FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Austinpowers
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ara bi bio pun pogodak i nadam se da ce se to i ostvariti sto prije da prodje pripreme.
Ljetos smo se povezivali sa Adnanom Basicem koji je igrao u Crnoj Gori. Vidim da je bez kluba trenutno, a mislim da je uz Menala bio najveci talent svoje generacije u BiH svojevremeno, Tuce reaguj. Beganovicu svaka cast za Ferencvaros i za srcanost, ali nije on kvalitet za gornji dio tabele, kao ni Haracic.
Pozdrav svim Manijacima i simpatizerima naseg Zelje i sretno plavo proljece abd.
Ljetos smo se povezivali sa Adnanom Basicem koji je igrao u Crnoj Gori. Vidim da je bez kluba trenutno, a mislim da je uz Menala bio najveci talent svoje generacije u BiH svojevremeno, Tuce reaguj. Beganovicu svaka cast za Ferencvaros i za srcanost, ali nije on kvalitet za gornji dio tabele, kao ni Haracic.
Pozdrav svim Manijacima i simpatizerima naseg Zelje i sretno plavo proljece abd.
VTZ
- jointunija
- Kontakt:
Bezze se ložite,nema od tog ništa,ne sumnjam u kvalitet,ostalo,jako upitno.Austinpowers je napisao/la: ↑17 jan 2023, 23:07Ara bi bio pun pogodak i nadam se da ce se to i ostvariti sto prije da prodje pripreme.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Austinpowers
- Kontakt:
Nije nikakva loziona, 2 igraca bez kluba mogu doci bez obzira jesmo li ili nismo na prosjackom stapu.
A ta pozicija debelo skripi jer su nam 2 napadaca zabili svega 3 gola u cijeloj polusezoni, tj jedan od ta 2, drugi je samo dobijao zute kartone i skakao po terenu. A pored sebe su imali 2 vjerovatno najbrzih krila u premijer ligi i najboljeg asistenta u BiH otkad postoji. Da bi nesto dobili (evropu i lovu) moramo nesto i dati (plate) uvijek bilo
A ta pozicija debelo skripi jer su nam 2 napadaca zabili svega 3 gola u cijeloj polusezoni, tj jedan od ta 2, drugi je samo dobijao zute kartone i skakao po terenu. A pored sebe su imali 2 vjerovatno najbrzih krila u premijer ligi i najboljeg asistenta u BiH otkad postoji. Da bi nesto dobili (evropu i lovu) moramo nesto i dati (plate) uvijek bilo
VTZ
Izgleda da je ovaj Jašarević skroz propo u Švedskoj. Dodušw sječam ga se kad je igrao u Krupi i kad je jedne polusezone baš bljesnuo i svi su se otimali za njega. E hajd sad budi pametan. Možda se uhafiza
-
- Kontakt:
Igrao je nekoliko godina u skladu sa jacim nivo nase lige, igrao je za fenjerasa prve Svedske lige, i kluba u 2. Svedskoj ligi. To je nivo boljeg kluba u BiHPL. Druga je stvar sto se mi zavaravamo da nam liga nesto vise vrijedi. Meni je to OK signing, bolje je dovesti takvog igraca koji poznaje ligu i zna u koji klub dolazi, a i ti na neki nacin znas sta dobivas, nego praviti neke eksperimente, kad nisi u situaciji da eksperimentises.
Hansestadt je napisao/la: ↑18 jan 2023, 09:02Igrao je nekoliko godina u skladu sa jacim nivo nase lige, igrao je za fenjerasa prve Svedske lige, i kluba u 2. Svedskoj ligi. To je nivo boljeg kluba u BiHPL. Druga je stvar sto se mi zavaravamo da nam liga nesto vise vrijedi. Meni je to OK signing, bolje je dovesti takvog igraca koji poznaje ligu i zna u koji klub dolazi, a i ti na neki nacin znas sta dobivas, nego praviti neke eksperimente, k
Precijenjujes Svedsku ligu. Nasi klubovi se ravnopravno nose sa njihovim klubovima. Kone su ih dva puta prolazile. A i mi bi AIK-a da nije bio onaj bezmudi trener.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kad je skupština?
Da li je moguće da je sutra, a ništa javno nisu objavili iz kluba?
Da li je moguće da je sutra, a ništa javno nisu objavili iz kluba?
- jointunija
- Kontakt:
Sutra valjda
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Dvadesetsedmogodišnji lijevi bek, Irfan Jašarević, novi je fudbaler Željezničara. Nekadašnji fudbaler Krupe koji je proteklih pet godina igrao u Švedskoj potpisao je ugovor sa FK Željezničar do 2024. godine.
