Nek stave Tatomirovića za SDa, sigurno bi doveo boljeg trenera nego ovi do sad

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa dobro nije cudno sto je u Sarajevu, cesto posjecuje gradMortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2023, 22:07Taj lik kupi informacije sa ovog foruma, makar je tako prije bilo. Tatko je u gradu već danima, vjerovatno i ima neke istinekeli je napisao/la: ↑15 jan 2023, 22:00Dobar izvor informacija bašNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jan 2023, 21:56
Tako je objavio Valter Hordas na fb![]()
Pozdravljam svakakoDobit cemo sigurno lidera na terenu i u svlacionici.Samo se nadam da moze dobiti nase papire a ne bi trebao biti problem
Razumijem tvoju tacku gledista i ona ima smisla ako se gleda iskljucivo statistika. Cinjenica je da Santos ima losu zavrsnicu, jer da je malo bolji u tome imao bi po 7-8 i golova i asistencija.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:51Adnan Dzafic je u prosloj sezoni za Tuzlu postigai vise golova (12) nego gospodin Santos u citavoj svojoj karijeri (10). Jedan je domaci igrac, drugi je stranac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55
Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog Dzafica
Santos je trenutno na 2 gola i 1 asistencija, bas kao i Dzafic, s tim da je cak Santos jedan od ova 2 dao iz penala. Santos ima i duplo vise minuta od Dzafe
Amoah ima 4 gola i 1 asistenciju, a Ikić ima 5 golova i 2 asistencije.
Jesu li bas krila Zelje toliko bolja, kvalitetnija, efikasnija? Mozda nekome da, ali podaci i ne govore tako![]()
Razumijemo se u potpunosti i ti i ja smo u pravu zavisi sa kojeg aspekta posmatramo stvari. I ja sam se čudio kako to da Željo bez para pokupi pa možda i dvojicu ako ne najkvalitetnijih onda među kvalitetnijim krilima lige, a znali smo da će napustiti Rudar zbog ispadanja u niži rang.vedinjo98 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 22:25
Razumijem tvoju tacku gledista i ona ima smisla ako se gleda iskljucivo statistika. Cinjenica je da Santos ima losu zavrsnicu, jer da je malo bolji u tome imao bi po 7-8 i golova i asistencija.
Kazu statistika ne laze, ali zato ne moze ni vid da nas laze. Santos je u 90% tekmi ove jeseni bio odlican. Skoro svaki prodor bez problema prolazi protivnicke igrace, koji mu nista nisu mogli. Sto kazu ljudi, konstantna opasnost po gol svih 90 minuta.
Tako da ja tebi postavljam pitanje. Da li bi imao u ekipi Santosa ili Dzafica sa 2 gola i asistencijom? Cak i da su hipotetski istih godina, opet ne bi trebalo biti dileme spram cjelokupnog uticaja na terenu.
Sto se tice Amoaha i Ikica, tu nije tolika razlika, samo sto treba uzeti u obzir to Amoah nije igrao prvih par kola. Kako god, jos uvijek mi nije jasno kako nijedan drugi klub u ligi nije uspio dovesti ni Amoaha ni Santosa, pa na kraju zavrsise kod kona?
Mi smo njega skautirali 2 godine, nije bilo potrebe za probom.
Kako ce i proci kad vidiš da su svi yebeni
Gledao Hadzija koliko i kako se ugraditi, yebem ga celava. Upisa Rashid-aga minute za FKS ni kriv ni dužan, a ni fudbaler.
Ne.
ahaJavierBosnia je napisao/la: ↑16 jan 2023, 00:32Ne.
Ovo ce da bude moj prijedlog uredjenja, nista zvanicno jos, ali imam velika ocekivanja da bi to moglo ovako zavrsiti
Trenutno korisnika/ca: alacious, Dave, ErosViverosViv, Gomis99, kogmagie46, laznokrilo, MaroonBjelave, n0dix, napoleon72, NeSamSafetee, Noke995, samoFKS, tajsamja, Turo, zagorski i 55 gostiju.