Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
Meni ovaj huseinbasic kopija thomasa mullera
Šteta što kako reče Faruk moramo ispoštovat Gojaka, CImirota i Danilovića radi prijašnjih zasluga jer su nam ipak omogućili najgore kvalifikacije u historiji, a prije toga i poraze tipa kad nam Armenija 4 komada uvali i slično. Tačnije kako reče u ovom interjvuu neki dan kada je upitan za Huseinbašića, "nećemo mi biti robovi te djece iz dijaspore". Možete to vidjet na 3:20 na ovom videu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Strašno zaista šta ovaj senilni starac priča, nadam se da neće dočekati mart kao selektor na ovaj ili onaj način.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Realno gledajuci nije ni Njemacka nesto sto je bila, ni blizu, a njegova karijera se razvija eksponencijalno, tako da nije nemoguce da postane A reprezentativac. Ovako sam pisao prije nekoliko dana.
Raduje me da se dosta ljudi polako budi, i da su skontali da nam je potrebno da igraju najbolji igraci, i igraci sa najvecim potencijalom, a ne igraci koji ne mogu da prdnu u tada propalom Torinu, drugoligas Portugala itd. Sve ce to srediti nas pravi "patriota" Miske, on zna ko je 100% za BiH. Yebem ga nesposobna.
Raduje me da se dosta ljudi polako budi, i da su skontali da nam je potrebno da igraju najbolji igraci, i igraci sa najvecim potencijalom, a ne igraci koji ne mogu da prdnu u tada propalom Torinu, drugoligas Portugala itd. Sve ce to srediti nas pravi "patriota" Miske, on zna ko je 100% za BiH. Yebem ga nesposobna.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 21 jan 2023, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Koja ljigava faca u pm. Dugo mi neki selektor nije bio mrzak ko ova ubleha, fuj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dok čuješ ovo mehko š, ć i slično, znaš da se radi o lopinibraco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:13Šteta što kako reče Faruk moramo ispoštovat Gojaka, CImirota i Danilovića radi prijašnjih zasluga jer su nam ipak omogućili najgore kvalifikacije u historiji, a prije toga i poraze tipa kad nam Armenija 4 komada uvali i slično. Tačnije kako reče u ovom interjvuu neki dan kada je upitan za Huseinbašića, "nećemo mi biti robovi te djece iz dijaspore". Možete to vidjet na 3:20 na ovom videu.

Ako ga ne ode posjetiti i tražiti da igra za nas, to je zločin protiv bh fudbala.
Kaže nema vremena
Kaže nema vremena

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jan 2023, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hadžibegić i Misimović otišli u Milan tražiti blagoslov od Džeke, yebeš Huseinbašića.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema čovjek vremena, da Bog da srčani dobio.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Covjek govori za sebe da je ovo sve zasluzio, da dodje do pozicije selektora, jer je ucestvovao da se BiH registruje kod FIFE, i jos govori kako nije ni sad dobio pravi tretment od medija, legendi itd. Zamisli tog idiota. Znaci ako ja nesto ranije ucinim za domovinu, sad zasluzujem da dodjem do funkcije iako su mi reference upitne. Kakav je to argument.bavarian_bk je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:23Dok čuješ ovo mehko š, ć i slično, znaš da se radi o lopinibraco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:13Šteta što kako reče Faruk moramo ispoštovat Gojaka, CImirota i Danilovića radi prijašnjih zasluga jer su nam ipak omogućili najgore kvalifikacije u historiji, a prije toga i poraze tipa kad nam Armenija 4 komada uvali i slično. Tačnije kako reče u ovom interjvuu neki dan kada je upitan za Huseinbašića, "nećemo mi biti robovi te djece iz dijaspore". Možete to vidjet na 3:20 na ovom videu.
![]()
Valjda ce umrijet kako do marta ako stvarno namjerava dati prednost Gojaku, Cimirotu i Danilovicu. Jednostavno ne vidim drugo rjesenje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I mene također podsjeća na Müllera.
Nadamo se će Denis biti naš Raumdeuter.

