Izvia sto ti upadam na post al moram te citirati rodjen,zivio i jos uvijek RZ88 al za Skoru si u pravu 100% .Upoznao sam ga kada je repka igrala u Ze sjedio popio pice sa momkom cak mi je dao novu majicu repke nista lose ne mogu reci za njega pravi profesionalac,normalan momak nije lobanja ko sarajka,zukic ili varupapardon je napisao/la:S obzirom da sam i ja prosao skolu SARAJEVA ,vrlo dobro poznajem taj hljeb, na moju stetu se povrijedio i morao napustuti nogomet...Ja cu ti evo iskreno reci:Svako ima pravo na svoje misljenje tako i Ja.. Zato s sigurnoscu kazem da za mene od kako se rat zavrsio nema do sad boljih igraca koje je SARAJEVO izbacilo od DZEME BERBEROVICA,HARISA HANDZICA I VELIKOG JEDNOG GOSPODINA A TO JE ALEN SKORO-JEDNOM SE RADJA I NIKAD VISE!!!Ponavljam svak ima pravo reci sto misli..Ja bar mislim tako!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ponovite li igru kao onda kada smo igrali sa 8 igraca a vi sa 9...mislim da je nasa pobjeda 100 %gavran je napisao/la:Iskreno vam zelim da na proljece imate kao i ŽELJO 14 pobjeda i jedan remi (sa nama recimo 2:2)FCS-FCS je napisao/la:Zenica i Zrinjski su najvaznija gostovanja u proljetnom dijelu. Ako se uzmu 4 boba ( o 6 ne treba ni pricati)...mislim da se moze pricati i o prvom mjestu jer imam neki osjecaj da borac gubi u sirokom ali i protiv" kospa" na kontejneru zvani BAGER
ako vam je lazar i dalje udarna snaga u napadu....nista od vas !!!!
MA STA SE RASPRAVLJAS???
3 -0 ZA SARAJEVO I NEMOJ DA VISE PONAVLJAM! SJEDI DOLE! 
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
ljudi sta je sa Limunom jel ziv????
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Jesi spreman kladiti se za tu izjavu da ćete iscupati pobjedu u Zenici?kengur je napisao/la:Colorado pasha,
Volim tvoje postove generalno, ali sada si nervozan i zaleces se bez potrebe. I ja bih izjavio da mi nismo favoriti za titulu. Sta mislis da ti kapiten tima prije prve tekme objesi za vrat breme kao sto je biti favorit za titulu ? Ne bismo ni u Evropu otisli. Ovo je bila takticka izjava a siguran sam da i nasi ozbiljno idu na titulu. Da jos imamo ona 2 boda sto izgubismo protiv Drine mogla bi se koja kinta i na kladionici zaraditi. Kao sto neko rece vidjece se nakon 4-og kola a vec Nicaze ce pokazati gdje smo jer nam je tradicionalno gutava. Ipak iscupacemo pobjedu.
Mozete iscupati samo tri lopte iz svoje mreze
Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.
Ma nisma vas prepoznao,vi ste ona strasna Bosanska BarselonaGistro_Bancho je napisao/la:Jesi spreman kladiti se za tu izjavu da ćete iscupati pobjedu u Zenici?kengur je napisao/la:Colorado pasha,
Volim tvoje postove generalno, ali sada si nervozan i zaleces se bez potrebe. I ja bih izjavio da mi nismo favoriti za titulu. Sta mislis da ti kapiten tima prije prve tekme objesi za vrat breme kao sto je biti favorit za titulu ? Ne bismo ni u Evropu otisli. Ovo je bila takticka izjava a siguran sam da i nasi ozbiljno idu na titulu. Da jos imamo ona 2 boda sto izgubismo protiv Drine mogla bi se koja kinta i na kladionici zaraditi. Kao sto neko rece vidjece se nakon 4-og kola a vec Nicaze ce pokazati gdje smo jer nam je tradicionalno gutava. Ipak iscupacemo pobjedu.
Mozete iscupati samo tri lopte iz svoje mrezejer Vam ispod toga ne gine
Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.
Aldinn je napisao/la:Ma nisma vas prepoznao,vi ste ona strasna Bosanska BarselonaGistro_Bancho je napisao/la:Jesi spreman kladiti se za tu izjavu da ćete iscupati pobjedu u Zenici?kengur je napisao/la:Colorado pasha,
Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.,de bolan dodji sebi,svake godine se borite za opstanak u ligi i ti sad dajes tu izjavu
Dodji sebi,ako nemas kome drugom
...covjek te pita za opkladu...ti filozofiras
Nema vise :P
U sta god hoces,pa sta ste vi umislili
Jedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni 
....nismo kao vi da kupujemo sudiju pa da se igra dok ne dadnete golAldinn je napisao/la:U sta god hoces,pa sta ste vi umisliliJedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni
moze avatar 7 dana po mom izboru??
