English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da imamo pola Sitijeve širine i nadao bi se da se mozemo poklat za titulu. Pa pogledajte tim koji je Pep izveo i kakvi su igraci na klupi veceras bili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ljudi nesretno i nepravedno izgubili od uniteda i odmah ih se nesto otpisalo.. city je i dalje prvi favorit za titulu i tako ce biti do kraja sezone
imam osjecaj da ljudi namjerno jinxaju arsenalu s prizivanjem titule u januaru
realnost je da smo mi 15 bodova cisti u top4 i da nam je ovo neko na pocetku sezone ponudio uzeli bi bez razmisljanja i bez price o ikakvoj tituli.. ako se do 30. kola zadrzimo u borbi za prvo mjesto onda bi se mogli i nadat i tad bi mi krivo bilo da je ne uzmemo..
ovako ako se desi da mi zaredamo losije rezultate a city pocne derati sve redom pa to nikog ne bi iznenadilo
imam osjecaj da ljudi namjerno jinxaju arsenalu s prizivanjem titule u januaru

realnost je da smo mi 15 bodova cisti u top4 i da nam je ovo neko na pocetku sezone ponudio uzeli bi bez razmisljanja i bez price o ikakvoj tituli.. ako se do 30. kola zadrzimo u borbi za prvo mjesto onda bi se mogli i nadat i tad bi mi krivo bilo da je ne uzmemo..
ovako ako se desi da mi zaredamo losije rezultate a city pocne derati sve redom pa to nikog ne bi iznenadilo
Ta klupa nije ni igrala. Hoces reci da su Ake, Akanji, Lewis, Alvarez krema fudbala?
To sto Pep uspijeva sa toliko rotacije doci do rezultata je samo njegov genijalnost/ludost.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 19 jan 2023, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Otpisali ih zato sto igraju ocajno, ne zbog bodovne razlike. Arsenal je ove sezone najbolja EPL ekipa i najdominantije izgledaju na terenu, zato su favoriti sad.QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:16ljudi nesretno i nepravedno izgubili od uniteda i odmah ih se nesto otpisalo.. city je i dalje prvi favorit za titulu i tako ce biti do kraja sezone
imam osjecaj da ljudi namjerno jinxaju arsenalu s prizivanjem titule u januaru![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alvarez itekako jeste, Akanji i Ake su sasvim solidni štoperi koji bi mogli igrati u većini ekipa EPL a Lewis je mlad igrač jbg al ne sumnjam da će pod Pepovom palicom bit igračina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Veceras se vidjelo da Shity ima slabosti. Arsenal ce imati +20 na kraju.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa brate ne mogu svaku izdominirati, realno city je igrao odlicno 80% sezone, upali su u malu krizu ali to se stalno desava, i nama ce se desiti sigurno.. mi igramo dobro, igramo samo konstantnije od citya a oni su sigurno igrali najbolji fudbal na momente ako gledamo citavu sezonu.. imaju i najvece klase u ligi u svakoj liniji.. de bruyne-haland top5 igraca lige o cemu pricat daljeharden je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:22Otpisali ih zato sto igraju ocajno, ne zbog bodovne razlike. Arsenal je ove sezone najbolja EPL ekipa i najdominantije izgledaju na terenu, zato su favoriti sad.QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:16ljudi nesretno i nepravedno izgubili od uniteda i odmah ih se nesto otpisalo.. city je i dalje prvi favorit za titulu i tako ce biti do kraja sezone
imam osjecaj da ljudi namjerno jinxaju arsenalu s prizivanjem titule u januaru![]()
Niko od vas ne spominje da city pola sezone igra sa 4 i 5 opcijom na stoperu a i vecinu vremena nemaju prvog desnog beka
.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 20 jan 2023, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
City ima 3 desna beka, ne treba se brinuti za njih ako im fali igrac
Nije da moraju svaku izdominirati al im je igra prelosa vec dugo vremena, vec 4-5 utakmica ne lice na sebe, to je za Pepovu ekipu ozbiljna kriza i ocigledno nesto ne stima, da li je doslo do zasicenja ili im mozda Haaland ne odgovara, ne znam. Everton,Chelsea, United, Southampton pa veceras, sve gore od goreg. Protiv Chelseaja i Uniteda po 15 dobrih minuta, ostalo neki pokusaji kontrole i na kraju spasavas zivu glavu, nekad prodje nekad ne. Mislim ja ko Pepov jahac govorim da je to vec pofina kriza, sve ti je jasnoQUARTERBACK je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:26pa brate ne mogu svaku izdominirati, realno city je igrao odlicno 80% sezone, upali su u malu krizu ali to se stalno desava, i nama ce se desiti sigurno.. mi igramo dobro, igramo samo konstantnije od citya a oni su sigurno igrali najbolji fudbal na momente ako gledamo citavu sezonu.. imaju i najvece klase u ligi u svakoj liniji.. de bruyne-haland top5 igraca lige o cemu pricat dalje

Samo ne znam sto se sirina spominje sad, okej imaju siroku ekipu al to nije imalo uticaja veceras.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Msm da prednost od pet boba u ovoj fazi nisu imali u eri Prema. Zadnji put tamo nekad '32., petak ispred Ville, kada se krcilo po oranicama.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:09Pitanje za iskusnije forumaše, kad je Arsenal zadnji put imao ovakvu prednost na prvom mjestu u ovom dijelu sezone?
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
E jbg sad 
Ja ih većinom ne pamtim u borbi za titulu, 8 bodova na pola prvenstva mi sad izgleda opasno. Zato pitam vas koji se sjećate bolje od mene.

