Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
Senilno pasce i prevarant. Ide u posjetu Pjanicu koji igra rekreativni fudbal i vise nije profesionalac, a ne ide momku koji je olicenje modernog fudbala. Trka, presing, osjecaj za prostor i kombinaciju, ovaj momak ima sve.
Cuj kakav je to argument pa to je jos od rata najvazniji argument u nasem drustvuHansestadt je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:28Covjek govori za sebe da je ovo sve zasluzio, da dodje do pozicije selektora, jer je ucestvovao da se BiH registruje kod FIFE, i jos govori kako nije ni sad dobio pravi tretment od medija, legendi itd. Zamisli tog idiota. Znaci ako ja nesto ranije ucinim za domovinu, sad zasluzujem da dodjem do funkcije iako su mi reference upitne. Kakav je to argument.bavarian_bk je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:23Dok čuješ ovo mehko š, ć i slično, znaš da se radi o lopinibraco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:13Šteta što kako reče Faruk moramo ispoštovat Gojaka, CImirota i Danilovića radi prijašnjih zasluga jer su nam ipak omogućili najgore kvalifikacije u historiji, a prije toga i poraze tipa kad nam Armenija 4 komada uvali i slično. Tačnije kako reče u ovom interjvuu neki dan kada je upitan za Huseinbašića, "nećemo mi biti robovi te djece iz dijaspore". Možete to vidjet na 3:20 na ovom videu.
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Jbg mislio sam da bosanski primitivizam izlapi poslije 30 godina u Francuskoj. Lik sve sacuvao ono sto kod nas ne valja, i jos dodao ono sto ne valja kod Francuza. Mrs u Dijon.
Treba da se digne maximalna medijska prašina i pritisak cjelokupne javnosti da u Martu vidimo pozive Huseinbasica Hamulica i Tahirovica, a ako ih ne bude da se vise svi okrenemo protiv Vice Misimovica i kompanije koja uništava savez stihijski i polahko
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Dva mjeseca prije prve tekme, ovaj se već kadiduje za najveću štetočinu. Može mu se, ima podršku Banja Luke i Misketa
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne unistava Vico repku vec balije pogotovo sarajevski uhljebi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Lik je doso da sta zaradi, obidje malo dubai, tursku, evropu, poslije utakmice se slika sa Ronaldom ako bude igro i to je to.
Yebem li ti majku u piccku.
Yebem li ti majku u piccku.
naprijed rejal
Jedino da ga sad novinari isforsiraju kroz medije i da se do marta konstantno pise o njemu. Mozda u tome treba traziti sansu da nas strucnjak shvati da ovaj momak mora biti na spisku. Doduse, Cimirot, Gojak i pogotovo Danilovic su nas previse zaduzili...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Upravo to. Njega samo zanima 12x15000€. Ako se šta napravi, odlično, ispašće još i stručnjak, a ako ne napravi svejedno mu kad svakako sljedeće godine neće ni biti tu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To govorim svo vrijeme. Svjestan je da mu de nece produzit ugovor, i ovo mu je prilika da zaokruzi karijeru i ode u penziju tezi za par stotina hiljada marakaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:49Upravo to. Njega samo zanima 12x15000€. Ako se šta napravi, odlično, ispašće još i stručnjak, a ako ne napravi svejedno mu kad svakako sljedeće godine neće ni biti tu.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Veceras bas bio loš , nista posebno nije pokazao nestabilan u duelu, gol ga je izvukao.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Covjek mora biti pri sebi da ne napise nesto sto nije bas uvredljivo.
Ma katastrofa, sta ce nam taj momcic.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:04Veceras bas bio loš , nista posebno nije pokazao nestabilan u duelu, gol ga je izvukao.
Ja da sam na mjestu Fakija pozvao bih Medunjanina
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma šta je vama, čuj da igra sa 21 godinom? Rano je to. Čekajte dok napuni 30. to je pravo vrijeme da se debituje. Ne treba se zalijetat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Pa normalno...Rukfas treba da gradi vezni red oko nasih najvecih talenata, a to su Danilovic i VaresanovicUnofficialpage je napisao/la: ↑21 jan 2023, 20:14Ma šta je vama, čuj da igra sa 21 godinom? Rano je to. Čekajte dok napuni 30. to je pravo vrijeme da se debituje. Ne treba se zalijetat.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ista stvar i s Hamulicem...ako ne zabije 4, 5 komada do spiska, neće se ni naći na njemu...a i tada je upitno.
Ovo je prvi put da se 99% forumasa odmah u startu složilo da smo dobili trenersku neznalicu na klupi.
Primjetno je da se Hadzibegic dodvorava novinarima pa ne bih isključio mogućnost da pod pritiskom istih pozove imena koja svi prizeljkujemo. S obzirom da s nekima prijateljuje, valjda ga dodatno urazume.
@horoz, nije Hadzibegic tu zbog Vice i Misketa nego zbog retardiranog dijela bosnjacke garniture. Cast nekima.
Pokretljiv,dobro prati akcije ali ima jednu veliku manu,nema ni trunku agresivnosti,mlak u duelima
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Evo Miske mu komentirao, mozda je ipak to to 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Proximic i 77 gostiju.