Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ode je duplo bolji igrač za Arsenal, nego što je to Mesut bio.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
5 minuta ovdje, i 5 protiv Newcastlea 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vrhunska pobjeda danas, ovo je bilo must-win i momci su isporučili, kapa dole
Oči malo bode onaj period od 45-60 kad su nas baš stisli, jedva da smo uspjeli izać iz kaznenog i uspostaviti neku inicijativu, ali srećom bio je Ramsdale tu, po meni daleko MOTM danas, baš vrhunska partija
Nketiah najlošiji, ne znam da li može iznijeti teret Jesusa ili nekog vrhunskog napadača u borbi za titulu, možda bih povukao Baloguna sa posudbe, naročito ako nema Jesusa do aprila kako se piše. Može i krilo za rotaciju a Martinelli na špica.
Uglavnom, treba nam veznjak i krilo/špic definitivno, za titulu smo zreli i možemo se boriti za nju siguran sam, vrhunski je ovo sve Arteta postrojio uz naravno poneke black-oute nekad, ali ništa strašno. Raduje i povratak ESR-a u Ligi

Oči malo bode onaj period od 45-60 kad su nas baš stisli, jedva da smo uspjeli izać iz kaznenog i uspostaviti neku inicijativu, ali srećom bio je Ramsdale tu, po meni daleko MOTM danas, baš vrhunska partija

Nketiah najlošiji, ne znam da li može iznijeti teret Jesusa ili nekog vrhunskog napadača u borbi za titulu, možda bih povukao Baloguna sa posudbe, naročito ako nema Jesusa do aprila kako se piše. Može i krilo za rotaciju a Martinelli na špica.
Uglavnom, treba nam veznjak i krilo/špic definitivno, za titulu smo zreli i možemo se boriti za nju siguran sam, vrhunski je ovo sve Arteta postrojio uz naravno poneke black-oute nekad, ali ništa strašno. Raduje i povratak ESR-a u Ligi

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
NA PO KON!
Nakon osam dugih godina, svaka čast momci.

Šta je ovo ba, navijač udari Ramu?
Nakon osam dugih godina, svaka čast momci.

Šta je ovo ba, navijač udari Ramu?
- AshburtonG
- Kontakt:
Richarlison i ovaj 17ka su najveca 2 cigana. Mrs nazad u favele odakle ste i dosli u ovaj civilizirani svijet.
MORAMO dovesti dva pojačanja, ovi momci su umrli na kraju utakmice - jedna povreda i san prestaje.
Imamo pare, EDU na potezu si, širina fali i ako se ne reaguje ispušićemo kao prošle sezone.
Imamo pare, EDU na potezu si, širina fali i ako se ne reaguje ispušićemo kao prošle sezone.
Kakvi su ovo smecari od navijača napadaju i udaraju igrače 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja se nadam, iskreno nadam da će se izroviti dva pojačanja NE moraju biti mladi talenti, dovedi neku širinu koja će ti potegnuti kad zatreba.
Koliko god da mrzim onu čvalju od Mitrovića, onakav profil umjesto Nketije da igra bi bio beton pojačanje, a nakon što se Jesus vrati kao super izmjena ili starter.
Yebote Edin Džeko bi nam dobrodošao u ovim momentima, mora se reagovati ovdje, novca imaju, Eduu bi bolje bilo da sredi šta kvalitetno jer inače će letjeti ako se januar odigra kao prošlogodišnji.
Sad se nadam da će igrači pristajati na projekat a ne novac, al će nas yebati klubovi zbog ovog Mudrika, znaju da imamo love
Koliko god da mrzim onu čvalju od Mitrovića, onakav profil umjesto Nketije da igra bi bio beton pojačanje, a nakon što se Jesus vrati kao super izmjena ili starter.
Yebote Edin Džeko bi nam dobrodošao u ovim momentima, mora se reagovati ovdje, novca imaju, Eduu bi bolje bilo da sredi šta kvalitetno jer inače će letjeti ako se januar odigra kao prošlogodišnji.
Sad se nadam da će igrači pristajati na projekat a ne novac, al će nas yebati klubovi zbog ovog Mudrika, znaju da imamo love
Ma kakvih sto miliona, ovo novinari podmecu lazne cifre
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ne bi me iznenadilo zaista da su tražili stotku.
A što me nasmija da valja.

- AshburtonG
- Kontakt:
Moze 100, ali ako ce i Dembelea upakovat s njim.
Pa ni mene, u tolikim su dugovima cigalji da traže ovakve sulude cifre, a sami ga platili 60 i žele da ga se riješe.
Htio sam Raphinhu prije nego je otišao u Barcelonu, ne znam da li mogu da mu sudim na osnovu Barce jer je tamo raspad sistema evo par godina, ne bih doduše volio da naši istresu ni 50m za njega, a kamoli 100.
Ima Ferran Torres doduše, bio je u Cityu, dobar backup i tu je da se kolje za prvu postavu.
@ashburton
I par štaka za hodanje

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda ne budu škrtarili ovih 15 dana
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo mi se sviđa kod ove ekipe, ovaj mentalitet, i u pobjedama analiziraju svoje greške i znaju na čemu treba posebno raditi da bi se ovo diglo na još viši nivo

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Svaka nam cast,Arsenal je sigurno mogao u drugom kao i u prvom odigrati da je trebalo .
Ne mozemo ne primjetiti da je Martineli u blagom padu forme
Ne mozemo ne primjetiti da je Martineli u blagom padu forme
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ova pozicija sad je najgora kad svi znaju da nam trebaju igrači, da smo u dobroj poziciji i da želimo da kupimo, svi ucjenjuju.
Ma kakav pad forme, grize sve vrijeme. Stvar je u tome da ih sve vrijeme duplaju sad, njega i Saku, ali zato drugi igrači imaju puno više prostora.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Saka je duplan još od prosle sezone, najbolje krilo u ligi daleko.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.