guber90 je napisao/la:Meni je stvarno svejedno koliko oni zaradjuju, jer koristim software koji su oni razvili i koji je meni odlican, dali su ga besplatno, a ako zaradjuju na neki nacin ja to postujem, jer sam svjestan kako je tesko napraviti bilo kakav program, a pogotovo nesto kompleksno kao internet browser.
Takodjer ja nemam pojma o kakvom ti rusenju pricas, ja umalo da koristim chrome od prve verzije i jako je stabilan, ne sjecam se da mi se do sada ijednom srusio. Sto se tice svakog drugog browsera, fino mogu se otici i vidjeti statistike svakog, chrome je ubjedljivo najjaci i po meni, a i po statistikama.
Nema tu, kolega moj, zarade "na neki nacin" .. Zamisli ti koliku cifru oni dnevno okrenu, sa ovolikim brojem korisnika, ako za svaki klik dobiju bilo kakvu cifru. Plus, ti mislis da je njima neophodna ta zarada ? Pa to je google, ako im sta ne treba, onda im lova ne treba. Al' et, prokleti kapitalizam.
Prije ili kasnije, pocet ce ti se rusit, meni je, podnevnoj bazi, znao 5-6 puta padati, izadje ti ono send/don't send. Ali naravno, 100 ljudi-100 cudi, svakom svoje, tebi cgrome-meni safari, i ja sam isto mislio da necu nac preglednik koji ce moci zamjenit chromea ka sam w7 instalirao, ali ovaj safari ga je apsolutno u svemu nadmasio, makar po mome misljenju.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.