FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ostaje klempo do kraja, **** ga on u usi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- TheTruth34
- Kontakt:
Pomoćni koji je imao bolji pregled nije ništa svirao... Vadi Hakana ali klempo ostaje...
Sad ce Correa to rijesit
Fali jos Caicedo
Hakan je Klasa od igraca i treba nam odmoran za 4 dana al bez obzira Gags mora vani..

Fali jos Caicedo

Hakan je Klasa od igraca i treba nam odmoran za 4 dana al bez obzira Gags mora vani..
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- TheTruth34
- Kontakt:
Klempo zacimentirao 90 minuta...
Zasto ja ovo gledam u subotu navecer, koji je meni qurac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hajd valjda ga nece biti protiv Milana
- TheTruth34
- Kontakt:
Ovo je baš baš jako ružno bilo... Ali eto 3 boda su najvažnija..
-
- Kontakt:
Odbranismo se protiv jake verone odbrana na nivou bar jednu utakmicu 

Već 3 utakmice niko nije napisao "Da nema Džeke ovaj tim bi završio na 10. mjestu"
. Mr. Promašaj zabija već 3 utakmice zaredom 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
INTER (3-5-2): 24 Onana; 37 Skriniar, 15 Acerbi, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Dzeko, 10 Lautaro.
Niđe veze mi je supercoppa u ovom treminu, to treba da se igra sedmicu prije početka sezone kao nekad, al haj daj ta nas okite ti arapi
Niđe veze mi je supercoppa u ovom treminu, to treba da se igra sedmicu prije početka sezone kao nekad, al haj daj ta nas okite ti arapi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je više Berlusconi kup, nego superkup. Bezveze termin. Ali eto pare su izgleda jedino što je bitno u modernom fudbalu.Biscione je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:22INTER (3-5-2): 24 Onana; 37 Skriniar, 15 Acerbi, 95 Bastoni; 36 Darmian, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Dzeko, 10 Lautaro.
Niđe veze mi je supercoppa u ovom treminu, to treba da se igra sedmicu prije početka sezone kao nekad, al haj daj ta nas okite ti arapi![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma haj na stranu što se igra u iznozemstvu ali brate u po' sezone otić igrat super kup baš nema smisla. Realno da se igra prije početka sezone svi bi jedna čekali start sezone i onaj početni entuzijazam a ovako daj nek se što prije odradi da se vratimo ligaškim važnijim utakmicama i CL kasnijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:36Ovo je više Berlusconi kup, nego superkup. Bezveze termin. Ali eto pare su izgleda jedino što je bitno u modernom fudbalu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja na ovo gledam kao nešto ozbiljniji prijateljski meč. Ako se dobije, dobro je. Ako izgube, ništa posebno svakako. Nema toga osjećaja kao nekad. Ali eto, za Inter i Milan možda i jedini trofej ove sezone. Pa neka spretniji i sretniji ga i uzme.Biscione je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:50Ma haj na stranu što se igra u iznozemstvu ali brate u po' sezone otić igrat super kup baš nema smisla. Realno da se igra prije početka sezone svi bi jedna čekali start sezone i onaj početni entuzijazam a ovako daj nek se što prije odradi da se vratimo ligaškim važnijim utakmicama i CL kasnijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 19:36Ovo je više Berlusconi kup, nego superkup. Bezveze termin. Ali eto pare su izgleda jedino što je bitno u modernom fudbalu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo isto mediteranske igre.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- TheTruth34
- Kontakt:
Kad igra Barella igramo i mi... Da njega nema bili bi ispod prosječna ekipa.
Opet Dzeko na onih svoji 95%
-
- Kontakt:
Baš baš loš Edin. Balije na aparatima.
1921
Đeko ga slomio ko Milito Van Buytena 

- TheTruth34
- Kontakt:
Poništi Edin novog Pirla, hahahhha...majstorija, šteta što ovakvog Edina gledamo jednom u mjesec dana..
Sta sad, jednom u mjesecu ili 95% ?TheTruth34 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 20:24Poništi Edin novog Pirla, hahahhha...majstorija, šteta što ovakvog Edina gledamo jednom u mjesec dana..
Odluci se da znamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.