AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Origi da može biti zdrav duže od 15 dana bi bio vrlo dobro pojačanje. Nije da nema kvalitet, ali kako uhvatiti formu kad je stalno van terena. Isto se odnosi na Rebića. Sve se nadam da je to trenutak kad će biti zdravi sedmicama i svaki put se razočaram.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da ga hoce Giroud zabit i veceras i da vidis da grijesis, covjek je rodjeni napadac i plus trpa redovno u ovim velikim mecevima.Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:44Giroud više nije materijal za konstantno startanje. Poneki start i ulazak sa klupe u zadnjoj trećini meča je dovoljno. Čovjek je tipični sidraš i beskoristan je van 16 metara. To je veliki problem Milana. To će se i večeras vidjeti ponovno.
A nadam se da griješim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jedan pas i ode citava odbrama u ku.ac........
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovaj Tomori mi se poceo gaditi.. Strasno...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Dugo su i izdržali.
Ne znam koliko više vremena treba proći da Pioli skonta da je odbrana postala porozna otkako je Kessie otišao i da bez takvog igrača na sredini više ne možemo igrati 4231 formaciju (ili bar ne protiv jačih timova).
Jer nemoguće da se uvijek ovako loše branimo i da je do igrača, jer ovdje više nije stvar individualaca već sistemskih grešaka.
Ne znam koliko više vremena treba proći da Pioli skonta da je odbrana postala porozna otkako je Kessie otišao i da bez takvog igrača na sredini više ne možemo igrati 4231 formaciju (ili bar ne protiv jačih timova).
Jer nemoguće da se uvijek ovako loše branimo i da je do igrača, jer ovdje više nije stvar individualaca već sistemskih grešaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dodaj Rafa yebo ga nebo...
Odbrana spava i dalje. Desna strana baš kritična. Messiasa uopšte nema nazad.
Greška je bila pustiti Romagnolija, oslanjajući se na Kalulua i Tomirija. Oba nemaju to iskustvo. Kjaer ima iskustvo, ali nema više kvalitet kao nekad. Thiaw je zalog za budućnost.
Fali ovdje playmaker na sredini da gradi igru. Neki znalac, tehničar sa pregledom.
Bennacer i Tonali to nisu.
Meni djeluju izgubljeno i umorno. Bez liderstva nekog.
Greška je bila pustiti Romagnolija, oslanjajući se na Kalulua i Tomirija. Oba nemaju to iskustvo. Kjaer ima iskustvo, ali nema više kvalitet kao nekad. Thiaw je zalog za budućnost.
Fali ovdje playmaker na sredini da gradi igru. Neki znalac, tehničar sa pregledom.
Bennacer i Tonali to nisu.
Meni djeluju izgubljeno i umorno. Bez liderstva nekog.
Kad te Dzeko sa 37 ovako slomi sve ti je jasno ...... mrs
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I nama nije dao gol samo ko nije pokušao
I ovaj Ker mazga samo takva, ne zna zaustaviti igraca a da prekrasj ne napravi, ne znam koji djavo i igra on vise..
- OldFashioned
- Kontakt:
A moj Tonali, pa ne bi pred kraj termina ovako isp'o...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
A koje sline ovo igraju u Milanu, sta se dodajete pred golom koje pizde materine. Mogli imati Botmana a dobismo traktora ketelara....
Bolji je Inter. Nije to vise onaj stari ACM. Prelosi ste.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Ajde procitaj samo zadnju rijec mog prethodnog posta

Sve je dobro braćo, 2-0 je najopasniji rezultat 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LegendKiller
- Kontakt:
Glavno je pitanje šta će Tonali uopće pored Dzeke. Tomori 20 metara a Kjer 30 metara od Dzeke. Ne branim amatersko ispadanje Tonalia, ali ovo samo govori kako nam je organizovana odbrana.
-
- Kontakt:
Ne mozes igrati mjesec lose i ocekivati da ce bas sad zivnuti, ovo je realno stanje, svi su u qrcu
Kakve greske pravimo to je za nepovjerovati, nivo Genove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.