Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
sta je tu je. Agnelli je imao najbolje namjere mjenjam grba, dovodjenjem Ronalda, koje je htjeli mi to priznati ili ne najveci transfer kluba u historiji. Htio je podici klub na vecu razinu ali se taj rizik nije isplatio i upali smo u zivo blato i samo smo sve dublje tonuli. Vrijeme je za novi (stari) Juventus, Juventus koji je dovodio igrace poput Mandzukica i Vidala koji ce gristi na terenu a ne paredesa i ostale placenike. fino alla fine
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jbg šta je tu je. Kocka sa odlaskom Marotte i dovođenje Ronalda se nije isplatila. Tonulo se dublje, za.s.ralo sa Superligom.
Zavukli se prsti u pekmez, oci iznad nas drakonski kaznili jbg.
Idemo dalje jovo nanovo valjda će se ovo prebroditi za par godina.
Kao u onom filmu Banderasa i Angeline, ne znam kako se zove, i vara ga mačka i hoće da ga ubije i sve ali on je voli opet i još više. Juve je moja Angelina izuzevši reprezentaciju kad igra još.
Samo tad mi srce skače kod igre, šansi golova, samo tad me stegne oko srca kad primimo gol, samo tad skačem na svaku šansu, poluprliku, sudijsku odluku...
Juve je moja Dama iz filma.
Fino alla fine Forza Juve
Zavukli se prsti u pekmez, oci iznad nas drakonski kaznili jbg.
Idemo dalje jovo nanovo valjda će se ovo prebroditi za par godina.
Kao u onom filmu Banderasa i Angeline, ne znam kako se zove, i vara ga mačka i hoće da ga ubije i sve ali on je voli opet i još više. Juve je moja Angelina izuzevši reprezentaciju kad igra još.
Samo tad mi srce skače kod igre, šansi golova, samo tad me stegne oko srca kad primimo gol, samo tad skačem na svaku šansu, poluprliku, sudijsku odluku...
Juve je moja Dama iz filma.
Fino alla fine Forza Juve
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel vas sramota
Lotito stara varalica kupio mjesto u LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
I ovakvi, kažnjeni, opet će biti iznad lazia na kraju 

A ja kluba i karne, do kad vise?
Da l je ovo sve cisto? Ne vjerujem.
Da l je ovo sve cisto? Ne vjerujem.
Najjace tuzilastvo trazi 9 oni gratis jos 6 da se nađe, kakav cirkus.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kakva dramaturgija. Sta li ce ovi iz Uprave izjavit 

U korjenu sasjeci Super Ligu. Cackala se mecka, dobilo se i posteno. Svjedoci smo nekoliko sezona unazad kako se pojedini rezultati uredjuju protiv nas.
Ali sve je to posljedica necega. Izadjes iz Calciopolija ranjen, uspijes se nekako dici na dobre grane, i ti odlucis ici na nekakav najvisi nivo i petljati sa CR7 projektom.
Ali sve je to posljedica necega. Izadjes iz Calciopolija ranjen, uspijes se nekako dici na dobre grane, i ti odlucis ici na nekakav najvisi nivo i petljati sa CR7 projektom.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
De mi recite jel ima kakvih informacija hoćetel se žaliti? Kontam da nije postignut kakav dogovor, pa su se možda iz tog razloga samostalno svi povukli sa pozicija?
Il Club più titolato al mondo!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hoce. Cekaju mislim 10 dana kada ce biti pojašnjenje zasto je kazna ovakva i onda imaju 30 dana za žalbu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ide zalba ali moguce je samo ponistenje ili potvrdjivanje od strane CONI-a . E sad poslije toga moze se ici na novu arbitrazu ali to je vec proces duzi!
Meni samo nije jasno jel ima jos jedan proces, jer je Ferrero neki dan na presu rekao da se pripremaju za proces u martu. Za ovo se ocito mislilo da je gotovo nakon prvog odbijanja suda.
Meni samo nije jasno jel ima jos jedan proces, jer je Ferrero neki dan na presu rekao da se pripremaju za proces u martu. Za ovo se ocito mislilo da je gotovo nakon prvog odbijanja suda.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mislim da je ovo samo za muljaže s transferima. Nisu se još dotakli 'plaćanja na ruke' 

