FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la isakovich » 26 maj 2009, 15:36

prava stvar GOMEZ je nas...ULI HENES:"RIBERY OSTAJE 100%"
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 26 maj 2009, 15:40

Rz88 je napisao/la:...i gubaju se hoće li Bilala zadržati ili ne, a daju 30 miliona ccc.
ma to sto mediji pisu, macku o rep: Ribs ostaje ove godine 1.000.000%!! Opet se spremaju za novi pohod na evropu, pa je potrenu i nekako odrijesit kesu.
Zipa: Podolsko otisao za 10 Mio, Toni ide za 15 Mio u Milan, dovode Gomeza i Olica za 5 Mio. Sta mislis sto je Hones vec 30 godina menadzer Bayerna ;) Ne sekiraj se, nisu to njihove pare, tih 30 Mio. Vjeruj mi da je to vec refinancirano prodajom Poldija, Tonija (uskoro) i Borowskog. A jos ako konacno shvate da je schweini fostna, vidjet ces ti igraca iduce sezone :)
Valjda ce i Srna podpisat.... nebi bio los kao desni bek...

steta samo sto se Dzeki nedolazi u Bayer, on bi odmah u italiju, tipicno nasa djeca, mastaju o milanu i juventusu prije bilo kojeg drugog kluba!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 maj 2009, 15:52

@juan, pa šta bi sad trebao i Džeko još u Bayern ;) Mislim da bi ipak tu bilo malo gužve u napadu, Gomes je došao nakon što su vidjeli da od transfera Džeke nema ništa.

Druga stvar je to da Džeko, po meni, sigurno neće u Italiju nego je to malo taktiziranje. Ipak će on aBd u Premiership.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 maj 2009, 15:56

NoName je napisao/la:@juan, pa šta bi sad trebao i Džeko još u Bayern ;) Mislim da bi ipak tu bilo malo gužve u napadu, Gomes je došao nakon što su vidjeli da od transfera Džeke nema ništa.

Druga stvar je to da Džeko, po meni, sigurno neće u Italiju nego je to malo taktiziranje. Ipak će on aBd u Premiership.
NIje ;)
gomez im je prvi pik vec od proslog ljeta samo su cekali priliku 8-) Nadam se i pored toga da bi uskoro bosanac mogao zaigrati u FCB :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 maj 2009, 16:03

Ma njima su prvi pik svi oni koji imaju dobru statistiku u BL tokom sezone, uglavnom. Podgrijavanjem priče oko transfera nekog igrača oni ne žele prioritetno da ga dovedu, ima tu dosta i taktiziranja i slično. Klasična menadžerska taktika oko stvaranja fiktivne tražnje ili ponude. Jedino oni mogu to da rade u BL jer su praktično jedini gigant tamo i svi igrači iz BL, što neko već reče ovdje, i počinju igrati u BL da bi prije ili kasnije zaigrali u Bavarskoj.

Daleko od toga da je Gomes loš odabir, po meni odličan. Ispred Džeke je po tome što je nijemac i ima, recimo, neki kontinuitet par sezona. Da je recimo, Edin, kojim slučajem Švabo, njegova vrijednost bi danas bila 40 miliona, bukadar sponzora, zagarantovano mjesto u Bayernu i slično. Njemu, ali i svima nama, je veliki hendikep to što smo rođeni ovdje gdje jesmo...iako, ne smijemo se žaliti :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 26 maj 2009, 16:04

juan je napisao/la:
lolo je napisao/la:dovodjenje gomeza-odlazak riberija
ma kakvi nidje veze!!
riberi ostaje jos godinu, nema shanse da ce ga Uli dat kome.
Gomezov dolazak je prije Tonijev odlazak!
cuj nidje veze,ima ba veze

El0
Kontakt:

Post Postao/la El0 » 26 maj 2009, 16:32

Uli je dobar menadžer, gledajuci s ekonomskog stajalista, ali kad se gleda sportski, slab je, imao je puno srece .....sportski gledano, bayern ima jako puno potencijala, oduvjek ga je imao, ne znam zasto se stede toliko, sad citam da Hleb mozda ode u Stutgard, ne znam ako ode tamo, propust Bayerna bi bio ogroman, jer ne moze bilal sve sam..Schweini je prica za sebe, covjek igra dobro samo onda kada treba produzit ugovor, ostalo je katastrofa...Bayern ima ocigledno oviziju propagiranja njemackog sastava, tj. njihove repke, ne znam sta vi mislite o tome....

