Common Arteta W

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Common Arteta W
Prevelika je bodovna razlika. Gotovo je ovo, Arsenal je novi prvak.
8. bodova je razlika, ali nikada ne treba otpisivati City, Guardiolu.
Ornstein skoro prozvao ovaj AbsoluteChelsea jer su objavili neki fake news i oznacili njega kao izvorwadethegreat je napisao/la: ↑16 jan 2023, 00:12
Kome treba platiti da ode?
Arsenal uzima titulu ja davno najavio ozbiljniji od Citija.
Ma trolaju ljudi po forumu. Ne da nije puno nego je Siti i dalje favorit
Kola su se okrenula, gledajuci teren a i tabelu Arsenal je favorit. +8 i mnogo bolja igra, ne mozes prebacivati vise na City.
Tradicionalno nas resetaju, ali balans odnosa se promijenio. Pravila koja su prije vazila za Arsenal vise ne vaze ove sezone.. za sada..
FOOTBALL INSIDER javlja da je Liverpool spreman pustiti Nabyja Keitu da na ljeto kao slobodan igrač napusti klub. Bivši nogometaš RB Leipziga je u Englesku stigao u ljeto 2018. godine za 60 milijuna eura odštete i od tad se nije uspio nametnuti kao prvotimac, ali ni kao ozbiljna opcija s klupe.
Jedna povreda Parteya, Xhake, Sake, Gabriela i mi smo 40% slabija ekipa, a u slucaju Parteya nekih 60% bez pretjerivanja.
jose je napisao/la: ↑16 jan 2023, 10:54Naravno da nije sve gotovo što se tiče titule, ali trenutno gledajući situaciju nijedan Arsenalov navijač ne bi bio zadovoljan drugim mjestom na kraju sezone (što bi vjerujem objeručke prihvatio prije početka prvenstva).
Imaju sve u svojim rukama: bodovnu prednost, zaobilaze ih povrede, ne igraju Evropu i, što je najvažnije, dobro igraju. Dakle nisu to neke nategnute pobjede, nego pucaju od samopouzdanja.
Po meni, nakon odigranih pola utakmica, definitivno prvi favoriti za titulu.
Mislim da će i Pep u neka doba zaostati dovoljno bodova da će sve snage prebaciti na još jedan pokušaj osvajanja Lige prvaka, jer je shvatio da je gotovo nemoguće punom snagom ići i na EPL i na LP (da ne govorimo da se bakće i svim ovim kupovima, u kojima često troši igrače iz najjačeg sastava).
Manchester United je sad u jednom nizu, pa se čini da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Ali mislim da će taj niz uskoro biti prekinut, a kad nastupi jedan poraz, odmah ih se zareda nekoliko. I Solšer je imao niz od 12 utakmica bez poraza kad je došao, a onda kad je prestao honeymoon do kraja sezone imao samo dvije pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.