Sad je meni jasno što su se oni povukli sa pozicija, oni su ovo znali odavno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Apsolutno se slazem za 1.mandat.Osvajale su se titule, ekipa bila poslozena, cak se doslo i do 2 finala ECLa realno iznad ocekivanja.Sve je funkcionisalo, s tim da se pred otkaz pocelo desavati ono sto se desava danas.Slaba igra, pad kvaliteta rostera, "zasicenje" i njegovo i igraca itd.Mig_Mig je napisao/la: ↑20 jan 2023, 19:41
Hvala Bogu pa se znamo..![]()
Mozda je Greg Popović postavio prevelike standarde pa si razocaran Maxom.
Ne smatram da si ironican, cak se vidi da si ljut i razocaran.
Smatram da kad se sudi o Maxu, njegov rad u Juventusu treba ocjenjivati u dva mandata, prvom kad je Juventus podigao na top nivo, sve ono sto ja kao navijac Juventusa i kao neutralan gledalac volim u fudbalu, defanzivno najbolji na svijetu, ofanzivno odlicni, uz vrlo dobru tranziciju u oba pravca uz sve to Max je uspio uvijek gurati i ponekog mladjeg igraca, iako ga klub nije ispostovao u tom smislu. Mandat koji se trebao nastaviti uz nastavak ulaganja, mi zavrsavamo i predajemo klub u ruke a historija ce pokazati jednom od najvećih kancera kluba Fabiu Paritriciu( malo navijaca prica o tome) smatram da je taj covjek sa Nedvedom uradio vise stete od samog Calcipolija. Ono sto je poenta, drugi Alergijev mandat ne gledam kroz igru, jedostavno smatram da je idealna osoba da Juventus ostavi u vrhu italijanskog fudbala da ovu krizu koja je zadesila klub premostimo na najbezbolniji način i ponovo se vratimo u sami vrh evropskog fudbala. Nemamo pravo na jos taj kiks, jer bi nas financijski vratilo unazad. Meni kao navijacu trenutno nista nece znaciti pokoj lijepa utakmica za oko, gol vise a pozicija ili bod manje na tabeli, u procesu smo tranzicije i to tako gledam. Naravno smatram da moze i mora bolje,ali to nekad ne ide jednostavno, ti barem znas to, Spursi su mozda trebali tankat prije pet godina?! Nisu! Ono sto zamjeram Maxu i smatram velikim minusom je ogroman broj povreda!!!
To je do njega i nesto se po tom pitanju mora mijenjati,ako se nastavi ovako u velikom smo problemu.
Dalo bi se o tehničko taktickim stvarima jos pisati, ali kome je do toga? Mi cekamo nekakvu presudu, jer su pomenuta dvojica doveli klub u takvu situaciju.
Zelim ovaj Juve zdrav, sa dva nova beka pa da konačno presudimo.
Svako dobro...
Drugi mandat gledamo dijametralno suprotno i to je to gdje se razilazimo.Ti mislis da on treba biti figura koja se posmatra i iznad statusa trenera i meni je i to ok, ali da bi neko uzivao takav status, onda temelji moraju biti kako treba.U prevodu, napredak se mora vidjeti na terenu i ekipa postepeno graditi do onog trenutka kad bi se doslo u priliku da se kupe i neki vrhunski igraci koji bi Juve, na vec izgradjen sistem trenera, vratili u sam vrh evropskog fudbala.E ja mislim da mi taj temelj njega kao trenera nemamo.Ne gradi sistem na pravi nacin i cini se kao da ga je vrijeme pregazilo.Juventus nema niti jednu odliku igranja fudbala moderne ekipe.Meni je to problem.I totalno je nebitno ko nam je na terenu, bili to ovi (ne)kvalitetni igraci ili mladici kad dobiju priliku, mi izgledamo uvijek ISTO.Izvinices, ali to je trener.
Treba reci i da je Uprava totalno pogubila kompas (ovi novi sad prvo trebaju vaditi "kestenje iz vatre"

Ziv i ti bio i valja nam opet deverati s belajima Juvea.

