Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Opet mekdonals na krilo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Burberry46
- Kontakt:
Mislio sam ne znaci za LP jer smo daleko od top 4 sad.Voland je napisao/la: ↑21 jan 2023, 12:15Kako ne znači, da ih nije bilo sad bi bili kandidati za ispadanje iz ligeBurberry46 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 11:44Bas debilne odluke Agnelija u zadnje 3-4 godine.Padovan je napisao/la: ↑21 jan 2023, 11:24
Ako bude i promil sanse to ce se i desiti. Agnelli je umislio da moze protiv svih, iza RM i Barce stoji mnogo jaci lobi, covjek kao da nije bio ziv kada se desavala 2006. Sjetimo se samo izjave Ceferina i na koga je prstom pokazao kada se bila aktivna SL, dolazi sve na naplatu.
Onaj niz od 8 pobjeda i bez primljenih golova sad prakticno nista ne znaci.
Kako ce sve ovo uticati na igrace to cemo vidjeti. Bice tu dosta problema do kraja sezone.![]()
Mislim da ovome nije kraj. Ovo je kazna samo za 'capital gains' odnosno izvještaje oko transfera. Ne bih se sada iznenadio da lupe još veću kaznu za izvještaje oko plata. Idu na to da nas izbace iz lige, ali ne direktno, već ovako kroz bodove, legalno![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
Od Cassana nikad u zivotu nisam nista pozitivno cuo o Juventusu...do danas..sada me vise strah nego ikad prije.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cassano je imbecil kakvog nema ni na ss.ba forumu na Milanovoj temi. Kad sam vidio sta govori za Batistutu, odmah sam znao da je Bati super lik.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 jan 2023, 16:48Od Cassana nikad u zivotu nisam nista pozitivno cuo o Juventusu...do danas..sada me vise strah nego ikad prije..![]()
Inace, ja mislim da bi se ova lakrdija mogla ipak ponistiti ubrzo nakon zalbe. Nama ce vise stete nanijeti ako se Allegri potvrdi kao trener za narednu sezonu, i ako ne dovedemo iskusnu njusku da brine o transferima, nego da nam se sad stvarno oduzme 15 boba.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sreca nasa pa nam je sad na klupi Allegri. Da je kakva primadona poput Contea, prvo bi strahovali da ce nas trener napustiti u ovakvoj situaciji, pa tek onda ostali..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
To je velika utjeha da nam je on na klupi..
Uzmamo titulu
-
- Kontakt:
I sad strahujemo da će nas veliki stručnjak napustiti..ne znam kako ćemo izboriti opstanak u ligi ako nas napusti..jer će se sad ambicije za sezonu u to pretvoriti.
Junačko ostajanje u ligi uprkos -15..ali tu se našao mister na našu sreću.
#ALLEGRIOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Szczesny
Danilo Bremer Sandro
Mckennie Fagioli Locatelli Rabiot Kostic
Di Maria
Milik
Opet mekdonalds
Danilo Bremer Sandro
Mckennie Fagioli Locatelli Rabiot Kostic
Di Maria
Milik
Opet mekdonalds
Bilo bi lijepo da u ekipi ima karaktera i vrele krvi i da na valu ovog sto se desilo svaku utakmicu igraju kao da je zadnja. Nazalost takvih igrača u ekipi je malo, vidjet cemo.
Od narednog kola nadam se konačno svi na broju. U ovoj situaciji se mora jednostavno ici po novi veliki niz što nije nimalo lahko.
Tu naravno mora i trener da promijeni pogled, Juventus mora igrati napadacki i da dobije svaku utakmicu, taktiziranje praktično postaje smiješno u ovoj situaciji. Napadačka igra mora evoluirati.
Od narednog kola nadam se konačno svi na broju. U ovoj situaciji se mora jednostavno ici po novi veliki niz što nije nimalo lahko.
Tu naravno mora i trener da promijeni pogled, Juventus mora igrati napadacki i da dobije svaku utakmicu, taktiziranje praktično postaje smiješno u ovoj situaciji. Napadačka igra mora evoluirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bas sad kad su nam oduzeli 15 bodova ocekujes neki napadacki fudbal
Sad ce ti biti svaki bod krvav

Sad ce ti biti svaki bod krvav
Pa vidi, pozicije koje vode u Evropa Ligu su cilj, tesko ce se moci više. Bod po bod nas ne vodi nigdje.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Zasto se predstavlja ova bodovna razlika od 12 bodova kao nesto nedostizno? Lazio roma se mogu stici, najveci problem je atalanta koju moramo pobjediti veceras jer su u naletu. Nakon sto nam je napoli ocitao lekciju jasno je bilo da od titule nema nista a lp se moze obezbjediti ako ponovimo onaj niz od ranije.
-
- Kontakt:
ali ovo forsiranje mckennija ne mogu razumjeti. U premier ligi BH ima bolji igraca
Dosadašnji gubitak od 160 miliona eura za televizijske platforme DAZN i SKY nakon rekordnih otkazivanja navijača Juventusa.
Ultrasi Juventusa tražiće da igrači Juventusa ne prihvate poziv reprezentacije Italije.

Ultrasi Juventusa tražiće da igrači Juventusa ne prihvate poziv reprezentacije Italije.
Max Allegri
Jel shvatas da nema ko drugi da igra desno u ovoj formaciji trenutno. De Sciglia nema, Cuadrado se tek vratio i pitanje je koliko moze odigrati, vjerovatno pola sata. Chiesu kad stavi na tu poziciju ljudi kukaju, Soulea kad stavi isto kukaju. Nikad ugodit. Jednostavno fale bekovi i krpis kako mozes.JuventinoBihac je napisao/la: ↑22 jan 2023, 12:17ali ovo forsiranje mckennija ne mogu razumjeti. U premier ligi BH ima bolji igraca
Moze se stosta uraditi, mislim da je kap prelila čašu davno te da je klub bio uzasno soft i da je vrijeme da neko s dovoljno testosterona vodi klub, od sutnje na sve vrste odluka, sudijskih lakrdija i penala godinama, rasizma prema Benatiji na RAI-u, Keanu na Sardiniji, lakrdiji s nekaznjavanjem napolia za nedolazak u Torino i brdo ostalih stvari. Vrijeme je da zauzmu drugaciji stav jer sutnja i prihvatanje je dovela do ovog.
U Torinu od vcrs trebaju da ukinu himnu Serije A i da nadju i najmanje sitnice kako bi isli kontra ridikulnog sistema.
U Torinu od vcrs trebaju da ukinu himnu Serije A i da nadju i najmanje sitnice kako bi isli kontra ridikulnog sistema.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.