ja sam kuco sa 180.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisam pokusao nikad jbtDonnie Darko je napisao/la:brate ako nemozes zakucat sa 198, ubi se![]()
ja sam kuco sa 180.
Puma je napisao/la:nisam pokusao nikad jbtDonnie Darko je napisao/la:brate ako nemozes zakucat sa 198, ubi se![]()
ja sam kuco sa 180.
ma wolwi ti si imao mnogo bolji odraz gde ce on sa 101kg da zakuca... a odraz mu ne prelazi 5cm vidis da nije pipnuo loptu 3 godinelegenda reala je napisao/la:Puma je napisao/la:nisam pokusao nikad jbtDonnie Darko je napisao/la:brate ako nemozes zakucat sa 198, ubi se![]()
ja sam kuco sa 180.
pa što će se ubiti ,koda je to nešto bitno ,hoće ga uzeti Lakersi ako zakuca
samo kazemPuma je napisao/la:nisam pokusao nikad jbtDonnie Darko je napisao/la:brate ako nemozes zakucat sa 198, ubi se![]()
ja sam kuco sa 180.
nemoj tako buraz, mozda ce se stvarno roknutiDonnie Darko je napisao/la:samo kazemPuma je napisao/la:nisam pokusao nikad jbtDonnie Darko je napisao/la:brate ako nemozes zakucat sa 198, ubi se![]()
ja sam kuco sa 180.ako pokusas i ne mognes zakucat, obavezno se ubi
i gdje je sad jel igra nesto profesionalno ili amater?don_burza je napisao/la:Ja imam jarana Denisa i dok smo isli u srednju skolu lik igio za skolu fudbal kosarku rukomet i odbojku i u svemu najbolji
nisi cuo za denisa bergkampa?alfarouqaminu je napisao/la:i gdje je sad jel igra nesto profesionalno ili amater?don_burza je napisao/la:Ja imam jarana Denisa i dok smo isli u srednju skolu lik igio za skolu fudbal kosarku rukomet i odbojku i u svemu najbolji
jel to onaj iz velike mostaniceDonnie Darko je napisao/la:nisi cuo za denisa bergkampa?alfarouqaminu je napisao/la:i gdje je sad jel igra nesto profesionalno ili amater?don_burza je napisao/la:Ja imam jarana Denisa i dok smo isli u srednju skolu lik igio za skolu fudbal kosarku rukomet i odbojku i u svemu najbolji
pozz i tebi...ja sam se naspavao...majestic24 je napisao/la:Pozzz iz "bijele"Slovenije
Sta ima forumasi,jeste li se naspavali??
..valja u skolu,moj jaranemoustapha je napisao/la:di si uranio
Dobro jutro i tebi...salji ovamobavarian_bk je napisao/la:Dobro jutroEvo i u Krupi zabjelilo . Eto ga dalje , stizeeee .
Trenutno korisnika/ca: alemsa, samoposmatram i 14 gostiju.