I Klopp tako misli, ali realno, bas bezveze izjava, da su babi muda rang.feniksptica je napisao/la: ↑20 jan 2023, 16:00Mi smo ko Liverpool onomad. Dok nam je ovih 12-13 igraca zdravo sve ok. Povrijedil se ko odmah pad
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Šta je pisac htio da kaže, da igramo sa 3 igrača?
opasne droge se u Liverpoolu koriste

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Misli 5 prvotimaca I od toga 3 iz napada. Brokula iznenadujes me
Ne znam sta misli, al znam da to ne pise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa pravi usporedbu sa svojom ekipom. Bilo kojoj otfikari 5 bitnih prvotimaca zaplivaće prema sredini tabele. Arsenal je u kontekstu pitanja spomenut.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta mislite kako ce Arsenal izgubiti prvo mjesto?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- AshburtonG
- Kontakt:
Opet brat Brokula i njegov engleski. 

Vidiš da nije toliko jednostavan jezik

Sta to fali mom engleskom?
Sta god je mislio, izjava je retardirana do boga. Ni najdublje ekipe ne bi prezivjele da im otkines 5 startera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravo. Pisao sam skoro o tome. Koja to ekipa danas može pretrpiti izostanak 3-4 najvažnija igrača prve postave? Naravno ako ćemo uzeti borbu za trofeje. Kakva god da je dubina Citya, uzmi im Haalanda, Bruynea, Rodria na 3 mjeseca i pitanje je dokle bi došli. Arsenal ima kratku ekipu sa 12-13 igrača od kojih ovise i uzmi im Parteya i Saku automatski gube 50% kvalitete.
Pa to je više onda kritika za novinara a ne za njega.
Pasivni agresivac je legenda.
Arsenalu i fale tri ofanzivca. Jesus je nastradao na SP, Smith Rowe - igrač koji je prošle sezone dao 10 golova i bio, uz Saku, ključni ofanzivac tima unazad dvije godine se samo vratio, Nelson se isto ozlijedio - to su tri od prvih šest opcija za napad.
Stvar je u tome da se Kloppu Liverpool raspao kad mu je falio samo jedan ofanzivac iz prošle godine - i to onaj kojeg je prodao u Bayern.
Nama samo uzmi Parteya i mi lopte ne znamo iznijeti.Poligon10 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 17:07Upravo. Pisao sam skoro o tome. Koja to ekipa danas može pretrpiti izostanak 3-4 najvažnija igrača prve postave? Naravno ako ćemo uzeti borbu za trofeje. Kakva god da je dubina Citya, uzmi im Haalanda, Bruynea, Rodria na 3 mjeseca i pitanje je dokle bi došli. Arsenal ima kratku ekipu sa 12-13 igrača od kojih ovise i uzmi im Parteya i Saku automatski gube 50% kvalitete.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AshburtonG
- Kontakt:
Dobro sad, necemo se praviti da se raspao Liverpool zbog povrede Manea. Nije ni napad bajka al to nije najveci problem ekipe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
AshburtonG je napisao/la: ↑20 jan 2023, 17:35Sam sebe ukopavam.![]()
Covjek svaki put pogresno tumaci, kao onda oko VAR-a ili oko cega je 2 dana raspravljao s pola foruma.![]()
O cemu ti pricas druze, citiraj mene kad te pitam, a ne pricas o meni s drugim ljudima
...
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 24 jul 2023, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.