NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

kirat410
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kirat410 » 21 jan 2023, 17:47

Tom Šariću se nikako ne da, momak je povrijeđen skoro dvije godine ybt

Ima Behadarević, mislim da on beka igra, dobio je priliku proslu polusezonu u 2 3 utakmice meni se dobro činio.

Za Šabića je steta, jeste da imamo Vardu sad kao stopera ali nemamo zamjenu za njega. Muslic isto nije nesto.

Dzaferovic se iskreno nije ni pokazao, a Kovac eto ako je dobio posao pitanje je koliko bi se i posvetio fudbalu. Hocu da kazem da nema potrebe da se toliko žali za ovom trojicom..

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 21 jan 2023, 18:08

kirat410 je napisao/la:
21 jan 2023, 17:47
Tom Šariću se nikako ne da, momak je povrijeđen skoro dvije godine ybt

Ima Behadarević, mislim da on beka igra, dobio je priliku proslu polusezonu u 2 3 utakmice meni se dobro činio.

Za Šabića je steta, jeste da imamo Vardu sad kao stopera ali nemamo zamjenu za njega. Muslic isto nije nesto.

Dzaferovic se iskreno nije ni pokazao, a Kovac eto ako je dobio posao pitanje je koliko bi se i posvetio fudbalu. Hocu da kazem da nema potrebe da se toliko žali za ovom trojicom..
Isakovic,Vardo,Smajic,Muslic dosta 4 stopera
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 21 jan 2023, 18:26

29.01 igramo protiv Zagore koji su kao i mi prvi u Trecoj ligi Hrvatske, s kupe ih predvodi nas Boris Pavic :D

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 22 jan 2023, 13:50

Huzbašić je igrao desno krilo u drugom poluvremenu protib Sloge i sve je fino dok ne treba nabacit a desnom nogom ne može a nekako mi liči na napadača.Prvo poluvrijeme su pokušali sa Mehićem na lijevom beku a Pašalić u vezni red ali momak je imao večinu grešaka.Mehić je trčao na krilo dok je Durmiš išao prema unutra.Smajić je igrao drugo poluvrijeme štopera..Da smo prvo poluvrijeme igrali kao drugo što se tiče agresivnosti i trka u napad bila bi daleko drugačija igra i rezultat.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 22 jan 2023, 14:33

RZ88Adnan je napisao/la:
22 jan 2023, 13:50
Huzbašić je igrao desno krilo u drugom poluvremenu protib Sloge i sve je fino dok ne treba nabacit a desnom nogom ne može a nekako mi liči na napadača.Prvo poluvrijeme su pokušali sa Mehićem na lijevom beku a Pašalić u vezni red ali momak je imao večinu grešaka.Mehić je trčao na krilo dok je Durmiš išao prema unutra.Smajić je igrao drugo poluvrijeme štopera..Da smo prvo poluvrijeme igrali kao drugo što se tiče agresivnosti i trka u napad bila bi daleko drugačija igra i rezultat.
U ovoj ligi Huzbašiću će vjerovatno prolaziti finte i prebacivanje na lijevu nogu ali već ozbiljniji protivnik i bez analize će prokužiti. Međutim imao je par situacija gdje je fino odigrao, prebacio loptu na drugu stranu i liči na Ziyecha iz Čelzija igrom. Onaj slobodnjak sam mislio da ide u gol :urnebes:

Vidi se na igračima da su siti rotacija i da se ne mogu uklopiti. Priča se o desnom beku i desnom krilu a na lijevoj strani nam najviše škripi. Nemamo nikakve zamjene ni za Arnautovića (koji je često povrijeđen) i Durmiša. Neko moje mišljenje je da trebamo pojačati lijevu stranu i defanzivu. Može se i formacija promijeniti što da ne :D
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 22 jan 2023, 14:37

Treba nam jedno kriko i jedan bocni koji moze igrat i lijevo i desno

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 22 jan 2023, 14:52

Vidjet ćemo kako će se Huzbašić uklopiti ali u prvoj utakmici ništa nije pokazao. Smajić ako se oporavi na 100% bit će pravo pojačanje. Durmiš užasan u Doboju ali eto prva je utakmica.

Podhitno nam trebaju bekovi jer ako se Sivac ili Arnautović povrijede sem Šehića nemamo tu opciju nikakvu.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 22 jan 2023, 15:09

Opusteno ljudi, prva je tekma. Pauza je bila duga, noge teške, teren klizav, zima.. Nisu ovo izgovori nikakvi, samo nabrajam faktore koji su uticali na igru.

Protivnik kvalitetniji od onih na koje smo navikli, nije stvar igrati ni prijateljsku sa ekipama tipa Novi Šeher, Natron i da ih dobijes 5 6 golova razlike i sve divno krasno. Treba nekada i izgubiti a sada je pravo vrijeme za to. Isprobati sve moguce kombinacije u prijateljskim tekmama, vidjeti kako sta, bili smo skepticni i sa Vardom na stoperu pa se super pokazao.

