FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Zanimljivo za Zakarica, jelde Sky 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pametno sto dovode igrace na pocetku priprema, a ne na kraju ko obicno. Za ovo upravi moram odat priznanje, sto jest jest
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne znam vjeruj, nisam još ništa lično oko njega, znam samo ovo oko pregovora, da ga bi dovesti kako pa lako ćemo za treningeSky9 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:49Imaš li kakve informacije, kakav je sa kilažom, koliko će mu biti potrebno da bude fit 100%?simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:47Odmorio bih ja još, al' kako kad ova mašina hoće da potpiše
Hajmo Zakara![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Da... Ma trebaju nam krila da gazimo sve redom haha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma on je igračina, tu se nema šta pričati. U paru sa Stojketom, ima da gaze...simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:59Ne znam vjeruj, nisam još ništa lično oko njega, znam samo ovo oko pregovora, da ga bi dovesti kako pa lako ćemo za treningeSky9 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:49Imaš li kakve informacije, kakav je sa kilažom, koliko će mu biti potrebno da bude fit 100%?simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:47
Odmorio bih ja još, al' kako kad ova mašina hoće da potpiše
Hajmo Zakara![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
A i Medulin bi im malo godio, jelde?
075 ❤
075 ❤
Jel Medulin sad u Hrvatskoj il u Sloveniji

Joj al jedan post prodrma temu, hajmo svi ko jedan, svi rukeee sviii
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
To ja onako naglas razmisljam i zelim, jer i prosle godine smo valjda u istom Medulinu bili. Insajderi to bolje znaju.

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tebi hvala za info u inbox, haj ja kontam poslao si i ostalima i šuti se sa razlogom, a i posao me melje brale zadnjih dana nemam kad...simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:39Stojan već duže vrijeme razgovara sa Goranom na temu Slobode i konstantno hvali nas kao navijače i Tuzlu kao grad, priča kako je lijepo primljen i usput hvali upravu. Uz sve to, veliki je prijatelj sa Goranom. A velike zasluge će ići i Nini (ako se ovo završi), jer ne žali novac iz svog džepa da dovede ovu mašinu.
Jest lijepo odmorit' glavu 2 3 dana, tačno je ovaj forum potežak nekad
ZaBoljuSlobodu, trebao si ljudima prenijeti za Pervana dok sam bio na mini godišnjem![]()
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ma najspremniji smo bili kad smo na Zlaci se pripremali, sjecam se prvi tim u hotelu Zlaca a mi pioniri, kadeti, juniori u villi Sensi, ko je villu Sensi prezivio taj je i mogo igrac postat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ne znam Jel bi imao prvo nastupa u Kupu ako da, onda nam već sad cestitam osvajanje kupa, nek uprava ganja licencu za Evropu !simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:39Stojan već duže vrijeme razgovara sa Goranom na temu Slobode i konstantno hvali nas kao navijače i Tuzlu kao grad, priča kako je lijepo primljen i usput hvali upravu. Uz sve to, veliki je prijatelj sa Goranom. A velike zasluge će ići i Nini (ako se ovo završi), jer ne žali novac iz svog džepa da dovede ovu mašinu.
ZaBoljuSlobodu, trebao si ljudima prenijeti za Pervana dok sam bio na mini godišnjem![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zakaric ako bi dosao ne bi imao pravo,Pervan isto nemasamirr je napisao/la: ↑17 jan 2023, 04:33Ne znam Jel bi imao prvo nastupa u Kupu ako da, onda nam već sad cestitam osvajanje kupa, nek uprava ganja licencu za Evropu !simonknows je napisao/la: ↑16 jan 2023, 22:39Stojan već duže vrijeme razgovara sa Goranom na temu Slobode i konstantno hvali nas kao navijače i Tuzlu kao grad, priča kako je lijepo primljen i usput hvali upravu. Uz sve to, veliki je prijatelj sa Goranom. A velike zasluge će ići i Nini (ako se ovo završi), jer ne žali novac iz svog džepa da dovede ovu mašinu.

-
- Kontakt:
Samo Šubert ima pravo igranja u Kupu od novih pojačanja, ali ako nastavimo sa trendom produženja saradnje što prije nije bio slučaj i sva pojačanja sačuvamo za novu sezonu, sljedeće se možemo rokati sa svima 

Nadam se da ce to uraditi na kraju prelaznog roka za sve nove igrace zajedno.klasik je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:38Vala i ova predstavljanja igraca, ulozi 100 KM, odvedi ga u kucu sporta, odvedi ga bilo gdje gdje ima grb Slobode, nek neko profi slika, uradi 20 sekundi videa gdje on pozdravlja navijace bla bla, ima aktivan instagram profil nek igrac uzme mobitel i snimi stori sa sluzbenog profila, toliko tih gluposti ima da odradis da to izgleda iole ozbiljno.
Ne razumijem smajlije na temi.
Mi smo pretposljednja ekipa lige, na jednom od dva mjesta za ispadanje. Sa novajlijama koji nemaju pravo nastupa u kupu nemamo ni tu sta traziti.
Mi smo pretposljednja ekipa lige, na jednom od dva mjesta za ispadanje. Sa novajlijama koji nemaju pravo nastupa u kupu nemamo ni tu sta traziti.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Vruće je za ove januarske dane 
Sky trebat će mi one simpatične zastavice još malo, nek' ti to pri ruci bude

Sky trebat će mi one simpatične zastavice još malo, nek' ti to pri ruci bude

Šaljem u pp, zovi samo zovi...simonknows je napisao/la: ↑17 jan 2023, 20:23Vruće je za ove januarske dane
Sky trebat će mi one simpatične zastavice još malo, nek' ti to pri ruci bude![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sa istim trenerom koji nas je tu doveo, ako smijem dodati. Ne razumijem ni ja optimizam, a najradije bi da iz kupa odmah ispadnemo kako bi pokusali spasiti zivu glavu u prvenstvu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.