Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Ma na faci mu se vidi da je naš
Ista stvar kao i Srbija sa Lazarom. Miske je isao kod njega kao i Piksi. Obojica su rekli da ce igrati, ali se odazivaju idalje za reprezentaciju, valjda radi tog Evropskog sto im je dobra prilika za bolju karijeru.
Ne bi djaba i Piksi i Miske javno govorili da ce igrati za svoje reprezentacije, a sada i Miske namjerno komentarise nesto da zakuha ili je svjestan da je siguran.
Tako da na stranu izgubljeni Hadzibegic koji prica neke desete stvari, Miske je isao i obavio svoje..sad je do njega. Ne moze se nista vise,jedino ga strpat u kombi.
Ne bi djaba i Piksi i Miske javno govorili da ce igrati za svoje reprezentacije, a sada i Miske namjerno komentarise nesto da zakuha ili je svjestan da je siguran.
Tako da na stranu izgubljeni Hadzibegic koji prica neke desete stvari, Miske je isao i obavio svoje..sad je do njega. Ne moze se nista vise,jedino ga strpat u kombi.
BašČelik!
I Marko Marin je igrao za Njemačku repku svega par nastupa, Huseinbašić da je pametan nas ce odabrati.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nadam se da je to to
Iz nicega se stvorise ovi mladi igraci. Mislio sam da poslije Brazila nece biti onakve generacije ni blizu, ali izgleda da sam se prevario
Naravno, ovi se jos moraju dokazati u reprezentaciji

Iz nicega se stvorise ovi mladi igraci. Mislio sam da poslije Brazila nece biti onakve generacije ni blizu, ali izgleda da sam se prevario

