Henryu neće niko halaliti preporuku za Lokongu, sam Lokonga nas koštao prošle godine LP, a ove sezone imao jednu tekmu ili dvije i u toj na Traffordu kriv za gol
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AshburtonG
- Kontakt:
Lako je bit kapetan poslije bitke. Mislim da je Arteta imao podrsku max 20% navijaca, nakon katastrofalnih perioda i jos katastrofalnije igre. Prije ce bit da je on imao srecu sto ga se istrpilo, jer bi mu nakon onakvih partije sljedeca destinacija bio Slaven iz Zivinica.
- Marsal
- Kontakt:
Ja se sjećam da sam u jednom trenutku napisao da je vrijeme za rastanak ili sam napisao ako ne pobijedi tu i tu utakmicu da je vrijeme. Ne sjećam se. Uglavnom nisam vidio da može napraviti ovo što sada pravi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Pa Arsenal bi bio četvrti prošle sezone u tom scenariju. 100% što se toga tiče.
Ma kakvi, nije ga ni 10% navijaca podrzavalo kad smo bili najgori. Njegova prva sezona je krenula sa 14 bodova u 14 utakmica, forma kluba koji se bori za opstanak pa je tek krenulo nakon Boxing day i pobjede nad Chelsea.AshburtonG je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:31Lako je bit kapetan poslije bitke. Mislim da je Arteta imao podrsku max 20% navijaca, nakon katastrofalnih perioda i jos katastrofalnije igre. Prije ce bit da je on imao srecu sto ga se istrpilo, jer bi mu nakon onakvih partije sljedeca destinacija bio Slaven iz Zivinica.
Realno Bega je bio no1 uz Artetu što se tiče topnika, anel i možda još neko.
Ono što smo gledali i statistika koja je davala do znanja da bi neko da utrošenim novcem imao bolje rezultate.
Ipak od pretprošle nove godine, ušao je u fin niz, zajebao je januar gdje nije dovedeno pojačanje pa se panično tražio Luiz iz Ville, i ta greška je skupo plaćena ne igranjem LP.
Ove sezone je totalno drugačije i nadam se da neće ponoviti istu grešku ma kako god imao disciplinovan pristup prema transferima.
Meni je ova igra koju Arteta forsira sad strašno dobra, sa time da bih volio da još malo budu direktniji po pitanju broja udaraca u okvir gola, build up je fenomenalan.
Ono što smo gledali i statistika koja je davala do znanja da bi neko da utrošenim novcem imao bolje rezultate.
Ipak od pretprošle nove godine, ušao je u fin niz, zajebao je januar gdje nije dovedeno pojačanje pa se panično tražio Luiz iz Ville, i ta greška je skupo plaćena ne igranjem LP.
Ove sezone je totalno drugačije i nadam se da neće ponoviti istu grešku ma kako god imao disciplinovan pristup prema transferima.
Meni je ova igra koju Arteta forsira sad strašno dobra, sa time da bih volio da još malo budu direktniji po pitanju broja udaraca u okvir gola, build up je fenomenalan.
Samo jos jedan u nizu koji dokazuje da treba istrpiti trenera. A u modernom fudbalu, svaki haman ima nekakvu viziju. Bez 3-4 godine strpljenja nema rezultata.
Apsolutno. Oni sto zele instant uspjeh, u 95% slucajeva ostanu popisani tipa PSG. Dzaba ti mrtva Ligue 1 kad LP nece vidit jos 50 godina ako ovako nastave
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato Todd zna sta radi.
Potterball ce zavladat evropom
Potterball ce zavladat evropom
Da je bilo koja druga liga ovo nenormalno pumpanje novca koje Chelsea radi bi se isplatilo. U nba to ipak nista ne znaci. Previse je kvaliteta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Hvala. Ide sad poraz od Uniteda. Nista od prvog na kraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tuga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Šteta. Bio bi gol sezone.
Jel ko preslušao izjavu Contea? U stilu ‘bili smo dobri, spasio ih Ramsejl igrač utakmice, zadovoljan sam igrom’ - karikiram.

Jel ko preslušao izjavu Contea? U stilu ‘bili smo dobri, spasio ih Ramsejl igrač utakmice, zadovoljan sam igrom’ - karikiram.

Arsenal have spent £346.92million since Arteta took over. Chelsea have now spent £421m this season
LOL
LOL
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cestitke Topnicima na tituli. Niko se tome nije nadao pa cak ni oni sami. Pozelio sam Arsenal u LP. A svi znamo sta to znaci u KO fazi.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal