Hvala, brokula.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
United bi imao 4 ili 6 bodova više da su se ljetni transferi odradili na vrijeme. Ali ŠBBKBB, jbg sad, možda na kraju ispadne i dobro za mene. 

Vidiš da radi sve što može da ispehira.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ova suspenzija Casemira ce vjerovatno natjerati ETH da ozbiljnije promijeni formaciju i krene dosta defanzivnije nego sto bi htio. Mogla bi se gledati neka repriza Newcastlea
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Realno, koliko ste imali clear-cut sansi protiv Newcastlea? Gledao sam polovicno tu tekmu.
80% igraca bi za ovo dobilo crveni, a sudija jedva izvadio zuti iz dzepa, zao mu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Eh da se onako nešto desilo na suprotnoj strani kakve bi se konstrukcije pravile od navijaca srednjih i malih engleskih klubova na ovom forumu.
Deset godina od Fergusona i toliki silni neuspjesi Uniteda u sportskom smislu, a iskompleksiranost navijača ne jenjava.
Nema nekih opcija. Roster je trenutno iscijeđen i rovit. Umjesto Casemira može staviti samo jednog od Fred/Mctominay, dvojica su već samoubistvo po nas. Najrealniji scenarij su Fred-Eriksen-Bruni, a neko guranje Brune na krilo bez Casemira je teško izvodivo. Sigurno da će on spustit više ekipu u momentima kad se brane i da će.tražiti tranziciju i kontre, ali ako od početka bude išao na to da se samo odbrani onda je to sigurni poraz. Napad nam je već na debeloj rezervi što se tiče goriva i tu nešto mora skontati da osvježi ekipu. Nadam se makar 60.min od Martiala. Potreban nam je.
BoBo89 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:45Eh da se onako nešto desilo na suprotnoj strani kakve bi se konstrukcije pravile od navijaca srednjih i malih engleskih klubova na ovom forumu.
Deset godina od Fergusona i toliki silni neuspjesi Uniteda u sportskom smislu, a iskompleksiranost navijača ne jenjava.

Bobo?
#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Jesu sto je najgore
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Shategabri
- Kontakt:
ETH je ovdje ispustio dva boda, kasnio s izmjenama.
Reklo bi se izgubio je i više od ta dva boda, vidjećemo hoće li im to Arsenal naplatiti.
Kakogod, nakon onako očajnog starta sezone, ovo je odlično i top 4 mjera.
Jasno da je niz dobijenih utakmica navijačima probudio neke želje, al ovaj remi nije ni toliko loš da se spustiš na zemlju.
Iduća sezona bi baš trebalo da gori u EPL.
U scenariju da Arsenal uzme titulu ove, City ide još jače, biće refresh ekipe.
United će sigurno biti u borbi za titulu.
Liverpool svakako mora pojačati ekipu. Biće i oni tu.
Chelsea...dosta upitnika, ako Harry na klupi ne umre do kraja sezone, možda budu faktor za iduću.
Tottaš...oni dogodine ni top 6 kako stvari stoje.
Da, Newcastle i ove sezone radi čuda bez nekih izvikanih imena. Sigurno je da će i iduće sezone biti tu u borbi za vrh.
Dakle sezona za historiju u najavi. Moglo bi biti 4-5 ekipa u borbi za titulu.
Reklo bi se izgubio je i više od ta dva boda, vidjećemo hoće li im to Arsenal naplatiti.
Kakogod, nakon onako očajnog starta sezone, ovo je odlično i top 4 mjera.
Jasno da je niz dobijenih utakmica navijačima probudio neke želje, al ovaj remi nije ni toliko loš da se spustiš na zemlju.
Iduća sezona bi baš trebalo da gori u EPL.
U scenariju da Arsenal uzme titulu ove, City ide još jače, biće refresh ekipe.
United će sigurno biti u borbi za titulu.
Liverpool svakako mora pojačati ekipu. Biće i oni tu.
Chelsea...dosta upitnika, ako Harry na klupi ne umre do kraja sezone, možda budu faktor za iduću.
Tottaš...oni dogodine ni top 6 kako stvari stoje.
Da, Newcastle i ove sezone radi čuda bez nekih izvikanih imena. Sigurno je da će i iduće sezone biti tu u borbi za vrh.
Dakle sezona za historiju u najavi. Moglo bi biti 4-5 ekipa u borbi za titulu.
Koševo Zapad
"Chelsea spreman da u ovom prelaznom roku dovede Caiceda." 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ma ovo je sezona kad ih sreca prati kao ono kad zavrsise drugi pod Mourinhom. Iduce godine ide pad.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
United je sinoć mogao ubiti utakmicu, vjerovatno bi se to i desilo da sudija Jones nije bilde. Vidjeli smo to na svojoj koži protiv Southamptona.
Casemiro je cijelu utakmicu bio u fokusu režisera, samo se čekalo da napravi neki start i na kraju je to i uradio. Drago mi je što ga nema jer je vrhunski igrač i pravi lider, ali ono je bio start za crveni karton. Nikakve namjere da se ide na loptu, a visina na koju je podigao nogu je mogla samo da se okarakteriše kao napad na koljeno.
Vieira u najgoroj fazi svoje karijere u Palaceu jednim golom pomogao svojim bivšim klubovima.
Casemiro je cijelu utakmicu bio u fokusu režisera, samo se čekalo da napravi neki start i na kraju je to i uradio. Drago mi je što ga nema jer je vrhunski igrač i pravi lider, ali ono je bio start za crveni karton. Nikakve namjere da se ide na loptu, a visina na koju je podigao nogu je mogla samo da se okarakteriše kao napad na koljeno.
Vieira u najgoroj fazi svoje karijere u Palaceu jednim golom pomogao svojim bivšim klubovima.
Mislim da Arsenal pravi gresku Trossardom. Vec mu je 29 godina, Brighton nista losije bez njega ne izgleda I nije nesto brz. Recept za katastrofu.
Ma dobar je Leo za rotacije. Šteta što su propustili Ukrajinca, s njim bi bili troduplo jaci.
Leo ce im itekako koristiti za EL i FA.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Popravit ce malo sirinu, ali nije atleta.
I ja sam misljenja da nece nista znacajno napraviti.
I ja sam misljenja da nece nista znacajno napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bice Trossard novi Arshavin.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.