mah desavalo se tj desava se .. cesto tene odnosno obucu znaju maznuti, obicno romska djecurlija cak nije samo ovi iz Sa nego dodju iz drugih gradova pa se bace na posao ..
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
pooooliiiiiiciiiiijooo policijo oprosti mi što grešim zbog nje 

Ova djevojka može sad otići i upucat nekog u glavu, ne bi joj niko ništa uradio. Iritantna pojava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- numanumaye22
- Kontakt:
Dosla privatnim avionom i uzela 150 000 za pojavljivanje. Ima mala 100M na racunu a vi i dalje likujte praznih dzepova

Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 18 jan 2023, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
a ovi bi debili prvi kukali kako nema struje i kako se smrzavaju doma

bas kao sto si rekao ekoloska vegeta od cure

Finansiranje i sufinansiranje programa te projekata iz oblasti nauke u FBiH je na mizernom nivou. Da podsjetim, 2020. Federalno ministarstvo za pomenute projekte izdvojilo je svega 1,2 miliona. Imamo 20ak institucija koje su registrovane kao naucno-istrazivacke a treba nam minimalno jos toliko, posebno iz nekih, po drustvo vaznijih oblasti.
Da je rijec o vladajucoj barustini, dovoljno je pogledati podatke za proslu godinu, gdje stoji...
Da je rijec o vladajucoj barustini, dovoljno je pogledati podatke za proslu godinu, gdje stoji...
A da bezobrazluku nema kraja valja izdvojiti posebno ovaj dioVlada Federacije BiH je usvojila 9.613.000 KM vrijedan Program utroška sredstava planiranih Budžetom FBiH za 2022. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke, a sredstva su raspodijeljena na 11 transfera...
Cifre od cca 300 000 KM na godisnjem nivou za najveci univerzitet u FBiH, namijenjene za programe ovog tipa su sramotne.Transfer za razvoj institucija nauke i podsticaj naučno-istraživačkog rada od značaja za FBiH iznosi 913.000 KM...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Obično ne odobre kredit zbog konstantnih uplata (višemjesečnih, više puta mjesečno).Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:36Danas mi kolega isprica pricu kako su mu odbili kredit u banci jer je koristio on line kladionice.
Svasta ,briga banke na sto ce on svoje pare trositi![]()
Doduse to mu se dogodilo u Hrvatskoj.
U BiH je ista situacija,
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nije jos,jos ne provjeravaju gdje im duznici trose novacVasilije je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:17Obično ne odobre kredit zbog konstantnih uplata (višemjesečnih, više puta mjesečno).Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:36Danas mi kolega isprica pricu kako su mu odbili kredit u banci jer je koristio on line kladionice.
U BiH je ista situacija,
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
unicredit provjerava nekad prije dvije god bio u situacijiAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:39Nije jos,jos ne provjeravaju gdje im duznici trose novacVasilije je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:17Obično ne odobre kredit zbog konstantnih uplata (višemjesečnih, više puta mjesečno).Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:36Danas mi kolega isprica pricu kako su mu odbili kredit u banci jer je koristio on line kladionice.
U BiH je ista situacija,

AirCash karticu nek si uzme pa preko toga nek vrši uplateAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:36Danas mi kolega isprica pricu kako su mu odbili kredit u banci jer je koristio on line kladionice.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/sma ... 096?widget
Sta uradi od sebe plastikanerka. Srpkinje su bas glupe zene.
Sta uradi od sebe plastikanerka. Srpkinje su bas glupe zene.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
ma Ćamila je Jessica Alba za onu Marijanu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel jos nekog zeza Moja Web TV? Kasne svi kanali po 3-4-5 minuta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ili sam lud ili je meni još uvijek ona standardna verzija.

it's football day
Jesu da, kao što reče momak ispod/iznad za Unicredit, već duže vrijeme gledaju na to.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:39Nije jos,jos ne provjeravaju gdje im duznici trose novacVasilije je napisao/la: ↑18 jan 2023, 13:17Obično ne odobre kredit zbog konstantnih uplata (višemjesečnih, više puta mjesečno).Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 18:36Danas mi kolega isprica pricu kako su mu odbili kredit u banci jer je koristio on line kladionice.
U BiH je ista situacija,
Nisam siguran doduše za ostale banke, ali za Unicredit 100% znam.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Žestok ulični obračun dva kolosa: Vrag ušao u "muslimanskog vojnika", uništio je svog (ne)prijatelja.
Članak za Pulitzera. Svaka čast!
Članak za Pulitzera. Svaka čast!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sjajne vijesti
Gledao sam već par epizoda britanske verzije i mogu reći da je odličan format, nadam se da će zaživjeti i ovdje

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je hrvatska Potjera dobra toliko je srpska losa, totalno promasena poenta, usporeno skroz, male pare, voditelj bez karizme, prestrog za ono kako je kviz zamisljen, lovci (tragaci lol) takodjer, a i malo su sumnjivi, djeluje namjesteno, rijetko daju pojasnjenje za odgovore za razliku od hrvatskih lovaca za koje se vidi da su znalci
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.