Neki pricaju da se treba indentificirati klubom, daj ljudi nevaljajte gluposti, u igri su samo novci, i nista vise

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 maj 2009, 16:48

Between 2004 and 2009, Gomez scored a total of 63 goals in 121 Bundesliga appearances for Stuttgart.

Mislim da je ovo dobra statitstika za Gomeza. Čovjek ima potencijala, doduše da se obrukao na EP-u, ali uvijek se desi neko ko se digne gore, a ko padne dole. Sjetite se Lamparda na SP u Njemačkoj. Ista situacija...
Sent from my Philips Smart TV.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 16:49

Ovog ljeta će biti zanimljivo na Transfermarketu. Wolfsi će rasprodati svoje igrače, a Bayern će izvršiti malu rekonstrukciju tima. Nadam se da koje god igrače dovedu neće pogriješiti i da će sljedeće sezone osvojiti "salataru".
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 maj 2009, 17:32

juan je napisao/la:
lolo je napisao/la:dovodjenje gomeza-odlazak riberija
ma kakvi nidje veze!!
riberi ostaje jos godinu, nema shanse da ce ga Uli dat kome.
Gomezov dolazak je prije Tonijev odlazak!
odlazi covjek 1000000000% :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

arsim_fcb
Kontakt:

Post Postao/la arsim_fcb » 26 maj 2009, 17:46

eeee ljudji moj vidim da ovde pisu neki koji nemaju habera o fudbalu a najmanje FC BAYERN politici kako mozete da kazete da je Gomez los igrac a ne vrijedi 30 miliona i te budalastine....a vi mislite da je Uli Hones budala covjek od 1979 menager Bayerna i donijo Bayernu milione i danas kad cijeli evropski fudbal ima financisku krizu bayern ima vise od 70miliona dobitka za sezonu 2008-09 i to zahvaljajuci Uli Henesa i svoju sjajnu viziju za menagement kluba...
Zao mi je za neke koji se faraju ka FCB fans a nemaju pojma o filozofiju Bayerna pa vi znate da u Bayern postoju neke kritere nemoze svaki igrac da igra u Bayern a jeste li citali Rumenige izjavio da mario gomez ispunjava sve kritere da bude igrac bayerna a to su ljudji moji:
-Gomez je njemac i Bayern uvjek je radio i mislio i za repku njemacke ako niste znali a u 2011 svakai tim morace da ima na prvi sastav najmanje 6 domaci igraca znaci 6+5 projekat UEFA i FIFA
-Gomez zadnje 3 sezone je postigao vise od 20golova po sezoni i sampion njemacke sa Stutgartom 2006-2007 i proglasen najbolji igrac bundeslige sa 19god
-Gomez ima 23 godina znaci velika karijera ga ceka i vec Bayern moze da racuna na njega za 5 iduce sezone
I jos nesto Dzeko je dobar igrac perspektivan ne bi bilo lose dovesti i njega u mjesto Gomeza ali da kazete sad da je Dzeko bolji od Gomeza onda malo znate o fudbala samo sto je ove godine postigao 26 golova a ljudi Gomez je u 19 godine postigao sta je sad uspio Dzeko...
Siguran sam da je i Dzeko veliki potencial ali nemozemo sad gledati samo ovu sezonu i sad da kazemo najbolji centarfor u svijetu,tako se nekad u bundesligi pricao i za Gekas koji je bio najbolji centarfor te sezone u bundesligi a dje je sad Gekas...tako da polako moramo jos cekati i vidjeti karieru dijamanta Edina Dzeka.....VOLIM BAYERN

