Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Napadacka trojka Felix Nkunku i Mudryk bi mogla biti strasna na stranu ova cifra.
Samo moraju nekoga na sredini sumnjam da mogu Enza nakon ovog transfera ali daj makar Caiceda treba nam energije.
Enza na ljeto dovesti. Ne vjerujem da cemo ni rezervnog beka dovesti osim ako neko ne ode.
Na ljeto prodati Pulisica Hakima i mozda cak Havertza neko bi za njega sigurno zagrizao za pofinu cifru da malo knjige izbalansiramo.
Silvu ostaviti da mentorise ove mlade stopere. Fofana, Benoit i Colwill pofino izgleda za buducnost.
Maatsen se vraca moze se takmiciti lijevo.
Kad se svi vrate i ova pojacanja stave u tim to je vec ekipa.
Dok se ne povrijedi opet 17 igraca...
Navodno hocemo i Thurama za napad ali hajd ga znaj vise sa svima se povezujemo.
Uglavnom ja zadovoljan za sada samo da dovedu nekoga na sredini moraju to odraditi.
Iako skup ovaj mali top izgleda tehnicki vrlo jak brz prodoran.
U LP ima 5 goal involments u 6 tekmi.
Ako cemo uzeti 30 35 milki za Gallaghera ja ne bih razmisljao rijesio bih ga se.
Posebno ako Caicedo dodje.
Samo moraju nekoga na sredini sumnjam da mogu Enza nakon ovog transfera ali daj makar Caiceda treba nam energije.
Enza na ljeto dovesti. Ne vjerujem da cemo ni rezervnog beka dovesti osim ako neko ne ode.
Na ljeto prodati Pulisica Hakima i mozda cak Havertza neko bi za njega sigurno zagrizao za pofinu cifru da malo knjige izbalansiramo.
Silvu ostaviti da mentorise ove mlade stopere. Fofana, Benoit i Colwill pofino izgleda za buducnost.
Maatsen se vraca moze se takmiciti lijevo.
Kad se svi vrate i ova pojacanja stave u tim to je vec ekipa.
Dok se ne povrijedi opet 17 igraca...
Navodno hocemo i Thurama za napad ali hajd ga znaj vise sa svima se povezujemo.
Uglavnom ja zadovoljan za sada samo da dovedu nekoga na sredini moraju to odraditi.
Iako skup ovaj mali top izgleda tehnicki vrlo jak brz prodoran.
U LP ima 5 goal involments u 6 tekmi.
Ako cemo uzeti 30 35 milki za Gallaghera ja ne bih razmisljao rijesio bih ga se.
Posebno ako Caicedo dodje.
Ne mozes se rijesit Gallaghera, ne bi bilo fer prema covjeku. Gotovo da nije imao priliku da igra pod normalnim menadzerom otkad je u klubu.
Mudryk je top talenat, moze biti klasa od igraca, ali 100M sad za njeg je previse. Povezivao je se jedno vrijeme sa Milanom kad je se mogao dovesti za puno manje para, nasi nisu reagovali, sad je kasno. Ovaj iz PSV-a sto ga ganjate Madueke ili kako vec, skoro smo sa njima igrali prijateljsku pa je pokidao protiv nas, ima potencijala, ali ovi hoce preko 30M za njeg, nama puno vama sica. Uzmite to na vakat pa da se dogovorimo za Zijecha 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Teško
Dok se još 200 miliona potrosi

Majke mi ode 500 miliona u pola godine i sta si dobio od ekipe - nista

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Tacno! Ovo je nezapamćeno u svijetu sporta. Ma danas ocekujem neku mršavu pobjedu i strepnju do zadnje sekunde. Valjda nije previše za očekivati.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ocekujem da Chalobah ne pocne utakmicu sto Se tice 3 bobe zaboravio sam sta je to….
@milanist Hakim bi van legao na sporiju ligu manje fizicki zahtjevnu. U Engleskoj je blago receno promasaj. Madueke dosao ne dosao hocemo da Se rijesimo Hakima.
