Ne znam kako on razmišlja, ali po meni bi bilo veoma glupo u ovoj fazi karijeri ne okušati se u ligama petice (ako već imaš ponuda), a pogotovo ako te ovaj Burnley želi dovesti, možeš igrati ubjedljivo najkvalitetniju ligu na dunjaluku kroz par mjeseci.
Što se Bešiktaša tiče...
Razumijem ja njega, ostao bi u istoj državi, išao bi u jedan od tri najveća kluba u zemlji, u jedan od najljepših gradova na svijetu, ali otići iz Konyaspora u Bešiktaš meni lično ne bi predstavljao neki sportski izazov pogotovo što je taj Konyaspor zadnjih godina mnogo bliži nivou Bešiktaša nego što je recimo Bešiktaš bliži nekim klubovima iz liga petice.
Mislim realno jbt odeš šarneš ugovor sa Burnleyjem ili nekim timom u ligi petice, okušaš se, ako uspiješ napravio si fanatastičan potez, ako ne uspiješ vazda se možeš vratiti u Tursku, pa vjerovatno možeš i iz tog nekog kluba direktno otići u Bešiktaš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"