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 26 maj 2009, 18:05

apsolutno se slazem sa arsinom_fcb
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 maj 2009, 18:19

arsim_fcb je napisao/la:eeee ljudji moj vidim da ovde pisu neki koji nemaju habera o fudbalu a najmanje FC BAYERN politici kako mozete da kazete da je Gomez los igrac a ne vrijedi 30 miliona i te budalastine....a vi mislite da je Uli Hones budala covjek od 1979 menager Bayerna i donijo Bayernu milione i danas kad cijeli evropski fudbal ima financisku krizu bayern ima vise od 70miliona dobitka za sezonu 2008-09 i to zahvaljajuci Uli Henesa i svoju sjajnu viziju za menagement kluba...
Zao mi je za neke koji se faraju ka FCB fans a nemaju pojma o filozofiju Bayerna pa vi znate da u Bayern postoju neke kritere nemoze svaki igrac da igra u Bayern a jeste li citali Rumenige izjavio da mario gomez ispunjava sve kritere da bude igrac bayerna a to su ljudji moji:
-Gomez je njemac i Bayern uvjek je radio i mislio i za repku njemacke ako niste znali a u 2011 svakai tim morace da ima na prvi sastav najmanje 6 domaci igraca znaci 6+5 projekat UEFA i FIFA
-Gomez zadnje 3 sezone je postigao vise od 20golova po sezoni i sampion njemacke sa Stutgartom 2006-2007 i proglasen najbolji igrac bundeslige sa 19god
-Gomez ima 23 godina znaci velika karijera ga ceka i vec Bayern moze da racuna na njega za 5 iduce sezone
I jos nesto Dzeko je dobar igrac perspektivan ne bi bilo lose dovesti i njega u mjesto Gomeza ali da kazete sad da je Dzeko bolji od Gomeza onda malo znate o fudbala samo sto je ove godine postigao 26 golova a ljudi Gomez je u 19 godine postigao sta je sad uspio Dzeko...
Siguran sam da je i Dzeko veliki potencial ali nemozemo sad gledati samo ovu sezonu i sad da kazemo najbolji centarfor u svijetu,tako se nekad u bundesligi pricao i za Gekas koji je bio najbolji centarfor te sezone u bundesligi a dje je sad Gekas...tako da polako moramo jos cekati i vidjeti karieru dijamanta Edina Dzeka.....VOLIM BAYERN
Pa hajd reci da vrijedi 30 miliona :roll:
Svi mi znamo transfer-politiku kluba i vjeruj mi, ja bih vise volio da umjesto tog dobitka od 70 miliona, imamo dobitak od nekih 20-ak, a da smo ostalo potrosili na pojacanja. Ko zna, mozda bi sutra Bayern igrao u Rimu da su proslog ljeta tako postupili. Ali ne, najveca investicija je bio novi klupski autobus. :roll:

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 26 maj 2009, 18:25

Toni odlazi ove godine svakako.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 18:29

Uprava Bayerna ima dosta čudnu politiku dovođenja pojačanja. Dok skroz ne zagusti ništa ne rade da poboljšaju igrački kadar. Svedno mi je da li će doći Džeko ili Gomez, samo da klub napuste ili Toni ili Klose.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 maj 2009, 18:31

el-fighter je napisao/la:Uprava Bayerna ima dosta čudnu politiku dovođenja pojačanja. Dok skroz ne zagusti ništa ne rade da poboljšaju igrački kadar. Svedno mi je da li će doći Džeko ili Gomez, samo da klub napuste ili Toni ili Klose.
Gomez je vec dosao, gotova stvar. Da se mene pita, Klosea bih ostavio, Tonija poslao nazad u Italiju.

