FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GG3
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la GG3 » 18 jan 2023, 22:43

Da smo bogdo Edina doveli kad je imao 28god i presao u Romu! Sad bi bio Ikona Kluba…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 18 jan 2023, 22:57

Kako volim uriniranje po ovom manjem klubu

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 jan 2023, 23:03

miki09 je napisao/la:
18 jan 2023, 22:23
Bogami inzagi koliko god da snosi odgovornosti za ove neke ligaske utakmice u kupovima haman perfektan, taj njegov stil i taktika u tim eliminacijiskim tekmama je stvarno vrhunska.
Nadam se da će to prenijet i u CL sad pa do polufinala da doguramo :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 jan 2023, 00:13

Saurman je napisao/la:
18 jan 2023, 22:38
Edin majstorski kao da je na početku karijere. :clap:
Vala ni na startu karijere nije bio ovako dobar. Ovo mu je najbolji dio karijere do sad koliko god suludo zvucalo :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 jan 2023, 10:43

Biscione je napisao/la:
18 jan 2023, 22:14
TheTruth34 je napisao/la:
18 jan 2023, 21:45
Kakvog mi majstora imamo, bravo Toro
Nikako ne mogu shvatit šta mu se dogodilo na SP-u, za Alvareza je Diego Milito a ovaj uzeo svu slavu a Toro dobio titulu Promašaja.
Pa nije on bio ni u Interu prije toga u nekoj formi.
No, toleriše se to i gura pod tepih, za razliku od Edina koji odmah bude razapet.
Činjenica je da su njih dvojica prvi izbor i tandem na terenu.
Ne mogu shvatiti to da navijaš za ekipu, a ne možeš igrača, jer eto dođemo mi da reknemo neku o Edinu.
Koševo Zapad

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jan 2023, 18:46

Shategabri je napisao/la:
19 jan 2023, 10:43
Ne mogu shvatiti to da navijaš za ekipu, a ne možeš igrača, jer eto dođemo mi da reknemo neku o Edinu.
Ako si od onih što nakon svake utakmice gdje Edin da gol dođu ovdje i pišu "da nema babuke Inter bi bio 10. na tabeli" onda bolje ne dolazite, jer ljudi će bez veze počet svašta pisat o babuki ni krivom ni dužnom. Svaka mu čast na igrama u 37. godini ali ovo nije reprezetnacija BiH gdje su mu konkurencija Prevljak i sl., u Interu su navijači navikli na Ronalda, Adriana, Ibrahimovića, Milita, Icardija, Lukakua (od prije 2 godine)... znači navikli da njihova 9-ka bude prvi strijelac lige. Eh da je Džekson iz City-ja došao nama umjesto u Romu kad je bio u najboljim godinama to bi već bila druga priča, sad bi definitivno bio legenda kluba a ovako u ovim godinama može samo bit korektan napadač koji odradi posao ali neće nam on donijet titulu kao Lukaku prije 2 godine kad je pomeo konkurenciju u izboru za najbolje igrača lige. Inter prošle godine nije osvojio titulu zato što nam je najbolji napadač bio 35-godišnji Džeko a ne neko nivo gore pobrojanih. Kad si prvi napadač Intera nije dovoljno biti dobar, moraš biti najbolji u ligi a naš Džeko trenutno nije među najboljim u ligi i nadam se da će Lukaku što prije vratit formu a Džeko će bit odličan joker s klupe kao nekad Cruz.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jan 2023, 08:12

