FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mislim da ce Musa igrati. bolje gurati Mulalic nek igra. ako bude dosao Franics treba Ikica prodati. Avramovski ce sigurno imati neki povreda.
- Shategabri
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam koliko je dobra ideja prodati najboljeg strijelca ekipe kao i najboljeg asistenta (tu dijeli mjesto sa par igrača).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da govori za Ikica?Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 11:22Pa nisu ga oni ni prodali bio im posuđen jel. Ovaj Brazilac.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
E to je onda drugoJavierBosnia je napisao/la: ↑16 jan 2023, 11:23Mislim da govori za Ikica?Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 11:22Pa nisu ga oni ni prodali bio im posuđen jel. Ovaj Brazilac.

Nego se pričalo dovodimo po Žalgirisa.
Koševo Zapad
Nadam se da imaju neki plan sto se tice ovih stranaca, imas ih par koji su tu da bukvalno moraju igrat. Renan ce sigurno igrat, na krilu ces imas il Francisa il Ikica, u sredini se Cirjak fino pokazao momak, Musa na beku svakako ma da i ima ko da ga korektno rotira, i onda Ilija koji ce najvjerovatnije da se ustali u prvih 11, i ostane tu jos Avram.
Ma da ovako nije to ni nemoguce iskombinovat ako ce oni to znat dogovorit sa igracima, ili ako ce se eventualno prodat neko al kolko vidim ne prica niko nista o tome.
Ma da ovako nije to ni nemoguce iskombinovat ako ce oni to znat dogovorit sa igracima, ili ako ce se eventualno prodat neko al kolko vidim ne prica niko nista o tome.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma dovesti dobre stopere, kuca se gradi od temelja. Kad su ti stoperi losi, citava ekipa pati
- Shategabri
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:

nece doci Tatomirovic, dolazi drugi stoper koji je trebao u gruzijski Dinamo Batumi ali izgleda da se nisu dogovorili...
Kako ovo dobro izgleda, definitivno se treba odraditi ova bordo podloga...
-
- Kontakt:
8:10 Jel suplja ovo?
Prvi put cujem ne znam je li iko upucen u to
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Mislim da nije ,gledao sam baš one slike sa treninga ,on je u patikama jedini,vjerovatno trckara pomalo ili tako nešto,mislim da ne radi kao ostali igraci zbog tog detalja.Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 11:39Jel se oporavio Aničić?
Hoće li moći bar 2 minute ovaj put?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Ma suplja 100%, navijaci se nikad ne bi mijesali u rad kluba na taj nacin, da kazu "dovedi tog i tog". Nikad se nije desilo i nece se nikad ni desit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Teško prije marta, aprila...miky_hz je napisao/la: ↑16 jan 2023, 12:32Mislim da nije ,gledao sam baš one slike sa treninga ,on je u patikama jedini,vjerovatno trckara pomalo ili tako nešto,mislim da ne radi kao ostali igraci zbog tog detalja.Shategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 11:39Jel se oporavio Aničić?
Hoće li moći bar 2 minute ovaj put?
- Shategabri
- Kontakt:
Radović danas potpisujeShategabri je napisao/la: ↑16 jan 2023, 13:09Znači još nam fali bar jedan stoper, a bogme i lijevi bek.
-
- Kontakt:
Naravno da je suplja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, budzak, Dave, mosarajvosa83, propoklopac, Proximic, samoFKS, supervizor, Tarapi, Turo i 63 gosta.