Cirkus
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bekrija to lagano hendla.
Ciljano, bez menadžerskih talova, u skladu s mogućnostima.
Irfan je navodno odbio dosta bolju ponudu bucka iz Siminog Hana.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne znam on je u Krupi bio beton.
Ima brzinu, fin centaršut a i šut.
Sigurno će pružiti ruke jer nam i nije konkurencija na toj poziciji, a sad da li će biti na tom nivou kao prije.. čisto sumnjam ali uglavnom dobrodošao i sretno
Ima brzinu, fin centaršut a i šut.
Sigurno će pružiti ruke jer nam i nije konkurencija na toj poziciji, a sad da li će biti na tom nivou kao prije.. čisto sumnjam ali uglavnom dobrodošao i sretno

-
- Kontakt:
Pogledaj te njegove golove u Švedskoj ima na yt i na njegovom profilu momak je beton
-
- Kontakt:
Allahmubarek Dženo.
Možda sada budeš opušteniji na terenu.
Možda sada budeš opušteniji na terenu.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
TMovac je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:43Kako mislis da precijenjujem? Svi mi znamo da je dosao u Svedsku kao jedan od boljih bekova nase lige. Igrao za slab klub u Svedskoj, ali je igrao u kontinuitetu, sto je za nas i dobro, jer to pokazuje da ima odredjeni kvalitet za BiHPL, i vjerujem da nam moze biti pojacanje na poziciji. Memija isto tako igrao za los klub u Danskoj, da je mogao vise, nametnuo bi se i presao bi u bolji klub, ne bi se vracao nazad. Da sad posaljes Bekica u slican klub gledali bi slican scenariji. Tesko je zadrzati kontinuitet u tudjoj drzavi ako bas nemas kvalitet i ides dalje. Uglavnom za nasu ligu ima smisla dovesti Jasarevica.Hansestadt je napisao/la: ↑18 jan 2023, 09:02Igrao je nekoliko godina u skladu sa jacim nivo nase lige, igrao je za fenjerasa prve Svedske lige, i kluba u 2. Svedskoj ligi. To je nivo boljeg kluba u BiHPL. Druga je stvar sto se mi zavaravamo da nam liga nesto vise vrijedi. Meni je to OK signing, bolje je dovesti takvog igraca koji poznaje ligu i zna u koji klub dolazi, a i ti na neki nacin znas sta dobivas, nego praviti neke eksperimente, k
Precijenjujes Svedsku ligu. Nasi klubovi se ravnopravno nose sa njihovim klubovima. Kone su ih dva puta prolazile. A i mi bi AIK-a da nije bio onaj bezmudi trener.
Evo i današnja izjava izvršnog direktora Konye (google translate):Zubanović za "Avaz": Letim za Istanbul, transfer Hadžiahmetovića bi trebao biti gotov za par dana
Hadis Zubanović, nekadašnji prvotimac Željezničara koji je menadžer bh. reprezentativca Amira Hadžiahmetovića, potvrdio je za "Avaz" da bi uskoro veznjak Konijaspora mogao promijeniti sredinu.
- Upravo letim za Istanbul. Imam informaciju da su usluge Hadžiahmetovića zainteresirani Barnli i Bešiktaš, ali sada su se pojavili i još neki klubovi. Konija pregovara s njima. Mi nismo uključeni u taj proces, ali u svakom slučaju mislim da bi transfer mogao biti završen u narednih par dana - rekao je Zubanović za "Avaz".
Posjećamo, prema pisanju turskih medija, Barnli je Konijasporu spreman platiti četiri miliona eura, dok Turci traže milion više, uz određene bonuse.
Pregovori su u toku, a pozitivan ishod bi jako obradovao i Željezničar koji ima 20 posto prava.
-
- Kontakt:
@braco
Samo da ne bude kakva posudba ili neki stari turski običaj da plaćanje razgode na 457 rata.
Samo da ne bude kakva posudba ili neki stari turski običaj da plaćanje razgode na 457 rata.

Željezničar za život cijeli!
Još Hodžic, Ordagić i ide kup i borba za top 3 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nama je jako bitna dobra atmosfera medju igracima. Da im je jasno da se moraju bas potuc za pobjede i bodove. Zahtjevna polusezonu nas ceka. Konkurenti su igracki jaci ali timskom i muskom igrom mozemo do cilja.
Jos napadac i u formi Mekic sa ostalim veznjacima i do Kupa.
Jos napadac i u formi Mekic sa ostalim veznjacima i do Kupa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Zar je Ordagić slobodan igrac?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.