FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 17 jan 2023, 11:08

Velika greska Gladbacha. Umjesto da grade dobre odnose sa gigantom poput FCBa oni ovako.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 17 jan 2023, 11:39

Nikakva greska.
Oderace ih maksimalno za igraca kojem je preostalo 6 mjeseci ugovora.
Na kraju ce im isplatiti 10 mil.
Briljantan posao Gladbacha.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jan 2023, 11:46

Lenaa je napisao/la:
17 jan 2023, 11:39
Nikakva greska.
Oderace ih maksimalno za igraca kojem je preostalo 6 mjeseci ugovora.
Na kraju ce im isplatiti 10 mil.
Briljantan posao Gladbacha.
I ja gledam što se ljudi toliko ljute na Gladbach. Samo maksimalno koriste priliku koja im se ukazala. Ako se na koga trebaju ljutiti onda je to Neuer aka Hermann Meier.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 17 jan 2023, 13:03

slika

Mir BuBi !
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2023, 13:22

Magarce ih itekako a ovim nasim gori pod nogama jer ih je Julian pritisnuo i trazi pod hitno golmana a Gladbach to obilato koristi.
Mozda im se cak i malo svete za Arpa i Sinana Kurta kojeg su im uzeli a u koje su polagali velike nade.

Na kraju ce vrlo vjerovatno pristati na veci iznos iako bi najidealniji scenario bio da Sommera uzmu besplatno na ljeto a sada nastave sa Ulreichom ili pak dovedu golmana koji ce pokriti poziciju do kraja sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 17 jan 2023, 13:41

Saurman je napisao/la:
17 jan 2023, 08:50
Čuj odbili 8 mil +1 mil za lika u 34 godini i par mjeseci ugovora i ovo je previše.Koriste situaciju i ucjenjuju Bayern treba ih momentalno odyebati i okrenuti se drugim opcijama.
Brazzo se glupira. Moze se naci neki drugi golman realno.

Od ovog djeda treba odustati. Radije cu Ulreicha trpiti.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 jan 2023, 14:03

@Omerbavarac

Nema Arp nikakve veze sa gladbachom, on je hsv i da je ostao kod nas moguće bi napravio bolju karijeru. Ali, za dvije godine digao je dvaput po 5 milki plaće + handgeld kod dolaska, mnogi tolko ne zarade cijelu karijeru.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2023, 14:50

ledar je napisao/la:
17 jan 2023, 14:03
@Omerbavarac

Nema Arp nikakve veze sa gladbachom, on je hsv i da je ostao kod nas moguće bi napravio bolju karijeru. Ali, za dvije godine digao je dvaput po 5 milki plaće + handgeld kod dolaska, mnogi tolko ne zarade cijelu karijeru.
Ma naravno, ja sam polupao loncice.😁

Kada smo kod Arpa, svakako da je mogao imati bolju karijeru da je ostao u HSV-u ali i njegova nezainteresovanost je kumovala stagnaciji u razvoju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 jan 2023, 16:02

Mislim da ne treba mladom igraču odmah dat velke pare jer se izgubi motiv, oni moraju bit željni igre, gladni dokazivanja. Najgore je kad imaju pare u džepu i misle "okej, sad langsam, nikud mi se ne žuri..." . Al opet, danas svi još od puberteta jure za parama i to je vrag.

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 17 jan 2023, 18:46

Kejn je odlucio da nece produziti dogovor sa Totenhemom i zatrazio da bude prodan nakon ove sezone.Klub nece da mu stane na put , zato sto mu ugovor istice sledece sezone.
Uzeti Sommer-a sad, desnog beka i sve pare na Kejn.Momak je stvarno world class napadac , kad dodas na sve to ko ce da igra iza njega , njemu je 10/10 Bayern.Jedini problem su Chelsea i United , ali trebas biti lud da izabares bilo kog osim Bayern-a.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 17 jan 2023, 19:47

inSane10 je napisao/la:
17 jan 2023, 18:46
Kejn je odlucio da nece produziti dogovor sa Totenhemom i zatrazio da bude prodan nakon ove sezone.Klub nece da mu stane na put , zato sto mu ugovor istice sledece sezone.
Uzeti Sommer-a sad, desnog beka i sve pare na Kejn.Momak je stvarno world class napadac , kad dodas na sve to ko ce da igra iza njega , njemu je 10/10 Bayern.Jedini problem su Chelsea i United , ali trebas biti lud da izabares bilo kog osim Bayern-a.
Pretpostavljam da je ovo izvor informacije:
(🟢) RE: Harry Kane leaving in the summer:

Spurs won’t block a third attempt from Kane to leave and Harry isn’t engaging in talks about renewing.

