Na Kosovu ne postoje Albanci na -VIĆ a bio sam na Kosovu desetine puta ...moze se tako osecati jedino ako mu je majka Albanka ,po prezimenu moze biti samo Rom ili Bosnjak ...Mala zanimljivost ne znam koliko vas zna da Vedat Muriqi iz Majorke dolazi iz bosnjacke porodice i tako se izjasnjavaju19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:45Ovo ti je Albanac druze, njima je prioritet igrati za Njemacku, Svicarsku ili Austriju, pa tek onda Kosovo i Albanija...vjerujem da ga mi ne zanimamo ni 1%
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Duda Balje, predstavnica Bošnjaka na Kosovu i poslanica u parlamentu. Velilk bošnjački patriota. Možda ona može uradit šta po pitanju ovog Arijona? Ja bi nju umjesto Slavice.
I da se odmah ogradim, izgled nije važan, nego profesionalizam i posvećenost.

I da se odmah ogradim, izgled nije važan, nego profesionalizam i posvećenost.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Nisi ti ni lud i ja bih ovu Dudu umjesto Slavice
Ja glasam za Dudu
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma mislio sam Albanac po karakteru i mentalitetu, 90% njih koji su rođeni u inostranstvu zele da igraju za drzavu u kojoj su rođeni, a ne za Albaniju ili Kosovo odakle poticu. A ne sumnjam da ovaj decko ima povezanosti sa Bosnom, ali ipak vjerujem da je Rom, jer je i Zlatan iz romske porodice iz Bijeljine. A to za Muriqija nisam znaopazzarac je napisao/la: ↑19 jan 2023, 13:46Na Kosovu ne postoje Albanci na -VIĆ a bio sam na Kosovu desetine puta ...moze se tako osecati jedino ako mu je majka Albanka ,po prezimenu moze biti samo Rom ili Bosnjak ...Mala zanimljivost ne znam koliko vas zna da Vedat Muriqi iz Majorke dolazi iz bosnjacke porodice i tako se izjasnjavaju19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:45Ovo ti je Albanac druze, njima je prioritet igrati za Njemacku, Svicarsku ili Austriju, pa tek onda Kosovo i Albanija...vjerujem da ga mi ne zanimamo ni 1%
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što nam nisi prije javio da mu damo državljanstvo, nije loš napadačpazzarac je napisao/la: ↑19 jan 2023, 13:46Na Kosovu ne postoje Albanci na -VIĆ a bio sam na Kosovu desetine puta ...moze se tako osecati jedino ako mu je majka Albanka ,po prezimenu moze biti samo Rom ili Bosnjak ...Mala zanimljivost ne znam koliko vas zna da Vedat Muriqi iz Majorke dolazi iz bosnjacke porodice i tako se izjasnjavaju19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 22:45Ovo ti je Albanac druze, njima je prioritet igrati za Njemacku, Svicarsku ili Austriju, pa tek onda Kosovo i Albanija...vjerujem da ga mi ne zanimamo ni 1%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali te priče kako su Albanci neviđene patriote, to ginu za Kosovo...a nijedan neće da igra za njih.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:07Ma mislio sam Albanac po karakteru i mentalitetu, 90% njih koji su rođeni u inostranstvu zele da igraju za drzavu u kojoj su rođeni, a ne za Albaniju ili Kosovo odakle poticu. A ne sumnjam da ovaj decko ima povezanosti sa Bosnom, ali ipak vjerujem da je Rom, jer je i Zlatan iz romske porodice iz Bijeljine. A to za Muriqija nisam znao
Kod nas bi revolucija bila da nas tako ispaljuju igrači iz dijaspore.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zovko opet na golu Spezije, protiv Atalante, imate na AS2
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
19vendetta87
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/petar-zovk ... vju/442659
Na ovog momka bi trebalo obratiti paznju, bar u U21 reprezentaciju ga pozvati, mogli bi imati koristi od njega, pogotovo sad kad je Kovačević napustio reprezentaciju
Na ovog momka bi trebalo obratiti paznju, bar u U21 reprezentaciju ga pozvati, mogli bi imati koristi od njega, pogotovo sad kad je Kovačević napustio reprezentaciju
Što bi rek'o Rukfaš mora dokazati da želi igrati i voli BiH, ne može to tek tako. Kako Ćetković "voli" BiH, pa eno ga prvi golman mlade repke19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 01:11https://sportsport.ba/fudbal/petar-zovk ... vju/442659
