FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve na minimalac i sve po učinku placati, nema rezultatat nema ni para, ima rezultata ima Bogme i dobrog bonusa.
Bravoo bravoo bravoo
Bravoo bravoo bravoo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑15 jan 2023, 15:46Po cemu je akademac bolji od momka koji ima toliko utakmica u ovoj ligi i osvojen kup ? Tako su isto govorili da je bolje Tarika Ramica gurnuti nego nekog dovoditi na zadnjeg veznog, a danas ga pola klubova iz Prve lige Federacije ne bi uzelo besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 15:28Ma mislim da je bilo boljih opcija od Radovica. Ako nista barem neki Akademac.
Zadnja izmjena: Neutralan77, dana/u 15 jan 2023, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro druže, svako ima svoje mišljenjenapoleon72 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 10:34Kelija sam dodao u postu ispod, vec me neko.ispravio, zaboravio sam na njega u prvi mah.eccehomo je napisao/la: ↑15 jan 2023, 10:01A gdje ti je Keli?napoleon72 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 23:12Sarajevo ima cetiri legende na terenu i van njega - Haseta, Vahidina, Calu i Svetozara Vujovica, par ikona i vrhunskih igraca na terenu tipa Papeta i Husrefa, i to je to. Kakva bolan legenda Adnan Pervan ili Dzenan Berberovic haahahah
Grohotom se smijem
I ja se grohotom smijem ti stavi u istu ravan Papeta i Husrefa, hahahah
Pape je najbolji igrac koji je ikad nosio ovaj dres, Husref je Sarajevu dao puno vise kad gledas kompletno, kao igrac i kao trener. Pape nakon odlaska u Francusku nije nikad vise ni svratio do kluba. Kad se sve sumira, obojica su u pet deka.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Za koga ti navijaš, Sarajevo ili Velež? Ili za onaj tim gdje igra Radović?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:45+1Lucas je napisao/la: ↑15 jan 2023, 15:46Po cemu je akademac bolji od momka koji ima toliko utakmica u ovoj ligi i osvojen kup ? Tako su isto govorili da je bolje Tarika Ramica gurnuti nego nekog dovoditi na zadnjeg veznog, a danas ga pola klubova iz Prve lige Federacije ne bi uzelo besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 15:28Ma mislim da je bilo boljih opcija od Radovica. Ako nista barem neki Akademac.
Smatram da nam treba jedan, koji poznaje ovu ligu. Nama kad dodje jedan koji nije nikad ovu ligu igro, treba prvo vrijemena i vrijemena da se adaptira na nasu ligu.
Nama je radovic odlicno doso, vidjecete.
Cilj nam je da izborimo evropu i vjerujem da cemo to sa ovom ekipom uspjeti.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
brat ima 89 postova o RadovićuHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:56Za koga ti navijaš, Sarajevo ili Velež? Ili za onaj tim gdje igra Radović?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:45+1
Smatram da nam treba jedan, koji poznaje ovu ligu. Nama kad dodje jedan koji nije nikad ovu ligu igro, treba prvo vrijemena i vrijemena da se adaptira na nasu ligu.
Cilj nam je da izborimo evropu i vjerujem da cemo to sa ovom ekipom uspjeti.![]()

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Došao nam Slaviša.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 18:22brat ima 89 postova o RadovićuHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:56Za koga ti navijaš, Sarajevo ili Velež? Ili za onaj tim gdje igra Radović?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:45
+1
Cilj nam je da izborimo evropu i vjerujem da cemo to sa ovom ekipom uspjeti.![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 18:22brat ima 89 postova o RadovićuHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:56Za koga ti navijaš, Sarajevo ili Velež? Ili za onaj tim gdje igra Radović?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:45
+1
![]()
Drug nemam post samo o radovicu. Ali njega pratim jos u bijeljini kad je igro. Imam jos jedan profil, bez brige

Sta napisa brat komentar na onu objavu sarajevo je pice prije utakmice: sarajevo je apaurin prije, a xanax poslije utakmice 

1946-1987
Je li bila i Sloboda u igri za njegov potpis?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 18:53umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 18:22brat ima 89 postova o RadovićuHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:56
Za koga ti navijaš, Sarajevo ili Velež? Ili za onaj tim gdje igra Radović?![]()
![]()
Drug nemam post samo o radovicu. Ali njega pratim jos u bijeljini kad je igro. Imam jos jedan profil, bez brige![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:39Je li bila i Sloboda u igri za njegov potpis?Neutralan77 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 18:53
Drug nemam post samo o radovicu. Ali njega pratim jos u bijeljini kad je igro. Imam jos jedan profil, bez brige![]()
Nevjerujem drug. Cito sam na drugom portalu da je TC nudio ugovor i borac i zeljo.
Ona Atalanta nakatala Salernitano 8-2. Torino su prije vise od dvije godine 7-0 u gostima raznjeli, nas 8-0. Izgleda da bas mrze klubove bordo boje 