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 26 maj 2009, 18:34

ribery je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Uprava Bayerna ima dosta čudnu politiku dovođenja pojačanja. Dok skroz ne zagusti ništa ne rade da poboljšaju igrački kadar. Svedno mi je da li će doći Džeko ili Gomez, samo da klub napuste ili Toni ili Klose.
Gomez je vec dosao, gotova stvar. Da se mene pita, Klosea bih ostavio, Tonija poslao nazad u Italiju.
aseemic je napisao/la:Toni odlazi ove godine svakako.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 maj 2009, 18:39

od slijedece sezone gomez ce zaigrati za bavarce za 30 milionaje presao ev clanak pa citajte http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... gehen.html
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 maj 2009, 19:46

Kako mogu pojedini reci da je Gomez vrijedan tih 30 mio, i da je Bayern napravio pravi posao.
Skrti, ovakvi kakvi jesu, za tili cas mahnu rukom i bace tih tricavih 30 mio na stol. Odjednom nemaju zmiju u dzepu, sta vise cujem da se ovaj put nisu puno ni cjenkali. :roll: :mrgreen:
Filozofija tamo filozofija 'vamo, nismo mi placeni od FCB-a pa da brojimo njihove milione, normalno da mi je drago kada financijski dobro stoje, ali bi mi bilo daleeeko draze da shodno svojim mogucnostima vise ulazu u ekipu, da budu uvijek kandidati za osvajanje lige prvaka, ne da se godinama unazad blamiramo i da 1/4 finale bude plafon uspjeha, ove sezone nije bilo dovoljno ni za bundesku.

Po meni nije najveci problem bio u napadu, zato mi je krivo sto je tolika suma data za jednog, pa moze se slobodno reci osrednjeg igraca.
Prioritet: dobar golman-tu ne treba zaliti...zna se koliko je golman vazan.
-taj famozni desni bek
-jos jedan u sredini terena, ne mora biti plajmaker

Prodati: Tonia, Schweinija, Lella, Ottla, pustiti Bommela i Ze Roberta da idu, ne daje mi se jos moj idealni sastav za slijedecu sezonu, da sacekamo dok Uli & Co zavrse svoju einkaufs Tour :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 19:50

geronimo je napisao/la:Kako mogu pojedini reci da je Gomez vrijedan tih 30 mio, i da je Bayern napravio pravi posao.
Skrti, ovakvi kakvi jesu, za tili cas mahnu rukom i bace tih tricavih 30 mio na stol. Odjednom nemaju zmiju u dzepu, sta vise cujem da se ovaj put nisu puno ni cjenkali. :roll: :mrgreen:
Filozofija tamo filozofija 'vamo, nismo mi placeni od FCB-a pa da brojimo njihove milione, normalno da mi je drago kada financijski dobro stoje, ali bi mi bilo daleeeko draze da shodno svojim mogucnostima vise ulazu u ekipu, da budu uvijek kandidati za osvajanje lige prvaka, ne da se godinama unazad blamiramo i da 1/4 finale bude plafon uspjeha, ove sezone nije bilo dovoljno ni za bundesku.

Po meni nije najveci problem bio u napadu, zato mi je krivo sto je tolika suma data za jednog, pa moze se slobodno reci osrednjeg igraca.
Prioritet: dobar golman-tu ne treba zaliti...zna se koliko je golman vazan.
-taj famozni desni bek
-jos jedan u sredini terena, ne mora biti plajmaker

Prodati: Tonia, Schweinija, Lella, Ottla, pustiti Bommela i Ze Roberta da idu, ne daje mi se jos moj idealni sastav za slijedecu sezonu, da sacekamo dok Uli & Co zavrse svoju einkaufs Tour :mrgreen:
Svakako da treba sačekati da sljedeća sezona počne. Ovo što mi i novinari pišemo su samo špekulacije. Sa Ulijem se nikada nezna.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.