Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kako sad onaj fantomski ofsajd i kradja 2 boda izgledaju drugacije. Pa crveni karton miliku...mogao se ponistiti, ne.bi bilo prvi put.
Mislim, jasno je , nije savez gurao juventus u projekat super lige, i jos da se napominje 2 godine poslije kakp projekat nije ugasen i da je jos ziv.
Figc je sada rekao svoje i pokazao svoju snagu.
Na redu je juventus da kaze sta ima.
Ali to se nece desiti, nema kriticne mase u klubu.
Mislim, jasno je , nije savez gurao juventus u projekat super lige, i jos da se napominje 2 godine poslije kakp projekat nije ugasen i da je jos ziv.
Figc je sada rekao svoje i pokazao svoju snagu.
Na redu je juventus da kaze sta ima.
Ali to se nece desiti, nema kriticne mase u klubu.
A sta bi po mišljenju vas par s foruma trebala uraditi vaša uprava? Udariti kontru savezu iako su i sami svjesni da su petljali? Praviti od krivca žrtvu?
Da me ne shvatite pogresno, nisam ulazio u detalje svega ovoga, ali mi je sve bilo sumnjivo onog momenta kad je kompletna uprava dala ostavku.
Nemojte samo reci da vama to samo po sebi ništa ne govori.
Ne mogu se braniti riječima nismo samo mi i drugi su. Naravno, treba sankcionisati svaki klub koji vara na bilo koji način.
Da me ne shvatite pogresno, nisam ulazio u detalje svega ovoga, ali mi je sve bilo sumnjivo onog momenta kad je kompletna uprava dala ostavku.
Ne mogu se braniti riječima nismo samo mi i drugi su. Naravno, treba sankcionisati svaki klub koji vara na bilo koji način.
Il Club più titolato al mondo!
Promasio si pdf,ne znam da navijaci Juvea idu na milanske teme
Fajront
Fajront
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U zadnjoj recenici svoga posta si dao odgovor na svoje pitanje, djelimicno, naravno, jer nije poenta juventusove odbrane sta su drugi radili.muxa je napisao/la: ↑22 jan 2023, 17:23A sta bi po mišljenju vas par s foruma trebala uraditi vaša uprava? Udariti kontru savezu iako su i sami svjesni da su petljali? Praviti od krivca žrtvu?
Ali je super indikativno da je ovo svjesno atak na klub koji je umalo razorio ligu osnivanjem super lige i bjezanjem iz italije.
Ok, sa te strane razumljiv hajp figca na juventus.
Eh sad, u takvom slucaju juventus mora odreagovati, ne znam kako ce to uraditi, niti da li ce, ali da je 15 bodova budalarlstina a ostale gledati kako rade iste ili slicne stvari je jad.
Pa naravno, treba tražiti sankcije i za ostale kojima se dokaze krivica.
Molio bih ovog gibru da me uputi gdje u pravilima stoji da moraš biti navijač nekog kluba da bi pisao na tom pdf-u?
Molio bih ovog gibru da me uputi gdje u pravilima stoji da moraš biti navijač nekog kluba da bi pisao na tom pdf-u?
Ocito je da nisu cisti. Da li su "prljavi" ko i svi ostali i da li je pogresno da se kola lome samo na Juventusu mene ne zanima jer je ocito da je Juventus izgubio kompas u svemu.muxa je napisao/la: ↑22 jan 2023, 17:23A sta bi po mišljenju vas par s foruma trebala uraditi vaša uprava? Udariti kontru savezu iako su i sami svjesni da su petljali? Praviti od krivca žrtvu?
Juventus ne zna gdje udara zadnje 3 sezone,iz greske u gresku,ovo je samo vrhunac svega.
Pozeljan poraz veceras ako to znaci da ce se onaj kloc celavi smilovati i otici
Pozeljan poraz veceras ako to znaci da ce se onaj kloc celavi smilovati i otici
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Max Allegri
-
- Kontakt:
forza Juve vise nego ikad
- Juventinisimo
- Kontakt:
Napisao sam na Serie A svasta nesto..pa procitaj ako ti se da..muxa je napisao/la: ↑22 jan 2023, 17:23A sta bi po mišljenju vas par s foruma trebala uraditi vaša uprava? Udariti kontru savezu iako su i sami svjesni da su petljali? Praviti od krivca žrtvu?
Nije mi jasno u ovoj situaciji sta znaci "nismo samo mi i drugi su"?
Koja je razlika ako ja prodam igraca koji "kosta" 1M za 10M, a koja ako to isto uradis ti?
Mi smo trenutno kaznjeni za transfere, ovo je jako vazno naglasiti..ali zbog cega su nam oduzeli bodove? City, Chelsea, PSG, itd su prije bili kaznjavani za iste te transfere, "pumpanje" kapitala u klub i sta ja znam...nikome nisu bili oduzeti bodovi...kako ovo razumjeti i na koji nacin?
@Muxa je dobrodosao ovdje, sa njim se moze pricati normalno..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Hvala brate...odo uplatiti na Juve...sigurica...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Burberry46
- Kontakt:
Confirmed : Francesco Calvo is the new Chief Football Officer of Juventus
Ko je ovaj?
Ko je ovaj?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Steta sto nema takvog pravila, pa da se i mi sa teme razrahatimo od gibre
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kakav pas locatelija 5 sekundi prije gola

Mislio sam na to da nema opravdanja. Ako se dokaže da je neko lazirao knjige nek ga kazne pa makar to bio i moj Milan.Juventinisimo je napisao/la: ↑22 jan 2023, 19:00Napisao sam na Serie A svasta nesto..pa procitaj ako ti se da..muxa je napisao/la: ↑22 jan 2023, 17:23A sta bi po mišljenju vas par s foruma trebala uraditi vaša uprava? Udariti kontru savezu iako su i sami svjesni da su petljali? Praviti od krivca žrtvu?
Nije mi jasno u ovoj situaciji sta znaci "nismo samo mi i drugi su"?
Koja je razlika ako ja prodam igraca koji "kosta" 1M za 10M, a koja ako to isto uradis ti?
Mi smo trenutno kaznjeni za transfere, ovo je jako vazno naglasiti..ali zbog cega su nam oduzeli bodove? City, Chelsea, PSG, itd su prije bili kaznjavani za iste te transfere, "pumpanje" kapitala u klub i sta ja znam...nikome nisu bili oduzeti bodovi...kako ovo razumjeti i na koji nacin?
@Muxa je dobrodosao ovdje, sa njim se moze pricati normalno..![]()
Slažem se u vezi vrijednosti igrača generalno, al koliko sam uspio uprariti oni imaju dokaze da su se vaši dogovarali i zbog čega.
Ili sam pogrešno informisan?
-
- Kontakt:
Lik ne odustaje od nekih svojih ideja debilnih, koje nikad nisu imale smisla, a trenutno su zalosne ...
Cist penal na Miliku btw
Cist penal na Miliku btw