Ljudi poput tebe nemaju kapacitet za shvatiti da ovakve odluke nisu slučajne. Nije sudija "debil" već jako inteligentna osoba koja zna da bi penal za vukove završio utakmicu. Iole inteligentna osoba može primjetiti kako sudije u EPL kalkulišu sa svojim odlukama radi veće "zanimljivosti" Lige i pojedinačnih utakmica.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
A Bil Gec nas je čipovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
25 and counting
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zabi golova za nepuni sat ko veliki mu rival za pola sezone
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 22 jan 2023, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako je ocito u Sitija da forsiraju svaki napad na Hallanda. Normalno u ovoj utakmici to funkcionise, al gledajuci siru sliku svakako da utice na igru sitija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moze protiv Wolvesa i Sotona bez problema, ne daj boze ozbiljnoj ekipi ili vazan gol zabiti, BL sindrom.
Ne kontas, Nunez pravi haos na terenuBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jan 2023, 16:16Zabi golova za nepuni sat ko veliki mu rival za pola sezone
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Darwin zabio za trofej, Erling fenjerasima. 

Darwin ima 5 u ligi, ne 3.harden je napisao/la: ↑22 jan 2023, 16:18Ne kontas, Nunez pravi haos na terenuBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jan 2023, 16:16Zabi golova za nepuni sat ko veliki mu rival za pola sezone

Nije isto lako/tesko zabijati za city i liverpool koji se trenutno raspada.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
A šta je s Cancelom?
Da ne ubaci Pep Alvareza, mogao je ovaj i to stici

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Sa kim Arsenal ima utakmicu manje?
Danas kad odigra sa Unitedom imat će 19, a City sa Wolvsima igra 20.
Isto tako nije Lahko kad te jedan od najboljih napada like (top 2 zadnjih 4-5 sezona) plati 100 Mil da pojacas isti i ti toliko ih pojacas da taj napad izgleda kao napad Stoke Citya iz najboljih dana
- baboedindzeko09
- Kontakt:
sa Cityjemgigglessmoke je napisao/la: ↑22 jan 2023, 16:39Sa kim Arsenal ima utakmicu manje?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko ce bit ako sudija dobije naredjenje od sefa HW da pogura malo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
City je tek na nekih 80% stare forme. Lopte se brzo gube. Ova formacija sa 3 stopera ne garantuje kontrolu.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.