Hadžibegiću je krajnje vrijeme da prestane sa šupljiranjem i ode na noge momčini.

Sad koliko je to bilo uspješno ne tiče nas se, uglavnom progutati sve ponose koje imaš i trk po 10-15 godina novog majstora u reprezentaciji.
Ma ko je on da se njemu nesto garantuje, kakav poziv na narednom okupljanju? On igra u nekom Kelnu, a mi Brazil.
Treba do Dubaija skoknuti jos jednom.
Treba do Dubaija skoknuti jos jednom.
Skandalozan intervju. Zaboravio sam da dodam da je rekao da NEMA VREMENA da posjeti momka koji je jedno otkrića sezone u Bundesligi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:18Strašno zaista šta ovaj senilni starac priča, nadam se da neće dočekati mart kao selektor na ovaj ili onaj način.
To izjaviti, a u veznom redu ti igraju onaj propalitet koji igra za ekipu koja se bori za opstanak u drugoj portugalskoj ligi, Cimirot koji je rezerva posljednjih nekoliko utakmica u Standardu i koji se nekoliko mjeseci povezuje sa dolaskom u **** srpsku linglong ligu i Gojak koji ni u Ferencu nije redovan. Jezivo.
Nadam se sto prijasnjem otkazu aBd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Amin! Blaži neki, čisto da se povuče sa pozicije selektora.
Kakav je ovo retard
Jedini uspjeh u trenerskoj karijeri je 3. mjesto u Ligue 2 prije 25 godina a toliko je arogantan i visoko misli o sebi, da bi neko pomislio da je možda i osvojio neki trofej nekad u 21om vijeku.

Jedini uspjeh u trenerskoj karijeri je 3. mjesto u Ligue 2 prije 25 godina a toliko je arogantan i visoko misli o sebi, da bi neko pomislio da je možda i osvojio neki trofej nekad u 21om vijeku.
Je li ovo moguće ljudi? Ovakav idiot 

Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jan 2023, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Argument na nivou da Asimu Sarajliću treba zažmiriti na kriminal jer je ranjen u ratu.Hansestadt je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:28Covjek govori za sebe da je ovo sve zasluzio, da dodje do pozicije selektora, jer je ucestvovao da se BiH registruje kod FIFE, i jos govori kako nije ni sad dobio pravi tretment od medija, legendi itd. Zamisli tog idiota. Znaci ako ja nesto ranije ucinim za domovinu, sad zasluzujem da dodjem do funkcije iako su mi reference upitne. Kakav je to argument.bavarian_bk je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:23Dok čuješ ovo mehko š, ć i slično, znaš da se radi o lopinibraco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:13Šteta što kako reče Faruk moramo ispoštovat Gojaka, CImirota i Danilovića radi prijašnjih zasluga jer su nam ipak omogućili najgore kvalifikacije u historiji, a prije toga i poraze tipa kad nam Armenija 4 komada uvali i slično. Tačnije kako reče u ovom interjvuu neki dan kada je upitan za Huseinbašića, "nećemo mi biti robovi te djece iz dijaspore". Možete to vidjet na 3:20 na ovom videu.
![]()
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:32Argument na nivou da Asimu Sarajliću treba zažmiriti na kriminal jer je ranjen u ratu.Hansestadt je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:28Covjek govori za sebe da je ovo sve zasluzio, da dodje do pozicije selektora, jer je ucestvovao da se BiH registruje kod FIFE, i jos govori kako nije ni sad dobio pravi tretment od medija, legendi itd. Zamisli tog idiota. Znaci ako ja nesto ranije ucinim za domovinu, sad zasluzujem da dodjem do funkcije iako su mi reference upitne. Kakav je to argument.bavarian_bk je napisao/la: ↑21 jan 2023, 19:23
Dok čuješ ovo mehko š, ć i slično, znaš da se radi o lopini![]()