Malo kome je Suljic odvratan kao meni, vjeruj mi, al da je ostvario karijeru, to mu niko ne moze osporit. Njegovo zalaganje ovdje je problem, dosao je u te godine gdje mu je svejedno jer zna da mu je poslije nas ili Tuzla ili kraj karijere, a vec ima love dovoljno, pa je boliqrac. S Hamzom je drugi problem, i kad se koristio u vrhu napada koristio se sa jednim (ili cak dva) prednja vezna, plus dva krila od kojih najmanje jedno igra suprotnom nogom, sto znaci da imas 4 igraca u istom prostoru koji ubise jedan drugog. Al nebitno i to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:47Suljić je jedan obični lijeni igrač koji je u karijeri postigao solidne uspjehe shodno odakle je krenuo, ali djaba kad se lik vuče ko slina po terenu uz dužno poštovanje prema onome što je on uspio u karijeri. Znaš i sam kad si ga pljuvao radi onog hodanja protiv Zrinjskog, e baš na takve slučajeve mislim, a i kasnije su se znali ponavljati.napoleon72 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:22Hajd nadji mi jedan post gdje je neko rekao "sta ce nam Santos i Amoah". Pa Hadzija se pljuvao danima jer njih nije doveo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55
Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog Dzafica
Previse se qrcis i pametujes svima. Eto nek si ti znalac. Pa Suljic ima karijeru i CV kakvu ovaj Kyeremeh za zivota nece ostvarit, i to u Madjarskoj i Sloveniji, koje su za litvansku ligu Primera. Pa je dosao ovdje i utopio se u sivilo, hoda po terenu, ne zivi mu se. Daj Boze da Kyeremeh i Renan budu ko Pires i Henry kod nas, samo kazem da igrace sa boljim CVem vec imamo u ekipi pa su pod losim trenerima bili katastrofa. Bas taj Suljic i Hamza su odlicno igrali za mnoogo jace ekipe nego sto je Zalgiris.
Hamza se užasno loše iskorištavao, da bi ga tek Obuća stavio na prirodnu poziciju gdje se osjetilo da je bolji, koliko - toliko. Realno mi smo imali neke napretke u igri kad je Obuća u onoj utakmici protiv Igmana stavio igrače na prirodnu poziciju, nije to nešto bajno bilo ali korektno i dovoljno za 3:1 pobjedu.
Valjda može i sad čičkovo bar na prirodne pozicije igrače stavljati pa da se bar individualno možemo “potuči” s ostalim timovima. Pogotovo preko krila gdje imaš Ziljkića i Kyeremeha koji nadam se da će pokazati formu iz Žalgirisa.
Naravno ovo je sve optimizam teški, ali jbg![]()
Moja poenta je da ovaj znalac sad pise "imamo Suljica i strasnog Dzafica", ismijava dva igraca koji su nama realno dosli sa strasnom karijerom (Suljic), odnosno sezonom iza sebe (Dzafic), a od obojice smo svi mnogo ocekivali. Kao i od Avrama, od Hamze, od Ikica, Cirjaka, Drobarova... Zar ne vidite da se dovode fkt odlicna imena al da, cim obuku nas dres, pretvore se u Huseinbasica i Melunovica? I sto da ocekujem drugacije od Kyeremeha i Renana, et zanemarimo da dolaze iz Litvanije, recimo da je litvanska liga Serija A, da su momci masine i ubice... I takve ih dajes u ruke Mirzi. Strasno. Mislim, yebe mi se, neko je u euforiji, neko ne, svako ima pravo na svoje misljenje. Al ne mogu ovog qrcenja, kao "nek vam valjaju Suljic i Dzafic", obojica realno imali bolju startnu poziciju nego Kyeremeh. Frajer dolazi u ligu i drzavu prvi put (igrao u Srbiji i to vrlo lose), ne zna atmosferu ovdje, ne zna.ligu, ne zna navijace, ne zna da ti u Banjoj Luci stoper nogu slomi a ne dobije ni zuti karton itd. A nek flopa u prve tri tekme, yebat ce se familija i njemu i onom ko ga je doveo ovdje.