dijaspora organizuje kamp u Sarajevu, pa će ih Hadži Faruk i bar fighter pogledat (ako budu imali vremena).
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 jan 2023, 12:45

Povedi nas Faki Faruče :mrgreen:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 23 jan 2023, 13:28

slika
Nismo uspjeli izgraditi nacionalni identitet, važnije stvari u državi ne funkcionišu a sport je jedna od grana u nizu koja se odavno suši i truhne. Naravno, sabotirani smo od završetka rata pa sve do do sada, na razne načine. Poslije rata smo dovedeni u situaciju u kojoj bez problema i oni koji ovu državu smatraju svojom prodaju obraz i ponos, jer su i sami svjesni da u budućnosti BiH neće postojati, barem ovakva kakva je danas.

Trebali smo učiti od Slovenaca, mada su i oni u miru mogli graditi svoj identitet, baš kao i Srbi i Hrvati. :D

slika

Veći Srbin od svih njih je Greg Popovich.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 23 jan 2023, 13:31

Horoz je napisao/la:
23 jan 2023, 12:41

slika
Mi smo sila i nikoga nećemo moliti, neka dokažu želju i igraće. Neka dijaspora organizuje kamp u Sarajevu, pa će ih Hadži Faruk i bar fighter pogledat (ako budu imali vremena).
Rušimo kult i ugled reprezentacije( ciji je prosjek 2-3 pobjede u svakim kvalifikacijama i jedva jedan plasman u 30 god)...ne smijemo dozvolit da budemo predmet ucjena tih momaka.

I daa... pored toga sto dodemo do info da ti momci zele igrat za nas trebali bi ici mi i razgovarat s njima i dovesti ih ublehasima na noge.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 23 jan 2023, 13:32

Čuj djecu da gledaju pored živog Pjanića.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 jan 2023, 14:06

BenjooJutub je napisao/la:
23 jan 2023, 13:28

slika
Nismo uspjeli izgraditi nacionalni identitet, važnije stvari u državi ne funkcionišu a sport je jedna od grana u nizu koja se odavno suši i truhne. Naravno, sabotirani smo od završetka rata pa sve do do sada, na razne načine. Poslije rata smo dovedeni u situaciju u kojoj bez problema i oni koji ovu državu smatraju svojom prodaju obraz i ponos, jer su i sami svjesni da u budućnosti BiH neće postojati, barem ovakva kakva je danas.

Trebali smo učiti od Slovenaca, mada su i oni u miru mogli graditi svoj identitet, baš kao i Srbi i Hrvati. :D

slika

Veći Srbin od svih njih je Greg Popovich.
šta govoriš ti, šta neće postojati haha. ostace u ovom obliku za vijeke vijekova

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, denza i 36 gostiju.