Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Pa šta da se kaže, ljudi bili duplo bolji, uzeli zasluženo trofej. Milan u belaju, očito da se nema para i shodno tome imamo i rezultate kakve imamo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ubio nas Inter i nogama i rukama, cestitke i to je to. Vidimo da Morata boyu smeta sto se podyebaje samo Juve 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zaista je los ove sezone, ne dira me toliko njegova prodaja, nego to sto sam siguran da Roma nece naci zamjenu za 10 dana. Neozbiljno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Steta sto ne predje u Juve, vjerujem da bi dosao sebi. Sad mu je jos i vrijednost pala i garant ce ga Tott ili neko pokupiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakve su ono prozivke sinoć, nisam se tome nadao od tebe

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napoli suvereno i dominantno melje i dominira,vrhunsku smjenu generacija su odradili,SD odličan posao radi,ovo je ta sezona,nikoga ozbiljnog nema da ih ugroze,ako bi kojim slučajem ispustili i prosuli sve ovo bio bi jedan od većih flopova Serie A.
Scudetto vjerovatno odvajaju,a uz to pordat će i Osimena i Kvaracheliju za 200m
Milan sezona loša očekivano,prošle sezone u očajno konkurenciju iskoristili su priliku,mnogo mediokirteta i prosto loših igrača,po meni trener i nije toliko loš faktor koliko su veća ulaganja potrebna.
Inter ima dobru igru,ali loseg trenera,po zasluzi izvlace bodove,bolja su ekipa u svakoj tekmi sto sam ih gledao,kup zasluzeno i dominantno osvojen,u ligi ih vidim kao drugoplasirane na kraju.
Juventus klaun lige,takav im je i trener,za njihovu konkurenciju je poželjno i dobro da dobijaju ovako ljigavo utakmice po 1:0 i nezasluzeno,kod njih je 80% problema trener,apsolutna istina,kadar igraca nije los,ali stil igre preocajan,otkaz je davno trebao biti
Roma od ovoga svega treba profitirati,Murinjo je taman trener za njih,za rezultat,on ce sigurno dobijat manje,a mucit vise,takav stil prolazi u Romi za razliku od ovih vecih,on vrebba priliku za top 4 i licno vidim kao najslabiju kariku da napadnu Juventusa
Scudetto vjerovatno odvajaju,a uz to pordat će i Osimena i Kvaracheliju za 200m
Milan sezona loša očekivano,prošle sezone u očajno konkurenciju iskoristili su priliku,mnogo mediokirteta i prosto loših igrača,po meni trener i nije toliko loš faktor koliko su veća ulaganja potrebna.
Inter ima dobru igru,ali loseg trenera,po zasluzi izvlace bodove,bolja su ekipa u svakoj tekmi sto sam ih gledao,kup zasluzeno i dominantno osvojen,u ligi ih vidim kao drugoplasirane na kraju.
Juventus klaun lige,takav im je i trener,za njihovu konkurenciju je poželjno i dobro da dobijaju ovako ljigavo utakmice po 1:0 i nezasluzeno,kod njih je 80% problema trener,apsolutna istina,kadar igraca nije los,ali stil igre preocajan,otkaz je davno trebao biti
Roma od ovoga svega treba profitirati,Murinjo je taman trener za njih,za rezultat,on ce sigurno dobijat manje,a mucit vise,takav stil prolazi u Romi za razliku od ovih vecih,on vrebba priliku za top 4 i licno vidim kao najslabiju kariku da napadnu Juventusa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako klub može imati dobru igru, a lošeg trenera? 

Imao je i Juve dobru igru sa Pirlom i Sarriem u vise navrata pa ne znaci da je trener dobar
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jos malo pa ce nas ovakvi glupani ubjedjivati da je Juventus u vrijeme Sarrija i Pirla igrao bolji fudbal nego Barcelona u svoj vakat.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ode Kiwior u Arsenal, ajd ti sad objasni strucnjacima kako ces dovesti pojacanje iz Spezie 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mora da je rijec o velikoj klasi, arsenal rijetko fula sa stoperima historijski. Vec su uzeli klasu Tomiyasua, a sad ode novi Nesta iz Spezie. 

#MaxOUT
#MaxOUT
A jbg ja zaboravio da bi bio klasa moras biti Demiral, Morata ili Arthur, ne moze neki omladinac iz manjih ekipa postati dobar igrac, nema sanse.
Pričamo o pojačanjima, a ne potencijalno dobrim igračima.
Poljski Nesta Juventusu ne može biti pojacanje. To valjda vidimo i po ponajboljem navodno stoperu lige Bremeru na kog ste drkicu bacali.
Npr. isto bi važilo za tomoria i tako te igrace.
Poljski Nesta Juventusu ne može biti pojacanje. To valjda vidimo i po ponajboljem navodno stoperu lige Bremeru na kog ste drkicu bacali.
Npr. isto bi važilo za tomoria i tako te igrace.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kiwior je meh. Mene je iznenadilo da je Arsenal dao 25 miliona za njega. Ali opet neki su engleski klubovi davali 70+ miliona za razno razne frizidere.
Juventinissimo ga na temi Juventusa predstavio kao Nestu. Ne mogu reci da sam vise od jedne tekme ga gledao i ništa nisam vidio. Na najjacem forumu Juventusa takodjer kazu meh tako da mi je to dovoljno. Za Juventus i velike klubove moras u ovako malim ekipama sabijati bukvalno. Pogledaj Bremera sad i u Torinu. Nije on los, ali nije na tom hypeu više. Jedno je pritisak Spezie, a drugo Juventusa, ili Torina i Juventusa, svjetlosne godine.
Neka on ide u Arsenal i to je to, a padobranci neka trolaju. Englezi jednostavno plaćaju sve. Bena Whitea su platili 50-60, i tomiyasua su 25/30 tako da.
Arsenal mi je inače draga ekipa i nemam ništa protiv da pogode s igračem, ali Juventusu i sl. trebaju zlatni talenti bukvalno i mentalne gromade koje neće popucati.
#MaxOUT
#MaxOUT
Uzdaj se ti u trenutni roster Juvea i sve 5
Tomori prosle sezone vodi Milan do skudeta a ti pjevaj borbene i saltaj teletex 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.