Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da se brkaju ovdje dvije stvari. U Engleskoj jeste puno veci porez od Turske, ali to se tice plate i tu je racunica Amirova u pitanju (licni uslovi), prihvatiti ili ne tu (Burnley) ili Besiktasa, a ne Konyaspora. Sta njih briga o tome, oni ce dobiti lovu od transfera, i njih to jedino zanima. Istina u oba slucaja ne kompletnu jer 20% ide u Dolinu cupova.braco je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:17Evo i današnja izjava izvršnog direktora Konye (google translate):Zubanović za "Avaz": Letim za Istanbul, transfer Hadžiahmetovića bi trebao biti gotov za par dana
Hadis Zubanović, nekadašnji prvotimac Željezničara koji je menadžer bh. reprezentativca Amira Hadžiahmetovića, potvrdio je za "Avaz" da bi uskoro veznjak Konijaspora mogao promijeniti sredinu.
- Upravo letim za Istanbul. Imam informaciju da su usluge Hadžiahmetovića zainteresirani Barnli i Bešiktaš, ali sada su se pojavili i još neki klubovi. Konija pregovara s njima. Mi nismo uključeni u taj proces, ali u svakom slučaju mislim da bi transfer mogao biti završen u narednih par dana - rekao je Zubanović za "Avaz".
Posjećamo, prema pisanju turskih medija, Barnli je Konijasporu spreman platiti četiri miliona eura, dok Turci traže milion više, uz određene bonuse.
Pregovori su u toku, a pozitivan ishod bi jako obradovao i Željezničar koji ima 20 posto prava.
🎙 Izvršni direktor Konyaspora Mustafa Göksu: "Ponuda Beşiktaşa za transfer Amira je ispravna. Pregovori su u tijeku. Rekli smo im da brojke iz prve ponude neće biti moguće. Ponuda iz Engleske je blizu brojki koje želimo, ali izjavili smo da ne možemo prihvatiti ovu ponudu."
Ako im spuste cifru na 3-4 miliona, za očekivat' je da bude u kešu ili dvije rate.SudoHusika je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:28@braco
Samo da ne bude kakva posudba ili neki stari turski običaj da plaćanje razgode na 457 rata.![]()
Postoje li šanse da dođe? Svojevremeno jedan od najboljih igrača PL. Sjećam se da smo se mi, kone i Zrinjski otimali za njega pa ode u inostranstvo. Nadam se da će doć kad tad
19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 23:02Pokusati Stevanovića dovesti, ako nista kao zamjenu za Galića, on bi pristao i za minimalac igrati, a decko je borben
Ahmetovic danas ipak ima previse godina, ne znam u kakvom je fizickom stanju, ali Suljic je meni dobar igrac. Fakticki ne kontam uopste kako neko moze da dovede skupog Ziljkica, koji je slican profil igraca kao Suljic, da bi kasnije Suljica odbacio. Nije neki upgrade da je vrijedan da mijenjas, pa opet da uigravas i sve sto prati. Jos kapiten bio.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], kontra, Lokomotifa i 27 gostiju.