Kritikovati igrače kao sto je Durmis na osnovu jedne tekme ne ide, Huzbasic vjerujem da je dobar igrac samo mu treba prava pozicija i malo vremena.

A to da nam fale zamjene za Arnautovića i Sivca svakako stoji, pokusati naci makar jednog igraca koji moze pokriti tu poziciju.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 jan 2023, 17:45

Samo jako i argumentovano, ne treba stati ili odustati od nase borbe. Steta samo sto nema niko u GV da mu na svaku laz udara replike i puca ga po usima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 22 jan 2023, 18:22

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 22 jan 2023, 19:01

Ma za prvu utakmicu niko se nije izdvojio u pozitivnom smislu , Huzbašić je u svojih par trkova probudio ekipu,sreča nam je pa Smajić može i na beka i u vezu i na štopera.Opet protiv premijerligaša i snijega i plastičnog terena to je bilo super
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 23 jan 2023, 00:00

Futko i sedmorku uspio sjebati haha. Nevjerovatno sta covjek radi, samo lazi, spinovi i mesetarenje.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-se- ... /230122114
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 23 jan 2023, 00:02

redbull93 je napisao/la:
22 jan 2023, 17:45

Samo jako i argumentovano, ne treba stati ili odustati od nase borbe. Steta samo sto nema niko u GV da mu na svaku laz udara replike i puca ga po usima.
Sve objasnjeno. Neka on gura seljacku politiku spinovanja i pokusaja ponizavanja, a klub samo kulturno argumentima neka prezentuje kako jest. U tom slucaju, ako ne ispostuje sporazum, bice mu veliki problem, jer samo sebi cini stetu. On leti s vlasti ako bude antikampanja iskljucivo protiv njega. Ne sumnjam da bi to bila zestoka antikampanja gdje ne bi imao sansu da bude konkurentan na izborima za vlast.

Čelik sigurno nije tu da se bavi politikom, ali mora biti spreman djelovati da zastiti svoj interes kad mu se prilika ukaze, jer drugog nacina nema. Ti karas Čelik, ipak ce Čelik tebe zadnji iskarati. Pitanje mu je izbora. Neka ispostuje Sporazum i Čelik nece imati potrebu da razmislja o antikampanji. Klubu je bitno da konacno uzme sredstva od prostora i ubrza proces svog oporavka. Ipak, eto Fudo k'o Fudo, ne bi me cudilo da uzme motornu pilu i odreze sam sebi granu na kojoj sjedi. I to ce mu se desiti ako i dalje nastavi biti zohar.

Ako ne zbog interesa onog sto je zeničko i zbog Čelika onda valjda zbog sebe bilo bi mu dobro da donese pametnu odluku i da sve snage oko Čelika ne razmisljaju u smjeru antikampanje posto to nije svrha kluba osim u vanrednim uslovima kad stiti svoj interes, jer ako nastavi sa seljackom politikom Čelik ce prevazici tu prepreku. Fudo ce pasti.

ČELIK JE ZENICA!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 23 jan 2023, 12:41

Fudo se navodno umorio od politike i izgleda da nece biti kandidat za gradonacelnika na sljedecim izborima, vidi i on lagano da je podrska sve manja i manja jos ako tempiramo proteste u pravo vrijeme a istovremeno nastavimo punit stadion bye bye fuki😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 23 jan 2023, 12:55

HarisZe je napisao/la:
23 jan 2023, 12:41
Fudo se navodno umorio od politike i izgleda da nece biti kandidat za gradonacelnika na sljedecim izborima, vidi i on lagano da je podrska sve manja i manja jos ako tempiramo proteste u pravo vrijeme a istovremeno nastavimo punit stadion bye bye fuki😀
Mene samo zanima kakav ce odnos imati novi gradonacelnik (vjerovatno zeleni) prema Celiku :hmmmmm:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 23 jan 2023, 13:10

sagitarius je napisao/la:
23 jan 2023, 12:55
HarisZe je napisao/la:
Mene samo zanima kakav ce odnos imati novi gradonacelnik (vjerovatno zeleni) prema Celiku :hmmmmm:
Da li moze gore od ovog vola? S tim da izbjegnemo zelenbase😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 23 jan 2023, 14:25

Pa mislim i zeleni su se vec jednom opekli, sumnjam da bi opet dozvoliti tako nesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 23 jan 2023, 14:47

HarisZe je napisao/la:
23 jan 2023, 13:10
sagitarius je napisao/la:
23 jan 2023, 12:55
HarisZe je napisao/la:
Da li moze gore od ovog vola? S tim da izbjegnemo zelenbase😀
Postoji li osoba/grupa ljudi koja bi mogla dobiti podršku u gradu, a da nije Fudo ili lop.ovi iz SDA? Na političkoj sceni niko, jedino da se aktivira neko od uglednih ljudi/aktivista/sposobnih (npr. Lemeš)...

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 23 jan 2023, 18:57

Davud Jašarević više nije igrač Čelika

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la Convicts » 23 jan 2023, 18:59

BROJ ČLANOVA (23.01.2023.)
469

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, KarlMarx i 10 gostiju.