Ja ih većinom ne pamtim u borbi za titulu, 8 bodova na pola prvenstva mi sad izgleda opasno. Zato pitam vas koji se sjećate bolje od mene.
2007-08. Ali to je bila potpuno drugačija sezona od ove.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:09Pitanje za iskusnije forumaše, kad je Arsenal zadnji put imao ovakvu prednost na prvom mjestu u ovom dijelu sezone?
U prvom dijelu sezone stoper na G je dao gol glavom za pobjedu protiv Chelsea nakon kornera.
Brazilska devetka je odlično krenula i onda nam se ozlijedila na dug period.
Sa Spursima smo oba derbija igrali jako rano u sezoni i oba dobili. Prvi smo dobili 3-1.
Protiv Fulhama smo na Emiratima gubili 1-0 i u samom finišu došli do pobjede 2-1.
Naš mlađahni kapiten je briljirao u sredini terena.
Dugo nismo izgubili u ligi, batalili smo i kupove.
Sve u svemu, potpuno drugačija sezona od ove.
Pogledah maloprije, večeras na klupi Citya : De Bruyne, Silva, Foden, Laporte, Cancelo, Walker. Ono baš sirotinjska klupa
I Pep neće da mijenja ništa na poluvremenu kad gubi 2-0, što bi 99% trenera nešto mijenjalo. Hoće da dokaže nešto, sam sebi valjda pošto nema kome drugom -da može napraviti preokret bez izmjene. Prvu izmjenu izvršio u 81 minuti, Silva umjesto Gundogana. Tvrdoglavost Pepa je mjerljiva samo sa Kloppovom. Dvije vrlo tvrdoglave mazge
Večeras je prošlo jer su se kokoške raspale u drugom pol. Slijedeći put neće.

I Pep neće da mijenja ništa na poluvremenu kad gubi 2-0, što bi 99% trenera nešto mijenjalo. Hoće da dokaže nešto, sam sebi valjda pošto nema kome drugom -da može napraviti preokret bez izmjene. Prvu izmjenu izvršio u 81 minuti, Silva umjesto Gundogana. Tvrdoglavost Pepa je mjerljiva samo sa Kloppovom. Dvije vrlo tvrdoglave mazge

Večeras je prošlo jer su se kokoške raspale u drugom pol. Slijedeći put neće.
2007/08. su imali bod prednosti ispred Uniteda nakon 18 kola. Ovakvu prednost tj. barem 5 boba u ovoj fazi nisu imali unazad 90 godina. Skoce li na osam, to ce vec biti ozbiljan dogadjaj ubiljezen u tefter za neke buduce narastaje.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 jan 2023, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Gabriel je Chelseaju dao nogom koliko se ja sjećamArtetitis je napisao/la: ↑20 jan 2023, 00:072007-08. Ali to je bila potpuno drugačija sezona od ove.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jan 2023, 23:09Pitanje za iskusnije forumaše, kad je Arsenal zadnji put imao ovakvu prednost na prvom mjestu u ovom dijelu sezone?
U prvom dijelu sezone stoper na G je dao gol glavom za pobjedu protiv Chelsea nakon kornera.
Brazilska devetka je odlično krenula i onda nam se ozlijedila na dug period.
Sa Spursima smo oba derbija igrali jako rano u sezoni i oba dobili. Prvi smo dobili 3-1.
Protiv Fulhama smo na Emiratima gubili 1-0 i u samom finišu došli do pobjede 2-1.
Naš mlađahni kapiten je briljirao u sredini terena.
Dugo nismo izgubili u ligi, batalili smo i kupove.
Sve u svemu, potpuno drugačija sezona od ove.

Hvala Artetitis, to je odgovor koji sam tražio.
A kako bi tad završilo da je Eduardo bio zdrav?
Ne moze Arsenal do prvog mjesta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Trebalo mi je 15 sekundi da skontam ko je stoper sa imenom G, najveci judas u historiji fudbala 

#Punoljetstvo
Tabela pred Eduardovu ozljedu 23.februara.

@Cipiripi, nije samo Dudu, slomio se tad i Rosicky pa se raspao vezni red Hleb, Cesc, Flamini, Rosicky koji je igrao lepršav fudbal. Protiv Chelsea smo izgubili nakon što je iz igre izašao Sagna koji je dao vodeći gol za nas. Kod Uniteda isto poveli 1-0 i izgubili 2-1. Adebayor i Bendtner se pobili međusobno. Gallas imao meltdown kod Birminghama zbog nepostojećeg penala koji je dosudio Dean.
Ustvari, da je ostalo 2-1 kod Birminghama, mislim da bismo uzeli naslov.
Zadnja izmjena: Artetitis, dana/u 20 jan 2023, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.