“He’ll be sold. The economics of keeping him are not feasible. 80 mill lost plus 14 mill wages for one season isn’t happening.”
#THFC
@pokeefe1
Paul O Keefe, ne znam koji je tier izvora on.
Nekako mi je to sve šubheli što bi se reklo, dok Pletti, Orni ili Romano ne objave :D

No svakako da treba ići po Harrya, Utd mi je najveći rival u tom smislu. Dižu se, vjerovatno će igrati LP, a i 9ka će im biti prioritet za ljeto. Englez, rekord Shearera, imaju veliki tas na svojoj vagi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 17 jan 2023, 20:02

Nemoj Engleza bgti kod nas. Radije bi da zaganjamo Havertza, Chelsea ce ga prodati svakako. Nego, prica se da bi Pavard mogao ici. Dugo precjenjeniji igrac nije igrao kod nas. Barka ga zeli.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 17 jan 2023, 20:13

Beko023 je napisao/la:
17 jan 2023, 20:02
Nemoj Engleza bgti kod nas. Radije bi da zaganjamo Havertza, Chelsea ce ga prodati svakako. Nego, prica se da bi Pavard mogao ici. Dugo precjenjeniji igrac nije igrao kod nas. Barka ga zeli.
Harry bi nakon Manea bio statement transfer za klub. Najbolji englez u dresu najvećeg njemačkog kluba.

Havertz nije nemoguća opcija ukoliko situacija sa Harryem bude drugačija. Pletti je prije nekoliko mjeseci spominjao da se Bayern raspitivao za njega kod agenta, agencija Roof koja predstavlja Manea, Gnabrya, Laimera. Tada je bio negativan odgovor, no Pletti je govorio da treba gledati tu situaciju, Kaija su napustili saigrači iz repke Rüdiger i Werner. To bi moglo uticati da promjeni mišljenje.

Sa Pavardom će se vjerovatno razgovarati još, no i dalje je ta njegove želja da bude vođa odbrane, štoper, što trenutno nije moguće kod nas. Upa, De Ligt i Lucas koji će se produžiti su ispred, tu nema šanse. Realno je da ode uz naknadu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 jan 2023, 20:53

Kane bi bio teški fail u Bayernu, ne kontam što forsiraju taj transfer toliko. Govorio sam za Manea da je alibi transfer i da nije to to a ovdje su me neki napadali kao ima on još 2-3 vrhunske sezone :urnebes:
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 18 jan 2023, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2023, 21:17

Bayernu treba broj 9 a trenutno pored Kanea nema tog igraca a da je iole dostupan.

Havertz nije devetka i nikada to nije ni bio, samo je forsiran na toj poziciji zato i jeste usporio svoj razvoj.

Firmino je opcija ali je vec u godinama i nije nivo koji je Bayernu potreban. U tom slučaju, Moting moze slobodno produziti svoj ugovor.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 17 jan 2023, 21:41

Victor Osimhen :ljepota:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2023, 22:47

Kao što reče Omer nama Havertz nije potreban is prostog razloga što nije napadač.I ja mislim da je u ovom trenutku bolja opcija Osimhen od Kanea.Ostalo mu je dvije godine ugovora moglo bi se pregovarati sa napolitancima 80+ mil možda uključiti i nekog igrača u transfer.Što se tiče Kane nekako mi miriše da će izabrati ostanak u Engleskoj a to su opcije Chelsea,Man Utd možda se uključi i New Castle sa nekom nemoralnom ponudom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 jan 2023, 01:52

Havertz nema sta traziti u ovom Bayernu, njegova pozicija je rezervisana za naseg majstora Jamala. A staviti Havertza na 9ku bi bio cirkus na kvadrat.

Spominje se Kobel kao nasljednik Neuera 2024te. Strasan golman.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 18 jan 2023, 02:09

Nama centarfor treba za LP, briga me za golmane vise, kao da oni prave razliku. Ako je odbrana prava, golman nema mnogo posla. Moze se i sa Ulreichom izgurati sezona, nije tolika krampa covjek.

Sa EMCM necemo uspjeti pokoriti Evropu, nije taj kalibar. Tel je neiskusan. Dosta je vise Bundeslige, komotno bih mogao odmarati 3 godine da je se ne uzme, uz kup eventualno. LP nama treba, vrijeme je da se dokazemo dodatno i da ova ekipa koja ima vjerovatno uz City najbolje igrace osvoji jos jedan trofej. Milan se mora i izjednaciti i prestici, a pobjeci se od Liverpoola na vjecnoj listi. Daleko smo veci klub od crvenih koji po 30 godina ne osvajaju ligu koju uzme i Lester i od rossonera koji su nebitan faktor u Evropi evo vec 15 godina. Ako se prodje PSG, sanse rastu drasticno. :thumbup:
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 jan 2023, 03:36

Naravno da golman pravi razliku, Curtois npr svojim odbranama u finalu donio Realu titulu. Nekad je i Manu pravio razliku...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.