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 15 jan 2023, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog DzaficaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:16Amoah bio dobar jednu polusezonu u Rudaru, u drugoj polusezoni klupiran, pa eno sasvim dobar kod kona.napoleon72 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:13A nafurani smo na Renana i ovog Kyeremeha iz litvanske lige koja je jos gora od latvijske...ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 16:14
E jes mu neka referenca jbt igrao u nasoj ligi. Lik ima 30 godina i jedini inostrani angažman mu ova Liepaja i latvijska liga koja je gora od naše.
A Kyeremeh je u kontinuitetu dobar u Žalgirisu, valjda je onda logičan slijed da se očekuje da bude u najmanju ruku solidan?
- NisamInSajder
- Kontakt:
To je i prije bilo. Bonusi za ulazak u grupe, osvajanja trofeja. Mešanović, TSS, npr. i još neki igrači. Ali, treba biti i realan da nekada i nisi mogao da ubaciš taj bonus, pogotovo za grupe, kad to nije bilo realno.MortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2023, 13:46To je extra, i trebaju biti bonusi za osvajanje trofeja i ogroman bonus za ulazak u grupnu fazu bilo kojeg takmičenja. Platu isto po učinku i imali bi bombonu od kluba.bordobijelisampion je napisao/la: ↑15 jan 2023, 13:39Francis Kyeremeh, koji je igrao sa Renanom Oliveirom u Žalgirisu, također je jako blizu dolaska na Koševo, te će po svemu sudeći i on zadužiti dres bordo boje.
Kyeremeh igra na pozicijama krila i veznog igrača.
Agent igrača nam je rekao da su samo sitnice ostale ,tačnije bonusi u slucaju osvajanja trofeja i ulaskom u grupnu fazu nekih takmicenja .
Informacija plus, uopšte nisu u klubu smanjene fiksne plate,.naprotiv posljednjih 7 pojačanja nema platu ispod 6 hiljada €, izuzev Rashida i Mustafića. Neki imaju i debelo više. Plus ti bonusi. Nikad se jači ugovori nisu davali nego sada.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma samo daj para uhljupima, yebo rezultateNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:06To je i prije bilo. Bonusi za ulazak u grupe, osvajanja trofeja. Mešanović, TSS, npr. i još neki igrači. Ali, treba biti i realan da nekada i nisi mogao da ubaciš taj bonus, pogotovo za grupe, kad to nije bilo realno.MortemHz je napisao/la: ↑15 jan 2023, 13:46To je extra, i trebaju biti bonusi za osvajanje trofeja i ogroman bonus za ulazak u grupnu fazu bilo kojeg takmičenja. Platu isto po učinku i imali bi bombonu od kluba.bordobijelisampion je napisao/la: ↑15 jan 2023, 13:39Francis Kyeremeh, koji je igrao sa Renanom Oliveirom u Žalgirisu, također je jako blizu dolaska na Koševo, te će po svemu sudeći i on zadužiti dres bordo boje.
Kyeremeh igra na pozicijama krila i veznog igrača.
Agent igrača nam je rekao da su samo sitnice ostale ,tačnije bonusi u slucaju osvajanja trofeja i ulaskom u grupnu fazu nekih takmicenja .
Informacija plus, uopšte nisu u klubu smanjene fiksne plate,.naprotiv posljednjih 7 pojačanja nema platu ispod 6 hiljada €, izuzev Rashida i Mustafića. Neki imaju i debelo više. Plus ti bonusi. Nikad se jači ugovori nisu davali nego sada.
- napoleon72
- Kontakt:
Hajd nadji mi jedan post gdje je neko rekao "sta ce nam Santos i Amoah". Pa Hadzija se pljuvao danima jer njih nije doveo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog DzaficaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:16Amoah bio dobar jednu polusezonu u Rudaru, u drugoj polusezoni klupiran, pa eno sasvim dobar kod kona.napoleon72 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:13
A nafurani smo na Renana i ovog Kyeremeha iz litvanske lige koja je jos gora od latvijske...
A Kyeremeh je u kontinuitetu dobar u Žalgirisu, valjda je onda logičan slijed da se očekuje da bude u najmanju ruku solidan?
Previse se qrcis i pametujes svima. Eto nek si ti znalac. Pa Suljic ima karijeru i CV kakvu ovaj Kyeremeh za zivota nece ostvarit, i to u Madjarskoj i Sloveniji, koje su za litvansku ligu Primera. Pa je dosao ovdje i utopio se u sivilo, hoda po terenu, ne zivi mu se. Daj Boze da Kyeremeh i Renan budu ko Pires i Henry kod nas, samo kazem da igrace sa boljim CVem vec imamo u ekipi pa su pod losim trenerima bili katastrofa. Bas taj Suljic i Hamza su odlicno igrali za mnoogo jace ekipe nego sto je Zalgiris.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suljić je jedan obični lijeni igrač koji je u karijeri postigao solidne uspjehe shodno odakle je krenuo, ali djaba kad se lik vuče ko slina po terenu uz dužno poštovanje prema onome što je on uspio u karijeri. Znaš i sam kad si ga pljuvao radi onog hodanja protiv Zrinjskog, e baš na takve slučajeve mislim, a i kasnije su se znali ponavljati.napoleon72 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:22Hajd nadji mi jedan post gdje je neko rekao "sta ce nam Santos i Amoah". Pa Hadzija se pljuvao danima jer njih nije doveo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog DzaficaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jan 2023, 17:16
Amoah bio dobar jednu polusezonu u Rudaru, u drugoj polusezoni klupiran, pa eno sasvim dobar kod kona.
Previse se qrcis i pametujes svima. Eto nek si ti znalac. Pa Suljic ima karijeru i CV kakvu ovaj Kyeremeh za zivota nece ostvarit, i to u Madjarskoj i Sloveniji, koje su za litvansku ligu Primera. Pa je dosao ovdje i utopio se u sivilo, hoda po terenu, ne zivi mu se. Daj Boze da Kyeremeh i Renan budu ko Pires i Henry kod nas, samo kazem da igrace sa boljim CVem vec imamo u ekipi pa su pod losim trenerima bili katastrofa. Bas taj Suljic i Hamza su odlicno igrali za mnoogo jace ekipe nego sto je Zalgiris.
Hamza se užasno loše iskorištavao, da bi ga tek Obuća stavio na prirodnu poziciju gdje se osjetilo da je bolji, koliko - toliko. Realno mi smo imali neke napretke u igri kad je Obuća u onoj utakmici protiv Igmana stavio igrače na prirodnu poziciju, nije to nešto bajno bilo ali korektno i dovoljno za 3:1 pobjedu.
Valjda može i sad čičkovo bar na prirodne pozicije igrače stavljati pa da se bar individualno možemo “potuči” s ostalim timovima. Pogotovo preko krila gdje imaš Ziljkića i Kyeremeha koji nadam se da će pokazati formu iz Žalgirisa.
Naravno ovo je sve optimizam teški, ali jbg