Biscione je napisao/la:
19 jan 2023, 18:46
Ako si od onih što nakon svake utakmice gdje Edin da gol dođu ovdje i pišu "da nema babuke Inter bi bio 10. na tabeli" onda bolje ne dolazite, jer ljudi će bez veze počet svašta pisat o babuki ni krivom ni dužnom. Svaka mu čast na igrama u 37. godini ali ovo nije reprezetnacija BiH gdje su mu konkurencija Prevljak i sl., u Interu su navijači navikli na Ronalda, Adriana, Ibrahimovića, Milita, Icardija, Lukakua (od prije 2 godine)... znači navikli da njihova 9-ka bude prvi strijelac lige. Eh da je Džekson iz City-ja došao nama umjesto u Romu kad je bio u najboljim godinama to bi već bila druga priča, sad bi definitivno bio legenda kluba a ovako u ovim godinama može samo bit korektan napadač koji odradi posao ali neće nam on donijet titulu kao Lukaku prije 2 godine kad je pomeo konkurenciju u izboru za najbolje igrača lige. Inter prošle godine nije osvojio titulu zato što nam je najbolji napadač bio 35-godišnji Džeko a ne neko nivo gore pobrojanih. Kad si prvi napadač Intera nije dovoljno biti dobar, moraš biti najbolji u ligi a naš Džeko trenutno nije među najboljim u ligi i nadam se da će Lukaku što prije vratit formu a Džeko će bit odličan joker s klupe kao nekad Cruz.
Nisam, ja sam pisao da bi Inter bio 5. :D
A samo sam konstatovao ono što baš jest čudno, navijaš za ekipu, Lautaro može promašiti boga oca, zabije gol, vau Lautaro.
Dok Edin dođe kao neko neželjeno pastorče. Ne kažem da to ti radiš, ali ima ih.
Da je...ali nije, tad je iz Cityja došao kao neželjena roba i eto Roma ga je prihvatila.
Ne bi ni ovako došao u Inter da nisu bile okolnosti kakve su bile, znaš i bolje od mene.
Ne vidim kako se Lukaku može vratiti u formu, čini mi se da je on i psihički pao. Bar ne ove sezone.
Ok, nije Osimhen, ali kad pogledaš ostale ekipe, eto Milanu igra Giroud, pa jel on kompletniji napadač od Edina?
Vlahović jeste mlađi, al nešto i on kilavi, jesu povrede ili šta je već, al ne igra.
Edinov jedini minus su godine.
Za svoje godine igra odlično. Da Inzaghi ima boljeg sigurno bi Edin bio džoker za 20 minuta.
I da, svakako da kao neko ko komentariše Edinove nastupe želim da njegova ekipa dobija utakmice i osvaja trofeje :thumbup:
Koševo Zapad

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jan 2023, 11:01

slika

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 20 jan 2023, 11:35

20 jan 2023, 08:12
Biscione je napisao/la:
19 jan 2023, 18:46
Nisam, ja sam pisao da bi Inter bio 5. :D
A samo sam konstatovao ono što baš jest čudno, navijaš za ekipu, Lautaro može promašiti boga oca, zabije gol, vau Lautaro.
Dok Edin dođe kao neko neželjeno pastorče. Ne kažem da to ti radiš, ali ima ih.
Da je...ali nije, tad je iz Cityja došao kao neželjena roba i eto Roma ga je prihvatila.
Ne bi ni ovako došao u Inter da nisu bile okolnosti kakve su bile, znaš i bolje od mene.
Ne vidim kako se Lukaku može vratiti u formu, čini mi se da je on i psihički pao. Bar ne ove sezone.
Ok, nije Osimhen, ali kad pogledaš ostale ekipe, eto Milanu igra Giroud, pa jel on kompletniji napadač od Edina?
Vlahović jeste mlađi, al nešto i on kilavi, jesu povrede ili šta je već, al ne igra.
Edinov jedini minus su godine.
Za svoje godine igra odlično. Da Inzaghi ima boljeg sigurno bi Edin bio džoker za 20 minuta.
I da, svakako da kao neko ko komentariše Edinove nastupe želim da njegova ekipa dobija utakmice i osvaja trofeje :thumbup:
Dzeko u ligi petice ima vise golova i asistencija nego Ronaldo, Lautaro, Milito i Adriano zajedno
Cak i asistencija ima vise nego ronaldo golova
Dok u Interu Edinu fali jos 21 gol da prestigne ronalda koji je skoro 6 godina igro u interu
Ebo bam je edin mater svima

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jan 2023, 13:15

Manijakalnost99 je napisao/la:
20 jan 2023, 11:35
Dok u Interu Edinu fali jos 21 gol da prestigne ronalda koji je skoro 6 godina igro u interu
Ne ide ti baš poređenje, Ronaldo odigrao ukupno 50 utakmica za Inter i dao 50 golova. Čovjek bio stalno povrijeđen al ono što je igrao je bio nenadmašan

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 20 jan 2023, 16:37

Biscione je napisao/la:
20 jan 2023, 13:15
20 jan 2023, 11:35
Ne ide ti baš poređenje, Ronaldo odigrao ukupno 50 utakmica za Inter i dao 50 golova. Čovjek bio stalno povrijeđen al ono što je igrao je bio nenadmašan
69 utakmica 49 golova ali ronaldo je imao 21 godinu dzeko 36
Cuj ne ide poredjenje, a tog smatraju najboljim i plus poce onaj nabrajst Adriano, Milito, Icardi i Lukaku ne mogu dzeki kopacke ocistiti to sto su oni pogtovo milito bili tu i u pravo vrijeme i dali dobrinos za trofeje intera
To se cijeni ali ko igraci ne mogu s dzekom ni po cemu ni jedan od njih