@darker Ja sam ga prizivao ali osim onog jednog gola protiv Palaca i trcanja ko muha bez glave nije previse pokazao. Imao je i nekih velikih promasaja iz dobrih prilika. Jedino kao izmjena ali Citam da mali hoce da Se Nametne ko starter. Svaka cast na stavu ali kad se dovede jos ljudi u sredini sto ocito hoce tesko da ce Se on tu progurati. Dobar igrac koji bi I nekoj slabijoj ekipi mozda I bio Alfa I omega. Pored svih povreda I nedostatka forme on ne moze u ovoj situaciji da Se nametne sta ce biti kada novi dodju I ostali Se vrate…
@milanist Hakim bi van legao na sporiju ligu manje fizicki zahtjevnu. U Engleskoj je blago receno promasaj. Madueke dosao ne dosao hocemo da Se rijesimo Hakima.
@darker Ja sam ga prizivao ali osim onog jednog gola protiv Palaca i trcanja ko muha bez glave nije previse pokazao. Imao je i nekih velikih promasaja iz dobrih prilika. Jedino kao izmjena ali Citam da mali hoce da Se Nametne ko starter. Svaka cast na stavu ali kad se dovede jos ljudi u sredini sto ocito hoce tesko da ce Se on tu progurati. Dobar igrac koji bi I nekoj slabijoj ekipi mozda I bio Alfa I omega. Pored svih povreda I nedostatka forme on ne moze u ovoj situaciji da Se nametne sta ce biti kada novi dodju I ostali Se vrate…
- wadethegreat
- Kontakt:
Fofana trebao startati pa promijenjeno na Havertza. Povreda neka garant kakve smo srece.
Ma iskreno je ne očekujem, prije ocekujem da će Zaha napraviti dar marjoker90 je napisao/la: ↑15 jan 2023, 12:30Tacno! Ovo je nezapamćeno u svijetu sporta. Ma danas ocekujem neku mršavu pobjedu i strepnju do zadnje sekunde. Valjda nije previše za očekivati.![]()
A trošenje nikakve logike nema, yebote za 500 miliona sa pametnim ljudima ideš na osvajanje titula a ne sredinu tabele, ali eto opet kad skontas svaki dovedeni vrijedi možda pola plaćene cifre ostalo je klempiranje glupog amera od pametnih ljudi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobar sastav iskreno.
Cucko pocinje I ovaj novi stoper.
Samo **** ga Chalobah..
James je tacno pola ove hebene ekipe i jedini koji kad igra uvijek izgleda ko klasa. Da je bar njega docekati, pa nek se jos pet povrijedi ovih duduka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne kontam ovo guranje Chalobaha i Hall a na klupi Koulibaly i Cucurella…
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve govori o nama kada ti ljudi nakon par treninga ulijecu u ekipu…
Nadam Se da nakon sto u prvom Havertz fuli dva zicera ulazi Fofana.
Chalobah meni Se cini barem igra desnog beka umjesto Azpija. Jamese brate vracaj Se molim te.
Nadam Se da nakon sto u prvom Havertz fuli dva zicera ulazi Fofana.
Chalobah meni Se cini barem igra desnog beka umjesto Azpija. Jamese brate vracaj Se molim te.
Kad Mudryk vidi kako vezu Jorgan, Mount i ekipica, mogao bi nazad u Ukr na front, manji stres.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Nervozan Badiashile bas.
Što naši ne vole Galaghera..dečko im dva puta u šansi da bude skoro jedan na jedan oni mu ne daju loptu
Ništa se ovdje nije promjenilo..5 minuta kao nešto i vratili se na staro...svaki duel gubimo ,netačni pasovi ,sporo,klimavo..prodora ni po boku ni kroz sredinu nema,odbrana kriminalna,ispadamo..bogdo da šta bude,
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema cim nema Felixa ili nekoga slicnog ovo je isti bezidejni napad.
Ciljano napadaju Halla lijevo.
A daj ga Havertz Pa sta tebi treba servirati da je pospremis.
Ciljano napadaju Halla lijevo.
A daj ga Havertz Pa sta tebi treba servirati da je pospremis.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam za vas meni Hall pocinje ici na zivce sa ovim promasajima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.