Naravno, ovi se jos moraju dokazati u reprezentaciji

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- unitarista
- Kontakt:
Svaki dijasporac da napravi po 5+ djece, bili bismo jači od Brazila.
nisam čiko sa avatara.
Vjeruj mi da ima jos mnogo mladi talenata po EU i bit ce ih sve vise, neke cemo izgubit to je sigurno! Al ako nas Savez bude pametno radio dobit cemo mnogo.unitarista je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:27Svaki dijasporac da napravi po 5+ djece, bili bismo jači od Brazila.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
ajde bošnje ne ložite se. kakvi talenti, kakavi bakrači. nema od njih ništa
vjerovatno mu zavrsio Pjanic neke ruske kurvemarlostanf1eld je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:33Senilno pasce i prevarant. Ide u posjetu Pjanicu koji igra rekreativni fudbal i vise nije profesionalac, a ne ide momku koji je olicenje modernog fudbala. Trka, presing, osjecaj za prostor i kombinaciju, ovaj momak ima sve.
evo ja cu vam napisati izgovore koje ce ova hinja ponudit za nepozivanje nekih igraca:
-tahirovic? sta hocete, da pozovem malog koji ima par nastupa seniorskog fudbala? do jucer je igrao za juniore Rome...
-zolotic? talenat od 30 godina? imamo mi dosta igraca na njegovoj poziciji...bgm ko da igra za Porto pa ste se nadigli
-hamulic. ok , svi pisete da je taj momak zabijao u Poljskoj ligi, ali trebate imat u vidu da je to ipak poljska liga. treba da ga vidimo na vecem uzorku u francuskoj pa cu razmislit o njemu.... za sada sam zadovoljan sa fikretom prevljakom, pardon, smailom, dzekom, demirovicem...
-huseinbasic. jel taj momak odlucio za koga ce igrat ili misli da nas ucjenjuje?? niko se nece igrat sa ugledom Bosne, ja vam garantujem...moram priznat da sam zadovoljan sa gojakom, sa kojim sam ovih dana imao ozbiljan razgovor, mislim da on jos puno obecava. a tu su i zasluzni igarci poput malog cimija koji se uvijek odazivao...a i mali danilovic kuca na vrata prvog tima, pratim njegove nasupe, kad god igra . treba da znate da je danilovic igrao za nasu mladu selekciju, za razliku od....
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 22 jan 2023, 00:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- unitarista
- Kontakt:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Al stvarno, talenta ima i fin dodir s loptom ali mora hitno poradit na cvrstini i mišićnoj masi kao veznjak uvijek jedog ili dvojicu mora nosit na leđima, olako gubi duele.
A trebalo bi to doci s godinama i treninzima.
A trebalo bi to doci s godinama i treninzima.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
-a treba obratiti paznju i na domacu ligu, jer bez jake lige nema ni jake reprezentacije. Mali Varesanovic igra odlicno u Sarajevu, takav profil igraca bi se odlicno uklopio uz ostale momke u ekipi...RoninX je napisao/la: ↑22 jan 2023, 00:07vjerovatno mu zavrsio Pjanic neke ruske kurvemarlostanf1eld je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:33Senilno pasce i prevarant. Ide u posjetu Pjanicu koji igra rekreativni fudbal i vise nije profesionalac, a ne ide momku koji je olicenje modernog fudbala. Trka, presing, osjecaj za prostor i kombinaciju, ovaj momak ima sve.
evo ja cu vam napisati izgovore koje ce ova hinja ponudit za nepozivanje nekih igraca:
-tahirovic? sta hocete, da pozovem malog koji ima par nastupa seniorskog fudbala? do jucer je igrao za juniore Rome...
-zolotic? talenat od 30 godina? imamo mi dosta igraca na njegovoj poziciji...bgm ko da igra za Porto pa ste se nadigli
-hamulic. ok , svi pisete da je taj momak zabijao u Poljskoj ligi, ali trebate imat u vidu da je to ipak poljska liga. treba da ga vidimo na vecem uzorku u francuskoj pa cu razmislit o njemu.... za sada sam zadovoljan sa fikretom prevljakom, pardon, smailom, dzekom, demirovicem...
-huseinbasic. jel taj momak odlucio za koga ce igrat ili misli da nas ucjenjuje?? niko se nece igrat sa ugledom Bosne, ja vam garantujem...moram priznat da sam zadovoljan sa gojakom, sa kojim sam ovih dana imao ozbiljan razgovor, mislim da on jos puno obecava. a tu su i zasluzni igarci poput malog cimija koji se uvijek odazivao...a i mali danilovic kuca na vrata prvog tima, pratim njegove nasupe, kad god igra . treba da znate da je danilovic igrao za nasu mladu selekciju, za razliku od....
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I meni je to u glavi i sve vrijeme uporedjujem Becira s njim.

Doduse, ovaj Misketov komentar sad uliva novu nadu.

Nije Baustelija nista jaca. Na zadnjim prvenstvima Svicarci dalje doguraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
!GG3 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:40Vjeruj mi da ima jos mnogo mladi talenata po EU i bit ce ih sve vise, neke cemo izgubit to je sigurno! Al ako nas Savez bude pametno radio dobit cemo mnogo.unitarista je napisao/la: ↑21 jan 2023, 23:27Svaki dijasporac da napravi po 5+ djece, bili bismo jači od Brazila.
kad se sjetim poslije propalih kvala wanda i slicni tvrde nema vise dijaspore dogodine lvl san marina, ja govorio tada i govorim i sad - dijaspore nece nikad nestat
Šta ako je Misimović lajkao?
Biće sve smo uradili, eto i Miske mu je lajkao po twitteru, instagramu, a on izradio.
Biće sve smo uradili, eto i Miske mu je lajkao po twitteru, instagramu, a on izradio.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bošnjo bi da igra fudbal . Bošnjo fudbaler bi na prvenstvo. Talenat je to.
Nema od ovih bošnji ništa. Nemate vi mentalitet za to. Morate već jednom bataliti fudbal i shvatiti da to nije za vas. Nikad nećete biti konkurentni. Ovako samo sebe mučite i bezveze gubite živce.