Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ta stranica je teška prevara, možda zato 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Marsal
- Kontakt:
Krofna marka sad, ja kad sam išao u školu gađali se krofnama ko kamenjem i grudvama kad padne snijeg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Misliš na AliExpress ? Preko 50 stvari sam naručio , od 2 KM do 800 KM sve je sitglo bez ikakvih problema , sve je bilo kako je napisano .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Pa dobro, to je više do korisnika na stranici nego do same stranice. Jer vidio sam da je dosta ljudi bilo prevareno. Valjda kako kome grah padne.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:43Misliš na AliExpress ? Preko 50 stvari sam naručio , od 2 KM do 800 KM sve je sitglo bez ikakvih problema , sve je bilo kako je napisano .
I am not yet born; O hear me.
Takodjer narucio pun **** stvari, nikad problema dosad evoBundesliga je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:53Pa dobro, to je više do korisnika na stranici nego do same stranice. Jer vidio sam da je dosta ljudi bilo prevareno. Valjda kako kome grah padne.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:43Misliš na AliExpress ? Preko 50 stvari sam naručio , od 2 KM do 800 KM sve je sitglo bez ikakvih problema , sve je bilo kako je napisano .

Cuj kako hladno aliexpress prevara i to teska
Kao da je nekakva stranica na sponzorisanom na fb i insta

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Naravno, nisam ni sekunde sumnjao ko stoji iza ovog. Danas su kozojebi neke plakate ljepili po Sarajevu, nešto u fazonu kako su ovi iz trojke poput Abdića.Epidaurus je napisao/la: ↑16 jan 2023, 01:30Zna se kome je trenutno prpa pa se koristi svim metodama u cilju da zakuhava i sigurnosu situaciju u Sarajevu prikaze losom.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jan 2023, 01:24Godinama se u Sarajevu nije čulo ni za kakav nacionalistički incident a evo sad ih se nakupila već 3 za pola mjeseca. Sumnjivo da bog kaže
Izgleda posljednji trzaji hudnjaka...
it's football day
Mrvica je razlike izmedju bosnjacke i recimo srpske politicke scene, a do prije samo godinu je to bilo nebo i zemlja. Stanje uma - kosovski boj. Od stranih placenika, ambasada, izdajnika, antizapadne histerije - hoce da nas zature, do zastrasujuce ogromnog broja twiter radikala. Kolektivno politicko ludilo.
Pa nista to ne cudi. Ova gamad sto je 30 godina bila u vlasti napokon ispada i sad im je radikalizacija i sirenje ludila jedina preostala opcija.Kajzer10 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 18:05Mrvica je razlike izmedju bosnjacke i recimo srpske politicke scene, a do prije samo godinu je to bilo nebo i zemlja. Stanje uma - kosovski boj. Od stranih placenika, ambasada, izdajnika, antizapadne histerije - hoce da nas zature, do zastrasujuce ogromnog broja twiter radikala. Kolektivno politicko ludilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je bilo ovo s Brajlovicem
Nisam upratio
Nisam upratio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Valjda napravio svinjske cevape da se oni osjecaju k'o kod kuce, to je zadnje sto sam procito
-
- Kontakt:
Ima li netko ovdje da je upućen u postupak prikupljanja dozvola i sve što treba da bi se krenulo sa gradnjom kuće?
Okvirno koliko bi to para bilo i tako neke stvari
Okvirno koliko bi to para bilo i tako neke stvari
Koja stranica?Kajzer10 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 20:37Pa sta ja napisa gore.
Upratite ko je plasirao tu pricu i zasto je plasirana. Jako sumnjiva ekipa.
hint: pinovana objava na doticnoj stranici.
Jednog od ovih što je tuko beograđane hladno znam, doduše čuo sam da se bio predozirao al evo izgleda da nije 
-
- Kontakt:
čovik je obolija, obolija je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.