Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la DamirT » 22 jan 2023, 10:53

mostar35 je napisao/la:
22 jan 2023, 10:53
greenwood je napisao/la:
22 jan 2023, 00:43
mostar35 je napisao/la:
21 jan 2023, 23:49
ajde bošnje ne ložite se. kakvi talenti, kakavi bakrači. nema od njih ništa
ima li kakav moderator da banuje ovu levatinu
Bošnjo bi da igra fudbal . Bošnjo fudbaler bi na prvenstvo. Talenat je to.
Nema od ovih bošnji ništa. Nemate vi mentalitet za to. Morate već jednom bataliti fudbal i shvatiti da to nije za vas. Nikad nećete biti konkurentni. Ovako samo sebe mučite i bezveze gubite živce.
De bolan odyebi vise. Naporan si, jel kontas to? A da nece Hrvat to skontat, glup je on za to :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 22 jan 2023, 10:56

DamirT je napisao/la:

De bolan odyebi vise. Naporan si, jel kontas to? A da nece Hrvat to skontat, glup je on za to :kafa:
Glup Hrvat, a u svemu sila za Bošnju. Ložite se tu na fudbal a glupi Hrvati svemir za vas i za skoro cijeli svijet u tom sportu.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 jan 2023, 11:00

Varg je napisao/la:
22 jan 2023, 09:18
kad se sjetim poslije propalih kvala wanda i slicni tvrde nema vise dijaspore dogodine lvl san marina, ja govorio tada i govorim i sad - dijaspore nece nikad nestat
Više je ljudi napustilo BiH u periodu 2015-2023, nego što je napustilo za vrijeme rata. Baza igrača u dijaspori može biti samo veća u budućnosti, ali to ne ide u korist klubovima iz PL BiH, koji bi da naprave igrače preko reprezentacije, bez ulaganja u klupsku infrastrukturu.

E ne ide to tako.

A što se tiče patriotizma nadolazećih generacija, vjerujte mi da nije ništa manji nego patriotizam onih koji su izbjegli u ratu. :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jan 2023, 11:10

mostar35 je napisao/la:
22 jan 2023, 10:56
DamirT je napisao/la:

Glup Hrvat, a u svemu sila za Bošnju. Ložite se tu na fudbal a glupi Hrvati svemir za vas i za skoro cijeli svijet u tom sportu.
Pa nisam ni rekao da nisu sila u fudbalu, a ko to nama brani da se lozimo na fudbal? Svako ima drugacije ciljeve, mi ni nemamo kvalitet za zavrsnice prvenstava, tako da ne vidim nista lose u tome, nismo sigurno jedini.
A sto se tice glupoce, pogledaj statistike sto su naucnici radili pa vidi ko je najgluplja nacija na svijetu
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 jan 2023, 11:14

DamirT je napisao/la:
22 jan 2023, 11:10
Pa nisam ni rekao da nisu sila u fudbalu, a ko to nama brani da se lozimo na fudbal? Svako ima drugacije ciljeve, mi ni nemamo kvalitet za zavrsnice prvenstava, tako da ne vidim nista lose u tome, nismo sigurno jedini.
A sto se tice glupoce, pogledaj statistike sto su naucnici radili pa vidi ko je najgluplja nacija na svijetu
Pa bolan što mu bacaš kosti :roll: pusti ga, odlutaće
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 jan 2023, 11:20

DamirT je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Dont feed the troll.

Ja cu mu samo reci da mu yebem majku u usta i stavit ga na ignore listu.
naprijed rejal

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 22 jan 2023, 11:24

DamirT je napisao/la:

Da su Hrvati glupi ne bi bili sila u fudbalu, jer da bio sila u današnjem fudbalu itekako treba mozga i organizacije. Posebno kad nemaš baš veliku populaciju kao mnoge druge zemlje. a igrači su samo produkt toga. Recimo među Bošnjama baš nema mozga da bi se bio konkurentan u današnjem sportu. Nikada ga nije bilo.
Mani me tih istraživanja i naučnika, to su bile nekakve ankete. Zakolji me ako tu Srbi nisu imali svoje prste. Gleda se gdje je koji narod i država u europi/svijetu i šta postiže u raznim oblastima.

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 22 jan 2023, 11:30

BenjooJutub je napisao/la:
22 jan 2023, 11:00

A što se tiče patriotizma nadolazećih generacija, vjerujte mi da nije ništa manji nego patriotizam onih koji su izbjegli u ratu. :bih:
To je to.
Sada će bošnje pokazati cijelom svijetu kako su oni talentovani i kakve su oni patriJote.
Ugodan vam dan bošnje.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2023, 11:31

DamirT je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Ma ignoriši ga, kad vidi da nije u centru pažnje sam će otići. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 jan 2023, 11:33

mostar35 je napisao/la:
22 jan 2023, 11:24
DamirT je napisao/la:

Da su Hrvati glupi ne bi bili sila u fudbalu, jer da bio sila u današnjem fudbalu itekako treba mozga i organizacije. Posebno kad nemaš baš veliku populaciju kao mnoge druge zemlje. a igrači su samo produkt toga. Recimo među Bošnjama baš nema mozga da bi se bio konkurentan u današnjem sportu. Nikada ga nije bilo.
Mani me tih istraživanja i naučnika, to su bile nekakve ankete. Zakolji me ako tu Srbi nisu imali svoje prste. Gleda se gdje je koji narod i država u europi/svijetu i šta postiže u raznim oblastima.
Znaci ako hrvatska reprezentacija ima uspjeh u fudbalu, to treba da znaci da su svi uspjesni i pametni hahahah...druze, garantujem da su te uvijek stavljali na gol jer niko drugi nije htio da brani, a sad tu prosipas neke gluposti. Modric uspjesan u fudbal, pa ces se i ti tu ugraditi i reci kako su svi Hrvati uspjesni u sportu...gluplje razmisljanje u zivotu nisam cuo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 22 jan 2023, 11:37

Da sam admin i da mi nisu bitni klikovi, odnosno kvantitet ispred kvaliteta, banovao bi sve koji su ušli u raspravu sa njim, a njemu ne bi nista uradio.

