a jbg, Denver nije imao bolju opciju, da ga nisu produzilu koga bi potpisali?nisu imali para svakako... u tom ga i povreda sjebala da brze napreduje, ali svakako ako se osvoji prsten u narednih par godina, dok je core tu, ugovor ce biti najmanji problem. u najgorem slucaju, naci ce se neki trade ako ne obnovi povredu, **** ga i to sto je trenutno 3a opcija tek u napadu, vjerujem da bi u slabijoj ekioi dosta bolje napadacki izgledao..sto me raduje, mali Watson pokazuje dobee igre u razvojnoj, pa i da nedo Bog obnovi povredu imas dva korisna igraca u Braunu i Watsona da ih gurnes u vatru.Mamba24 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 01:25Ovo je tako žalosno kad skontaš da je riječ o igraču koji ima max ugovorJHam je napisao/la: ↑15 jan 2023, 23:32popravio popravio, ima tu jos bruku da se radi ali i ofanzivu i defanzivu je nasao svoje mjesto u ekipi, sazrijeva iz utakmice u utakmicu, duzinom pomaze pri branjenju prostora a cak i na obrucu ima nekad solidnih poteza odbrambenih, nisu bzvze ta petorka Murray, KCP, Gordon, Porter i Jokic jedna od boljih defanzivnih u clutchu. Malo je igraca u ligi koji mogu igrati ekstra odbranu na igracu, ono sto i Denveru i Jokicu ide od ruke je branjenje prostora, a tu vec "duzina" igraca igra veliku ulogu. opet, to je moje misljenje ne ocekujem da se svi slazu. samo nek ovako nastave, polako popravljaju minuse koje imaju i ostanu zdravi, trener je najveci problem ekipe ako svi budu zdravi, i backup C, al to u PO nece igrati veliku ulogu jer Jokic moze i 40min igrati ako treba. Da bi nam valjao neko tipa Plumlee, to svakako, a najveca rupa u odbrani u ekipi je vjerovatno Bones ali sta ocekivati od igraca druge godine koji je verzija Jordana Clarksonababoedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 22:55Porter se sve osim popravio u odbrani, momak ima jedan od najgorih defanzivnih rejtinga u ligi, ne može stolicu sačuvati u odbrani, Gordon je ok![]()
opet kazem, po meni je trener najveci problem pored zdravlja koje moze sjebati svaku ekipu...fino je to kad ekipa igra ko sto sad igra, ali kad dodje PO, kad se vrati Green, kako ce Malone reagovati na neke slabije partije Gordona i Portera koji jos trebaju da se pokazu u PO..a ova sezona im je vjerovatno najbolja za dubok PO, pogotovo sto Brown ima PO na 6mil sto ce sigurno odbiti a Denver nema para za vece ugovore, mislim oko 10 da mu mogu ponuditi a lik je legao ekipi ko budali samar