English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Harry Kane u Bayern Munchen ili Manchester United mišljenja?
Logičnije mnogo u United, posebno sad.
Tesko mi je povjerovat da ce u Farmersku ligu. Ne pamtim da je neki reprezentativac Engleske zavrsio tamo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- wadethegreat
- Kontakt:
I meni je United realnija opcija.
Ogroman klub u Engleskoj nisu iz londona automatski nece uticati na legacy sa spursima.
Igraju dobro odlican trener i tim nije los nikako fali im taj napadac.
Nekako logicno da u United ode.
Real bi bio opcija ali Benz produzio ugovor i vjerujem da ce oni Haalanda napasti kad Benzema ne bude mogao vise...
Ogroman klub u Engleskoj nisu iz londona automatski nece uticati na legacy sa spursima.
Igraju dobro odlican trener i tim nije los nikako fali im taj napadac.
Nekako logicno da u United ode.
Real bi bio opcija ali Benz produzio ugovor i vjerujem da ce oni Haalanda napasti kad Benzema ne bude mogao vise...
I ja mislim da je United logičnija opcija, nema šanse da uspije u Bayernu. Bundesliga je tehnički i taktički puno zahtjevnija od engleske, plus ne razumiju ga ni u Engleskoj, kako bi tek u Njemačkoj
- wadethegreat
- Kontakt:
Slazem se puno bolja liga posebno je Engleska prelaka bila za Wernera i Havertza nakon sto su se sprdali po Njemackoj...
Utd mora svim silama ići na dvije opcije koje su već sad mete za ljeto. Kane ili Osimhen. Bilo koja treća solucija iz ove perspektive potencijalno dostupnih napadača nije dovoljno dobra za klub. Ako se uspije dovesti neko od ovog dvojca, Utd može napraviti veliki korak ka naprijed u ovom procesu. Obojica su top igrači. Jedan je sigurno top3-4 napadača Evrope zadnjih 5-6 godina i sigurno da bi donio instant kvalitet za klub. S druge strane, Osimhen je mlađi, fizički nerealan i već sad ubojit napadač. Iskreno se nadam da će Utd krenuti po nekoga od njih, a ko god bude, mislim da je dobro rješenje za klub.
Cekamo da Wuršt Weghorst aktivira glavomet te zabije desetak komada. Dokaze li se na ovoj posudbi, naredne sezone gledat cemo njega i Letargija.
Po kuloarima se suska da, na prijedlog ETH-a uprava zeli ograniciti plafon novih ugovora na max 200k sedmicno plus bonus radi zdravije konkurencije.
Vjv puste mastarije, ali abnormalna platna struktura od Uniteda godinama je pravila top destinaciju za penziju te okupljališće glamuroznih.
Po kuloarima se suska da, na prijedlog ETH-a uprava zeli ograniciti plafon novih ugovora na max 200k sedmicno plus bonus radi zdravije konkurencije.
Vjv puste mastarije, ali abnormalna platna struktura od Uniteda godinama je pravila top destinaciju za penziju te okupljališće glamuroznih.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 18 jan 2023, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Iskreno, ne bih da predje u United cisto radi tvog zdravlja, ne bi te drug ni aparati spasili u tom slucaju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U United neće sigurno, odma da riješimo to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stiže nasljednik za Busquetsa

Inače dečko je Srđanov sin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Neće moći ove noći. To mi je daleko najveća želja za Hugovog nasljednika.
Al mislim da će mu biti teško odbiti Chelseajev projekt.
Citam danas da ste zainteresovani za Kellehera. Dobar je momakCipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:40Neće moći ove noći. To mi je daleko najveća želja za Hugovog nasljednika.
Kombinovani sastav Arsenala i Uniteda?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Slazem se.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Weghorst može Nketiu na leđima nosat i davati golove.
Šalim se:
Ramsdale-Shaw-Saliba-Varane-White-Partey-Casemiro-Odegard-Rashford-Saka-Bruno.
Bruno kao lažna 9ka jer nijedna ekipa nema napadača u ovom trenutku. Utd doduše nema nikako. Jesus bi inače bio u prvoj ovdje.

Šalim se:
Ramsdale-Shaw-Saliba-Varane-White-Partey-Casemiro-Odegard-Rashford-Saka-Bruno.
Bruno kao lažna 9ka jer nijedna ekipa nema napadača u ovom trenutku. Utd doduše nema nikako. Jesus bi inače bio u prvoj ovdje.
Ne mislis valjda na Srdjana Bajcetica? Ne vjerujem da je ovo Srkijev mali, pomenuli bi to do sad bar jednom na Arenama jbg
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.