Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko sto u mene komsija Dzigi voli reci, bolje kubik sljunka da su iskipali na centru nego njega sto su ubacili
Prije da je do godina, bratu je minimakno 34. Lik sa “17” godina bio najbolji igrac belgijske lige, tim ritmom je trebo bit bar ko debeli ronaldo. Dovoljno je svakako vidjeti slike kad je igrao u mladjim ekipama, ok biti veci razvijeniji ali 30 cm veci i 30 kg tezi, takvu nadmoc nije imao ni lebron nad svojim vesnjacimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:53Nagli rast dok je bio manji mu sada dolazi na naplatu. Poceo se on raspadati 21/22 u Chelsea-u.
I ja sam tako mislio ali rodjen je u Antwerpu.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jan 2023, 15:27Prije da je do godina, bratu je minimakno 34. Lik sa “17” godina bio najbolji igrac belgijske lige, tim ritmom je trebo bit bar ko debeli ronaldo. Dovoljno je svakako vidjeti slike kad je igrao u mladjim ekipama, ok biti veci razvijeniji ali 30 cm veci i 30 kg tezi, takvu nadmoc nije imao ni lebron nad svojim vesnjacimaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 jan 2023, 14:53Nagli rast dok je bio manji mu sada dolazi na naplatu. Poceo se on raspadati 21/22 u Chelsea-u.
Mislim da je ovo samo prolazna faza koja ce njemu za sedmicu proci. Normalno je potpuno. Meni je djelovao potpuno otsutno i dekoncentrisano. To je sve. Nista strasno. Mozda je i Amra vec u bolnici, ili je pred samim krajem trudnoce pa su covjeku misli na sto strana. Desava se svakome.
Ma ja, do jučer je bilo - babuka, nikad bolji, može on igrat do 50. godine. Jučer ga na poluvremenu šalju u penziju.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], signalidunapark, Venom i 40 gostiju.