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da smo normalan savez, pa da njega stavimo ko prvog golmana reprezentacije, ovih par perspektivnih mladih igraca, pa da za koju godinu imamo koliko toliko iskusnu, a jos uvijek mladu reprezentaciju. Al ne, daj onih par otpadaka tipa Gojak, Piric, Milicevic itd nek ne vrte oko reprezentacije, a nema nikakvog hajra od njih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Alem Nezirevic i zvanicno clan Intera... potpisao ugovor do juna 2025.godibe.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Evo igrace sad od pocetka za primaveru, hoce nas Svedska i Austrija izvuci iducu generacijuImajednabrigada je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:19Alem Nezirevic i zvanicno clan Intera... potpisao ugovor do juna 2025.godibe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:19Alem Nezirevic i zvanicno clan Intera... potpisao ugovor do juna 2025.godibe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zvati ga u u21.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Ako se onaj majmun nastavi ponasat onako i blamirat sa onim izjavama kako on nije 'selektor evropske lige'Sheyi je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:28Evo igrace sad od pocetka za primaveru, hoce nas Svedska i Austrija izvuci iducu generacijuImajednabrigada je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:19Alem Nezirevic i zvanicno clan Intera... potpisao ugovor do juna 2025.godibe.![]()
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Koliko vidim po izjavama oni su dugo tražili ovakvog igraca i to s razlogom zbog legende kluba, Zanettija.
Ovaj mali kao da ga Zanetti pravio, neodoljivo su slični, i fizicki i po stilu igre, obojica snažni čak i ove butne mišiće ima kao Zanetti po čemu je on bio poznat kao igrač.
Ja bih licno volio da mu nađu neku poziciju bliže golu, mislim da bi igrac sa ovakvim fizickim i tehnickim sposobnostima mogao jako biti koristan u veznoj liniji...dosta je jak posebno za svoj uzrast.
A i dosta nam je desnih bekova više. Ali prvo sacekat i vidjet da li ce ga upste pozvat ovi naši ili ce cekat da se ukljuci Svedska.
Mada, mislim da ne bi trwbalo biti problema onaj Jankovic selektor u21 pozove svakog igraca koji imalo odskoči, treba biti realan osim ako ne bi dosla neka naredba sa vrha da miruje.
Ovaj mali kao da ga Zanetti pravio, neodoljivo su slični, i fizicki i po stilu igre, obojica snažni čak i ove butne mišiće ima kao Zanetti po čemu je on bio poznat kao igrač.
Ja bih licno volio da mu nađu neku poziciju bliže golu, mislim da bi igrac sa ovakvim fizickim i tehnickim sposobnostima mogao jako biti koristan u veznoj liniji...dosta je jak posebno za svoj uzrast.
A i dosta nam je desnih bekova više. Ali prvo sacekat i vidjet da li ce ga upste pozvat ovi naši ili ce cekat da se ukljuci Svedska.
Mada, mislim da ne bi trwbalo biti problema onaj Jankovic selektor u21 pozove svakog igraca koji imalo odskoči, treba biti realan osim ako ne bi dosla neka naredba sa vrha da miruje.
-
19vendetta87
- Kontakt:
"Veliki svicarski" talenat Beqiri izgleda da ce preci u Dinamo ovaj koji dan. Nesto kontam, u oktobru ove godine ce biti 3 godine od njegove jedine sluzbene utakmice za Svicarsku, mozda bi imao pravo zamijeniti reprezentaciju, jer tek mu je 21 godina, a mogao bi biti od koristi kod nas u odbrani ako se dobro pokaze i dobije pravu priliku u Dinamu
Da mi je neko ovo rekao prije nekoliko godina..Sheyi je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:28Evo igrace sad od pocetka za primaveru, hoce nas Svedska i Austrija izvuci iducu generacijuImajednabrigada je napisao/la: ↑20 jan 2023, 13:19Alem Nezirevic i zvanicno clan Intera... potpisao ugovor do juna 2025.godibe.![]()
Svabija totalno podbacila.
@igrajlopte 🐦
Zar i oni mrski neprijatelji ... a ja sve kont'o to su bivsi zatvorski golubovi turned respectable politicians ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ko zna...I Bale je poceo kao bekImajednabrigada je napisao/la: ↑20 jan 2023, 14:11