Tako se riješavaju problemi na redditu.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 jan 2023, 11:38

Meni je vise zao njega kao Mostarca kad kaze "ugodan VAM dan bosnje" a njemu na licnoj karti, pasosu i svim dokumentima stoji grb BiH....

Samo ga kulirajte, ne budite gori od njega....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jan 2023, 11:39

Estonija **** u fudbalu, ali kao drzava dosta uspjesnija od Hrvatske. Rumunija jako nazadovala u fudbalu, ali ima vise tech unicorns od svih drzava bivse drzave zajedno. Eh da je mjerilo uspjeha sport, ne bi dolazili Hrvatski radnici gdje ja zivim, da rade bilo kakve poslove. Fakticki ispostavilo se da mi drazvljani BiH koji smo bili protjerani iz nase domovine, koji smo prezivili genocid ili etnicko ciscenje, dosli sa dvije plasticne kese prnja, i bili primorani da zivimo po Zapadnoj Evropi, smo vise postigli nego sada ovaj val koji dolazi iz bivse Jugoslavije, ukljucujuci i Hrvatske. Jos se to ne moze porediti nikako sa BiH ciji su gradjani svasta prezivili, citava industrija strusena itd, dok to nije bio slucaj sa Srbijom i Hrvatskom, pa ipak dolaze maosvno na Zapad.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 22 jan 2023, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jan 2023, 11:41

Unofficialpage je napisao/la:
22 jan 2023, 11:31

Ma ignoriši ga, kad vidi da nije u centru pažnje sam će otići. :D
Hvala Bogu pa ima ignore lista. Yebes debila
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2023, 11:46

Nama je sada potreban svaki mladi igrac iz inostranstva pa sa od njega bude bude. Mozda propadne, mozda ne.
Ali je problem sto u ovom trenutku imamo i najgoreg selektora ikada. Gori je izbor od Peteva jer ovaj je nekako vise elokventniji bio i znao popricati sa igracima. Znaci nemamo sada provjerenog covjeka da privuce neke igrace.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 22 jan 2023, 11:47

mostar35 je napisao/la:
greenwood je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
Nema od ovih bošnji ništa. Nemate vi mentalitet za to. Morate već jednom bataliti fudbal i shvatiti da to nije za vas. Nikad nećete biti konkurentni. Ovako samo sebe mučite i bezveze gubite živce.
Samo su mudžahedini konkurentni
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 jan 2023, 11:51

tuzlak1987 je napisao/la:
22 jan 2023, 11:46
Nama je sada potreban svaki mladi igrac iz inostranstva pa sa od njega bude bude. Mozda propadne, mozda ne.
Ali je problem sto u ovom trenutku imamo i najgoreg selektora ikada. Gori je izbor od Peteva jer ovaj je nekako vise elokventniji bio i znao popricati sa igracima. Znaci nemamo sada provjerenog covjeka da privuce neke igrace.
Al Hadzibegic ce unijeti pozitivu :bih:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 22 jan 2023, 12:11

19vendetta87 je napisao/la:
22 jan 2023, 11:33

Znaci ako hrvatska reprezentacija ima uspjeh u fudbalu, to treba da znaci da su svi uspjesni i pametni hahahah...druze, garantujem da su te uvijek stavljali na gol jer niko drugi nije htio da brani, a sad tu prosipas neke gluposti. Modric uspjesan u fudbal, pa ces se i ti tu ugraditi i reci kako su svi Hrvati uspjesni u sportu...gluplje razmisljanje u zivotu nisam cuo
Fudbal i sport su samo jedan od primjera jer ipak smo na sportskom forumu. Ipak se ne radi o samo jednom periodu i generaciji i o nekoj maloj razlici u uspjesima.
Naravno da postoje države koji su u fudbalu ispod Hrvatske a u mnogim drugim stvarima ispred Hrvatske. Ali kad uspoređujemo Hrvate i Bošnje to su dva različita svemira u svemu, a ne kao da žive jedni do drugih.

Ne, ja se ne ložim tako na fudbal i sport. To što pišeš je više karakteristično za bošnje...nemaju nekih svojih uspjeha, sirotinja, pa hoće da se ponose Dzekinim i Pjaninim uspjesima. A kao neki patriotizam.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 jan 2023, 12:16

Teška je borba. Treba se boriti za naklonost igrača iz dijaspore, treba se boriti protiv domaćih menadžerskih, klupskih, medijskih lobija, kojima je cilj te igrače otjeraju. Da se ostavi prostor za domaće snage i uzme neka sitna lova. Nažalost selektori i savez, skoro po pravilu igraju na strani tih lobija.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 22 jan 2023, 13:41

mostar35 je napisao/la:
greenwood je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:

Eto Bošnjaci moji, čuli ste stručnjaka. Rodila majka lukavog latina. Držimo se mi ćevapa i bauštele. Ni za šta drugo i nismo, pogotovo ne za baluna.

Usput, yebemo ti mater u pitschku milion puta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, lol89 i 24 gosta.