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jan 2023, 19:53

20 jan 2023, 16:37
To se cijeni ali ko igraci ne mogu s dzekom ni po cemu ni jedan od njih
Trenutna lista top 10 strijelaca Serije A:
1 Victor Osimhen (Napoli)
2 Lautaro Martínez (Inter Milan)
2 Ademola Lookman (Atalanta)
2 MBala Nzola (Spezia)
5 Rafael Leão (AC Milan)
5 Marko Arnautovic (Bologna)
7 Khvicha Kvaratskhelia (Napoli)
7 Ciro Immobile (Lazio)
7 Boulaye Dia (Salernitana)
7 Mattia Zaccagni (Lazio)

ja ne vidim Džeku na toj listi, a ti? Nije problem Džekin kvalitet nego godine, da je 5 godina mlađi on bi tu bio prvi strijelac lige. Svi oni gore pobrojani igrači (Ronaldo, Adriano, Milito & co) možda nisu bolji od Džeke (nemojte mi se smijat zbog ovoga ali moram se spustit na dječiji nivo) ali su u Interu igrali u najboljim godinama a naš Džeko je došao pred penziju. Svaka mu čast, igra vrhunski za čovjeka pred penziju ali to samo govori na šta je spao Inter da mu čovjek u 36. predvodi napad.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 20 jan 2023, 23:04

Jel moguce da zdrav razum moze poredit covjeka koji je igrao najljepsi nogomet od kako se ova igra sa Dzekom pa ja nemogu da vjerujem.
Dzeko jest nas jest dobar nikad mozda necemo imat boljeg ovo sto radi u ovim godinama je za svaku pohvalu i to sto odigra jednu odlicnu utakmicu pa ga nema tri i to ne treba uzimat za zlo mnogi mladji igraci nemogu izdrzat temo 3-4 utakmice u 10 dana al njemu svaka cast al poredit ga sa jedinim el fenomenom sto bi reci jedan trener ti si momak zaluto ovde.
Mesi i umjetni ronaldo imaju statistiku koju nece nikad niko stic i u tome su najbolji svih vremena al jedna je stvar statistika jedno je ljepota igranja fudbala a tu ravnog nema ronaldu ronaldinju gust je to bilo gledat jer svaki put kad prime loptu znao si da ce izvest nesto neki dribling potez zbog kojeg se ovaj sport i voli i gleda

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 20 jan 2023, 23:29

ElPrincipe je napisao/la:
20 jan 2023, 23:04
Jel moguce da zdrav razum moze poredit covjeka koji je igrao najljepsi nogomet od kako se ova igra sa Dzekom pa ja nemogu da vjerujem.
Dzeko jest nas jest dobar nikad mozda necemo imat boljeg ovo sto radi u ovim godinama je za svaku pohvalu i to sto odigra jednu odlicnu utakmicu pa ga nema tri i to ne treba uzimat za zlo mnogi mladji igraci nemogu izdrzat temo 3-4 utakmice u 10 dana al njemu svaka cast al poredit ga sa jedinim el fenomenom sto bi reci jedan trener ti si momak zaluto ovde.
Mesi i umjetni ronaldo imaju statistiku koju nece nikad niko stic i u tome su najbolji svih vremena al jedna je stvar statistika jedno je ljepota igranja fudbala a tu ravnog nema ronaldu ronaldinju gust je to bilo gledat jer svaki put kad prime loptu znao si da ce izvest nesto neki dribling potez zbog kojeg se ovaj sport i voli i gleda
Potpuno se slazem, da je bogdo Ronalno igrao na boljim terenima na pocetku karijere kakva bi to magija bila.
Ali isto tako ljudi ovdje Porede Milita i Dzeku :bow:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 21 jan 2023, 03:37

Boga ti poljubim, oni su ozbiljni, hahahahha... Kakav Ronaldo hebo vas Ronaldo, gledajte šta Džeko radi, hahahahahha...

Biscione, svaka na mjestu majstore :salut:

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 21 jan 2023, 13:32

Ma mogu oni driblat do sutra al Dzeko ima vise golova nego svi zajedno
Pa dzeko ima 170 asistencija sto znaci vise od Luke Modrica koji ima 143
Vi ste fudbalski nepismeni, a vidim i gramaticki
Vase izjave se u fazonu vise volim vidjeti pokvaren ferrari nego bmw koji ide
Necu dalje svakako dugo citam ovaj forum intera i davno sam skonto koliko ima neznalica
Dzeko je poslije Srkinjara i Bastonija najbolji odbrambeni igrac otkad je doso u Inter
Treci najbolji asistent poslije Barele i Hakana
I najbolji strijelac interu
Al sta ce balija drugo nego svoje da pljuje **** bam adriano tetku u slezenu

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jan 2023, 19:48

INTER (3-5-2): 24 Onana; 37 Skriniar, 6 De Vrij, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 10 Lautaro, 11 Correa.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 23 jan 2023, 20:18

Darmian i Di Marco, kao da su Hakimi i zacimentirali prvih 11...Correa ljubimac od prve minute, ali on će se svakako uskoro povrijediti do kraja sezone..
Pobjeda ne smije doci u pitanje, valjda bude utakmica gledljiva..

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.