Vidis nisam razmisljao o Brazilcima i njihovim godinama.
Ima smisla jer ih je dosta koji navodno kao mlađi debituju i grohnu tamo u 29-30-im
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vidis nisam razmisljao o Brazilcima i njihovim godinama.
Nisam mislio bukvalno pretjerujem namjerno.Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:0615? Daj bar 5 da vidimo kakav je to materijal.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 14:55Cega se imam stidjeti?
Abramovic je samo prvi uletio kroz vrata nista drugo.
Previse je fudbal popularan i previse je para u njemu da se ne ukljuce Arapi Ameri ovi oni kad tad bi se to desilo.
A ovo trosenje ce se vratiti na ljeto imamo jedno 15 igraca koje mozemo i moramo prodati...
Cuj Anella nudili mu 35 40 pa toliko sad neki malo jaci mladi igrac hoce kad odigra 5 utakmica za prvi tim...
Imate i video Romana covjek fino objasnio sto sam ja pricao da su nam povrede Sterling i Pulisica promijenili situaciju oko Mudryka.
Prije tih povreda nismo spremni bili pratiti Arsenal.
Ovo sve zajedno nekih 100-120 miliona da u kompletu prodaš.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:22Nisam mislio bukvalno pretjerujem namjerno.Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:0615? Daj bar 5 da vidimo kakav je to materijal.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 14:55Cega se imam stidjeti?
Abramovic je samo prvi uletio kroz vrata nista drugo.
Previse je fudbal popularan i previse je para u njemu da se ne ukljuce Arapi Ameri ovi oni kad tad bi se to desilo.
A ovo trosenje ce se vratiti na ljeto imamo jedno 15 igraca koje mozemo i moramo prodati...
Cuj Anella nudili mu 35 40 pa toliko sad neki malo jaci mladi igrac hoce kad odigra 5 utakmica za prvi tim...
Imate i video Romana covjek fino objasnio sto sam ja pricao da su nam povrede Sterling i Pulisica promijenili situaciju oko Mudryka.
Prije tih povreda nismo spremni bili pratiti Arsenal.
Lukaku (20 miliona max, i to ako dobijete nogom u zicagu da se udarate), Hudson odoi (i za njega otprilike nekih 10-15 miliona) vjerovatno nece imati mjesta u ekipi a hoce ga bruku timova iz Njemacke.
Hakim i Pulisic. (40 za obojicu max)
Havertzu se isto trese mjesto u ekipi mada vidjet cemo sa njim.
Kanteu se smanjuje plata dok Jorginhova skroz ide sa knjiga jer vejrovatno nece dobiti novi ugovor. (Čini se debelo u silaznoj putanji, povrede, koliko za njega, nije više top roba, 31 godina, 20 u vrh glave).
Aube cemo se rijesiti itd da ne idem dalje. (Za njega nećete dobiti ništa).
Na stranu sto bi i Koulibaly mogao otici ako se ne popravi s obzirom da malac od 21 godinu bolje izgleda u prvom startu..
I ovo su momci sa posudbe Colwill, Maatsen se vide u prvom timu ovo ostalo 50 50.
Fali i Bakayoko i jos nekih katastrofalnih likova...
Ethan Ampadu
Tino Anjorin
Nathan Baxter
Lucas Bergstrom
Levi Colwill
Jamie Cumming
Bryan Fiabema
Joe Haigh Midfield
Callum Hudson-Odoi
Henry Lawrence
Romelu Lukaku
Ian Maatsen
Sam McClelland
Malang Sarr
Xavier Simons
Gabriel Slonina
Dujon Sterling
Harvey Vale
Ethan Wady
Jayden Wareham
Ima Celzi skarta vise nego sve ostale top ekipe zajedno dosta se fulalo godinama...
Nece se iste cifre uzeti naravno ali moze se ovdje skupiti kesa.
Ne racunam neke divlje prodaje ako se dese vidjet cemo..
Svi klubovi znaju da Chelseaju ne trebaju ti igrači i da ih MORAJU skinut sa knjiga, takve ponude će i bit.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:29Pa eto nek neko da 30 milki za Luakua mislim da se moze vise uzeti ali eto.
Milan godinama kruzi oko Hakima odbijali smo vise ponuda oko 30 35 tako da i tu cifra ide.
Pulisic 35 40 isto.
Koulibaly nek je 20 eto.
Hudson Podoi ne znam sada cijenu pala je u odnosu na onih 40 sto je Bayern nudio ali ne vjerujem ispod 25.
Da ne idem dalje ovdje vec imas cifru koju spominjes a uzimam bas male brojke.
Da ne spominjem koliko ce se wage bill smanjiti.
U ovakvom trzistu prosjecan igrac je 50 milki...
Pa nek budu uz ostale prodaje sitne kojih cemo imati more moze se skupiti kesa.Marsal je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:31Svi klubovi znaju da Chelseaju ne trebaju ti igrači i da ih MORAJU skinut sa knjiga, takve ponude će i bit.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:29Pa eto nek neko da 30 milki za Luakua mislim da se moze vise uzeti ali eto.
Milan godinama kruzi oko Hakima odbijali smo vise ponuda oko 30 35 tako da i tu cifra ide.
Pulisic 35 40 isto.
Koulibaly nek je 20 eto.
Hudson Podoi ne znam sada cijenu pala je u odnosu na onih 40 sto je Bayern nudio ali ne vjerujem ispod 25.
Da ne idem dalje ovdje vec imas cifru koju spominjes a uzimam bas male brojke.
Da ne spominjem koliko ce se wage bill smanjiti.
U ovakvom trzistu prosjecan igrac je 50 milki...
Ma neke ne možeš ni džabe otjerati, a još da ti neko da neku lovu za njih.cala je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:48Rjesavanje skarta ide dosta teze nego sto se misli. Arsenal i United su to pokazali zadnjih godina dok se rjesavalo svega onog sto se nakupilo godinama ranije. Naravno, uvijek moze klub na svoju stetu raskidati ugovore i isplacivati naknade ali to je vec nepozeljni ekstrem. Uglavnom to budu posudbe gdje maticni klup opet pokriva dio plate, a nema nikakve garancije da ce igraca otkupiti klub u koji ode.
Chelsea ako misli rasprodati 10ak igraca za jedan prelazni rok, vrlo brzo ce vidjeti da to i ne ide bas tako lako.
Od svih Brazilaca, to izgleda ne važi samo za ovih nekoliko što dominiraju sa 30+. Silva je najbolji primjer, Dani Alves, Markinjos je na dobrom putu i Fernandinho je također bio dobar u svojim 30im. Nevezano naravno kad su debitovali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:12Vidis nisam razmisljao o Brazilcima i njihovim godinama.
Ima smisla jer ih je dosta koji navodno kao mlađi debituju i grohnu tamo u 29-30-im
Arsenal je favorit trenutno poslije ovog vikenda
Nisu, wade. To su dobri arapi.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 17:35Jel ovo i Liverpool dobija vlasnike koji krse ljudska prava?
NA vrijeme smo se kurcili sa transferima bice gusto sljedece sezone.
Bas. Liverpool je stizao 15b a ispustio 13b tako da je ovih 8b prednosti neznatna razlika uzimajuci u obzir i medjusobne susrete koji se moraju odigrati.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 8 gostiju.