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Adnan Dzafic je u prosloj sezoni za Tuzlu postigai vise golova (12) nego gospodin Santos u citavoj svojoj karijeri (10). Jedan je domaci igrac, drugi je stranac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55
Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog Dzafica
Santos je trenutno na 2 gola i 1 asistencija, bas kao i Dzafic, s tim da je cak Santos jedan od ova 2 dao iz penala. Santos ima i duplo vise minuta od Dzafe
Amoah ima 4 gola i 1 asistenciju, a Ikić ima 5 golova i 2 asistencije.
Jesu li bas krila Zelje toliko bolja, kvalitetnija, efikasnija? Mozda nekome da, ali podaci i ne govore tako

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nisu efikasnija ali imaju puno vise uticaja ispred protivnickog gola, pogotovo Santos. Dosta golova je palo nakon njegovog soliranja i napravi se guzva u 16 i neko je prikuca u gol.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:51Adnan Dzafic je u prosloj sezoni za Tuzlu postigai vise golova (12) nego gospodin Santos u citavoj svojoj karijeri (10). Jedan je domaci igrac, drugi je stranac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55
Ma sve znalci veliki,kad se sjetim svrsavanje na Nurudina,Dudlica,Bagarica i price sta e nam klocevi Santos i Amoah imamo Suljica hahhah i strasnog Dzafica
Santos je trenutno na 2 gola i 1 asistencija, bas kao i Dzafic, s tim da je cak Santos jedan od ova 2 dao iz penala. Santos ima i duplo vise minuta od Dzafe
Jesu li bas krila Zelje toliko bolja, kvalitetnija, efikasnija? Mozda nekome da, ali podaci i ne govore tako![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jest, postigli su cijela dva (2) gola vise od nas nakon tih strasnih soliranja i probijanja.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Santos ove polusezone je Vinicius Jr za Suljića, a od Džafića je isto bolji. Ikić i Amoah su tu negdje.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 jan 2023, 20:51Adnan Dzafic je u prosloj sezoni za Tuzlu postigai vise golova (12) nego gospodin Santos u citavoj svojoj karijeri (10). Jedan je domaci igrac, drugi je stranac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 19:55
Jesu li bas krila Zelje toliko bolja, kvalitetnija, efikasnija? Mozda nekome da, ali podaci i ne govore tako![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Chony533, macahz, muhamedhulk, Vanja8 i 82 gosta.