- Juventinisimo
- Kontakt:
Talijansko krivosudje na djelu, nista novo...sve nase "muljaze" sa ostalim klubovima su prosle nezapazeno u svijetu fudbala, samo su nas kaznili..
Pisao sam vec da sam tamo zivio nekoliko godina, non stop pratio "calcio"...u to vrijeme si mogao gledati na tv svaki dan, po cijeli dan emisije, reportaze, goste, analize, itd...znam dobro kakva je bila hajka na Juventus jos prije tridesetak godina...od Berlusconijevih TV stanica do romanista...
Ne da mi se duziti oko ovoga, kome i sta objasnjavati...jedini covjek koji je osudjivan vise puta za isti "kriminal" je Moggi...daj mu 5 godina, pa daj dozivotnu zabranu...liku koji je poslao treceg golmana u Inter i doveo Cannavara bez da je marku platio..
Superliga nam je presudila...Real i Barca su ipak veci brand da bi ih tek tako mogli "eliminisati"...mi smo ipak u Italiji, na zalost..
Da su nasi pametni, odmah treba poslati pristup Ligue 1...a Serie A neka se koprca okolo...
Neko spomenu razmjenu Pjanic-Arthur...mi "muljali" ali Barca nije...
Skoro je dolazila puna podrska talijanskom savezu od la lige..
Zanimljiva mi je vrijednost Grealisha, ravna stojka..Fofana 80...
Svi klubovi u Serie A "oslobodjeni", a mi krivi..
Protiv nekih se cak nije ni islo..
Nista braco, hajmo se skupiti i sto god opljackati, jednog sretnika ce i osuditi..
Ako tuzilac bude trazio 2 godine, valjda ga sudija osudi na 5
Na koji nacin je Chelsea dosao do capital gain i vec potrosio preko 400M ove godine? o PSG ne treba ni pocinjati...
Juventus is a club that divides Italy more than any other, and one that always had power with the Agnellis as owners.
I na kraju, nas mastermind Allegri je svo vrijeme bio u pravu, borba za TOP 4

Pisao sam vec da sam tamo zivio nekoliko godina, non stop pratio "calcio"...u to vrijeme si mogao gledati na tv svaki dan, po cijeli dan emisije, reportaze, goste, analize, itd...znam dobro kakva je bila hajka na Juventus jos prije tridesetak godina...od Berlusconijevih TV stanica do romanista...
Ne da mi se duziti oko ovoga, kome i sta objasnjavati...jedini covjek koji je osudjivan vise puta za isti "kriminal" je Moggi...daj mu 5 godina, pa daj dozivotnu zabranu...liku koji je poslao treceg golmana u Inter i doveo Cannavara bez da je marku platio..

Superliga nam je presudila...Real i Barca su ipak veci brand da bi ih tek tako mogli "eliminisati"...mi smo ipak u Italiji, na zalost..
Da su nasi pametni, odmah treba poslati pristup Ligue 1...a Serie A neka se koprca okolo...

Neko spomenu razmjenu Pjanic-Arthur...mi "muljali" ali Barca nije...

Zanimljiva mi je vrijednost Grealisha, ravna stojka..Fofana 80...

Svi klubovi u Serie A "oslobodjeni", a mi krivi..

Nista braco, hajmo se skupiti i sto god opljackati, jednog sretnika ce i osuditi..

Na koji nacin je Chelsea dosao do capital gain i vec potrosio preko 400M ove godine? o PSG ne treba ni pocinjati...
U ovom grmu lezi zec..Agnelli was also one of the architects of the failed European Super League project.

Juventus is a club that divides Italy more than any other, and one that always had power with the Agnellis as owners.
I na kraju, nas mastermind Allegri je svo vrijeme bio u pravu, borba za TOP 4

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 3 gosta.