-
bosnaaaaaaaa
- Kontakt:
mislis onako kosto ste vi kupiliAldinn je napisao/la:U sta god hoces,pa sta ste vi umisliliJedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Kad smo mi to kupili sudiju,mora da si nas pomjesao sa komsijama sa grbaviceflash je napisao/la:....nismo kao vi da kupujemo sudiju pa da se igra dok ne dadnete golAldinn je napisao/la:U sta god hoces,pa sta ste vi umisliliJedino ako nite kupili sudiju,pa ste toliko sigurni
mi cemo u regularnih 90 sve to zavrsiti s 2 razlike...
Moze pasa,al ako dobijete uz pomoc sudije,opklada nevazi
A ako mi dobijemo il igramo nerijeseno,ti ces 7 dana staviti avatar sliku igraca strijelca za Sarajevo,a ako bude 0-0,onda grb Sarajeva
....nismo kao vi da kupujemo sudiju pa da se igra dok ne dadnete gol
mi cemo u regularnih 90 sve to zavrsiti s 2 razlike...
[/quote]
Kad smo mi to kupili sudiju,mora da si nas pomjesao sa komsijama sa grbavice
,znas i sam da nas jebu sudije gdje god da igramo
A ako mi dobijemo il igramo nerijeseno,ti ces 7 dana staviti avatar sliku igraca strijelca za Sarajevo,a ako bude 0-0,onda grb Sarajeva
[/quote]
...a ko ce odluciti da je uz pomoc sudije???mozda ti :lol:posto ne postoji nacin da se utvrdi jel uz pomoc sudije jer ce tebi u slucaju poraza biti kriv i vjetar s Bilinog,stativa,mreze
znaci pobjeda bilo kakva ili nasa ili vasa...jedino tako
Kad smo mi to kupili sudiju,mora da si nas pomjesao sa komsijama sa grbavice
...a ko ce odluciti da je uz pomoc sudije???mozda ti :lol:posto ne postoji nacin da se utvrdi jel uz pomoc sudije jer ce tebi u slucaju poraza biti kriv i vjetar s Bilinog,stativa,mreze
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Aldinn je napisao/la:Ma nisma vas prepoznao,vi ste ona strasna Bosanska BarselonaGistro_Bancho je napisao/la:Jesi spreman kladiti se za tu izjavu da ćete iscupati pobjedu u Zenici?kengur je napisao/la:Colorado pasha,
Bukvalno ste jedva iscupali pobjedu protiv Čelika i kod kuće, a u gostima Boga mi slabo se imate čemu nadati protiv nas.,de bolan dodji sebi,svake godine se borite za opstanak u ligi i ti sad dajes tu izjavu
Dodji sebi,ako nemas kome drugom
Šta sam ja to slagao u svom postu?
Jeste li jedva iscupali bodove protiv nas kod kuće?
Eto reci mi pošteno Boga ti, koja ti je to ekipa bolja od nas gostovala na Koševu u jesenjem dijelu prvenstva?
Reci, ali ne laži!
Budi realan pa reci na osnovu čega se to Vi možete nadati pobjedi u Zenici?
Nacemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo
,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa
Ako ovaj snijeg nastavi padat,u subotu ce igrati hokej,a ne fudbal 
Zadnja izmjena: Aldinn, dana/u 21 feb 2011, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ev ovako Gistro Bancho,sudija ejste produzio 6 min utakmicu,al sasvim opravdano,vasi igraci su u drugom poluvremenu jedno 20 min prelezali na travi,to ej nesto sto najvise mrzim kod ekipa,slicno i sloboda kad gostuje,ljudi nam utabaju travu,majke mi moje nezna se jel zalosno il smijesno,fubdal se igra radi igre i golova,a ne lezanja u travi 
eto utakmica nije ni pocela,a vec se vadite na snijegAldinn je napisao/la:Ncemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa
SAMO ČELIK!!!
Aldinn je napisao/la:Ncemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa
...dajem ti eto i remi...ali pod uslovom da nicim ne osporavas pobjedu celika...vidis kako smo mi zenicani merhametli
Nema tu sta merhametli,takav je dogovorflash je napisao/la:Aldinn je napisao/la:Ncemo nekog eksperta da pregleda snimak i utvrdi jel sve regularno bilo,ti si reko pobjeda Sarajeva il nerijesneo za mene,a tebi pobjeda Celika,sta si se sad prepo,aaa
...dajem ti eto i remi...ali pod uslovom da nicim ne osporavas pobjedu celika...vidis kako smo mi zenicani merhametlinesto mi se cini da nisi covjek od rijeci cim pokusavas sebi unaprijed napraviti nekakav tanak alibi za poraz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Bice kako je suđeno,a to je naša pobjeda i ponovo u 100 minuti kako vi kazete 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
padobranac1978 je napisao/la:Bice kako je suđeno,a to je naša pobjeda i ponovo u 100 minuti kako vi kazete
..znas prepricat cu ti u nedjelju kako je to bilo iz naseg ugla gledat vas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.