Pa sto bi neko prodavao dojave? Zasto ne ulozi sav novac koji ima i udupla,ili utrostruci.........itd. taj ulog? Ja bih stavio stan pod hipoteku,da mi je stari Sinisa Zrnic

Zasto bih uzimao po 100 eura,kad mogu jednostavnije doci do novca? Sad razmisli..Ako uzimas pare za "dojavu" znaci da nisi siguran u to,i tako mozda pokrivas svoj eventualni trosak..Pokrijes ga tako sto budalama naplatis i to je to..Sva pamet..Nista drugo u obzir ne dolazi,bar ne normalnim ljudima
Btw. evo ja se nudim da ti finansijski pomognem da otkupis tu dojavu,javi se na PP.Ako prodje uzmi sav dobitak,meni vrati samo sto sam ti posudio ( pare mi ne trebaju ).Ako ne prodje ja dodjem do tebe,dogovorimo se i vratis mi novac..To u slucaju da ti pare trebaju da platis dojavu..Eto ja cu biti i u minusu,samo da vidim jel to funkcionise..Bicu u minusu, jer moram doci do Zenice autom,a nije mi mrsko da bi potvrdio svima na forumu to tvoje..Eto,da vidimo jesi li 100% siguran..Tu sam,majke mi nista necu uzeti,samo mi moras vratiti mojih 100€ ako padnes(i ako prodjes

),a neces jer je lik "pouzdan" .. DEAL?
Sutrra ujutro mogu do Zenice..Znaci da krenem oko 9,u 10 sam tu i moram odmah nazad..Isto tako za pare,mogu prekosutra u isto vrijeme .. Eto tu sam da poguram neznanca sa foruma,dajem obecanje
Da se ne bi cudio sto necu preko banke,necu jer mi je to nepouzdano,tj naivno.